• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumu göz göre göre kaybediyorum

Benim çocuklarımın da yatılı görme durumları yok, babası talepte bulundu.
Avukatım çocuklar kalmak istemiyorum derse hakim gece kalış vermez dedi. Bi avukat olsa yol göstertirirdi size.
Bir de hakim karşına çıktı benim 10 yaşındaki çocuğum .istemiyorum dedi ama fayda etmedi .çocukları zorla yatılıya yolluyorlar .böyle bir adalet olamaz

Bir de hakim karşına çıktı benim 10 yaşındaki çocuğum .istemiyorum dedi ama fayda etmedi .çocukları zorla yatılıya yolluyorlar .böyle bir adalet olamaz
Benim çocuklarım pedagoga verdi ifadeyi, mahkemeye çıkartmadı avukatım..
Çocuklar babalarından sözlü ve fiziksel şiddet gördükelrini ve babalarını görmek istemedikelrini söylediler

Merhaba .ben eski eşiyle düzgün bir şekilde boşanmayı başaramamış ,bu arada çocuklarının ve ailesinin harcanmasına sebep olmuş bir kadınım.eski eş bana velayet davası açtı ve mahkemede 6 tanık dinleterek çocukları alma günü elde etti.adamın asıl derdi benle barışmak.benim maaşımı almak,kredi çektirmek ,beni dövmek vs.bu arada da aileme ,özellikle anneme çok gıcık .çocukları aldığı halde bizi rahatsız etmeye devam ediyor.en son çocuğumun üstüne “gırtlağını sıkayım mı “diye son ses bağırarak yürümüş .bunun videosunu (çocuğuma olayı anlattırarak)mahkemeye sundum.çocuklar yanındayken ,son sesiyle bağırarak teyzemlerle tartıştığının videosunu ve çocuğuma zorla “ananemi sevmiyorum “dediği videoyu mahkemeye sundum .şimdi ise çocuğum hakkında “g.den yemiş ,gevşek ,ben ona ananesinin yemeklerini yeme demedim mi ?5 inden sonra görüşeceğiz.alamıcaksın al sa görelim dediği mesajları da sunsam ?bişey çıkar mı ?ne yapmalıyım ?allah aşkına bir yol
Offf Allah yardımcın olsun inşallah içim parçalandı çocuğa ya ☹️ inşallah bir an önce kurtulursun o adamdan

Ülkenin hakiminin takdirinde değil bu konu. Yapmak zorunda yoksa üst mahkemeden bozulur. Yani ülke hakimi kafasına göre usule göre karar vereyim demiyor bu şart zorunluluk.

Hocam bizim ulkede yazismayi esas alan Kita Hukuk sistemi degil de Amerikan hukuk sistemi olsa daha mi uygun olurdu sizce? Bazen surec usulden o kadar cok uzuyor ki insanlari yildiriyorlar.

Konu sahibine gelince eski konularinda ben dahil herkes ona cocuklara yazik ettigini soyledik. Durumun bu noktaya gelecegini soyledik. Bosadigi, hapisteki eski kocasindan ikinci cocugu yapti. Adam onu aldattigi ve eve kadin getirdigi halde tek hayali gidip tekrar o adama donup kapiyi adamla beraber acip adamin aldattigi kadina 'Siz kime bakmistiniz' tarzi bir cumle kurmakti. Sayfalarca suren binlerce mesajli konulari var butun uyeler cocuklarini harciyorsun dedikce o kocam da kocam, geri elde etmem lazim diye diye kendini yirtmisti.

O yuzden inanilmaz ofke duyuyorum konu sahibine su an. Goz gore gore harcadi cocuklari, yazik etti, simdi de avukat parasini bile dert ediyor..yazik yazik. Cocuk ziyanligi.

Back
X