• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumu göz göre göre kaybediyorum

Seni bilmem de benden kesin zengindir calcim:)

Avukatlar bütçemi aşıyor uygun bir dille ücret ile ilgili görüşebilir miyim, zamana yayarak borçlanabilir miyim falan diye çaresizce sorsa, ne yapabilirim dese neyse. ama üslubu direkt ooo bu avukatlar da paracı mantığı. Çok yanlış. Hele hele ki adam çocuğuna öyle bir laf edecek insan der ki ben çocuğu buna nasıl emanet ederim.
Gerekirse özel ders ver temizliğe git ne yani. Hiç mi yokluk görmedik. Ayrı eve çıkma planı varmış.
Babam da yardım edecek avukat tutucam zaten

Ben de şu an boşanma sürecindeyim.
Çocuklarım pedagogla görüştü ve o şekilde ifadeleri alındı.
7 yaş altı çocuklar zaten annenin ekstem bi davranışı yoksa annede kalır.
Benim çocuklarım babamız bize şiddet uyguluyor, annemle kalmak istiyoruz dediler.
Çocuklar direkt bana verildi.
Üstelik ayda sadece 2 kez yatılı olmadan 9- 17 saatleri arası görüşme verildi babaya.

Ben de şu an boşanma sürecindeyim.
Çocuklarım pedagogla görüştü ve o şekilde ifadeleri alındı.
7 yaş altı çocuklar zaten annenin ekstem bi davranışı yoksa annede kalır.
Benim çocuklarım babamız bize şiddet uyguluyor, annemle kalmak istiyoruz dediler.
Çocuklar direkt bana verildi.
Üstelik ayda sadece 2 kez yatılı olmadan 9- 17 saatleri arası görüşme verildi babaya.
İşte benim yatılı ve süresi uzadı .normalde sizin gibi ayda 2 kez ve aynı saatlerdeydi .babalarıyla aramızda 2.5 saat var.”çocuklarımın özel ihtiyaçlarını dışarda karşılayamıyorum”diyerek yatılı aldı ve en son süresi daha da uzadı .velayetleri bende çocuklarımın normalde

Tühhh hemen avukat tutun hemmen.
Aynı şehirdeyseniz tavsiye de edebilirim..
Merak ettikleriniz varsa özelde görüşebiliriz..
Ben de boşanma sürecindeyim, çok iyi anlıyorum sizi
Düzcedeyim ,adam zonguldakta.adamdan kaçmak için memleketi terk ettim .o orda duruyor ama

:) cidden komiksiniz
Keşke komik olsak. Durumun çok kötü. Burda hepimiz sana çocukların için kızıyoruz. Bedavaya hiçbşr şey yok. İnsanlardan sana merhamet etmesini üç kuruşa iş yapmasını bekliyorsun mümkün değil.

Ayrı eve çıkıcam çocuklarımla hayat planım var diyorsun. Bunlar için önce çocuklarını kurtarman gerek. Durumun vehametini görmeyip savsaklıyorsun kendine gel diye hırpalıyoruz seni. Ben seni tanımam etmem ne diye üstüne gideyim? Çocuklar hadi eskaza verildi ona. Sen ayrı evini açtın ha aldım ha alıcam diye bekliyorsun. Öyle bir hayata mahkum edilmiş çocuklar senin yanına gelse bile seni affetmeyecek.

Sen onu bunu bırak iyice araştır avukatla anlaş. Süreci başından sonuna anlat. Sakın ola da avukata ilk iş para dediler sizden öncekiler paracıydı gibi bir gaf yapma. Durumum yoktu ancak maddi olarak avukatla çalışabilecek duruma geldim de.

İşte benim yatılı ve süresi uzadı .normalde sizin gibi ayda 2 kez ve aynı saatlerdeydi .babalarıyla aramızda 2.5 saat var.”çocuklarımın özel ihtiyaçlarını dışarda karşılayamıyorum”diyerek yatılı aldı ve en son süresi daha da uzadı .velayetleri bende çocuklarımın normalde
Avukatınız olsaydı keşke…
Benden milyon isteyen avukatlar bile oldu.
Ben onlarca avukatla görüştüm..
Hem ücreti çok uygundu hem de alanında çok iyi.
Ankaradaysanız tavsiye edebilirim

Keşke komik olsak. Durumun çok kötü. Burda hepimiz sana çocukların için kızıyoruz. Bedavaya hiçbşr şey yok. İnsanlardan sana merhamet etmesini üç kuruşa iş yapmasını bekliyorsun mümkün değil.

Ayrı eve çıkıcam çocuklarımla hayat planım var diyorsun. Bunlar için önce çocuklarını kurtarman gerek. Durumun vehametini görmeyip savsaklıyorsun kendine gel diye hırpalıyoruz seni. Ben seni tanımam etmem ne diye üstüne gideyim? Çocuklar hadi eskaza verildi ona. Sen ayrı evini açtın ha aldım ha alıcam diye bekliyorsun. Öyle bir hayata mahkum edilmiş çocuklar senin yanına gelse bile seni affetmeyecek.

Sen onu bunu bırak iyice araştır avukatla anlaş. Süreci başından sonuna anlat. Sakın ola da avukata ilk iş para dediler sizden öncekiler paracıydı gibi bir gaf yapma. Durumum yoktu ancak maddi olarak avukatla çalışabilecek duruma geldim de.
Aynı davayı 20 bine bakacak avukatlar da var 20 milyona da. Araştırmamış bile hanımefendi…
3 kuruşu hesaplarken binlerce lira kaybı olacak haberi tok

Düzcedeyim ,adam zonguldakta.adamdan kaçmak için memleketi terk ettim .o orda duruyor ama
Şu an tatil.
Sabahtan başlayın onlarca avukatla gidip görüşün durumunuzu anlatın.
Muhakkak makul ücretli birileri olacaktır.
Ben de öğretmenim..
Bu süreci avukatsız olarak yönetirseniz çok büyük kayıplarınız olur, maddi manevi

Aynı davayı 20 bine bakacak avukatlar da var 20 milyona da. Araştırmamış bile hanımefendi…
3 kuruşu hesaplarken binlerce lira kaybı olacak haberi tok
Evladını kaybedecek ve yarası sarılmayacak çocukların. Parasında değilim. Söz konusu kendisi olsa bu kadar hırslanmam, yetişkin insan kendini düşünsün banane derim. Ama adam çocuklara neler söylüyor.

Ucuza iş bekliyor ama asgari ücret tarifesi altında zaten iş yapamazlar. Neyse ne hem yapacak bir şey yok dolaşa dolaşa bağdat bulunur. İnsan bir bakar yahu.

Bilmeyenler için hakimin önüne cd gelir de hakim bilgisayarına takıp izlemez çoğu zaman. Görüntü çözümlemeye gider bilirkişiye o da yazılı hale getirir. Bakın şu an önümde olan dosyanın ekinde cd var ben bunu açıp izlemem olayın çözümlenmesi gelir bana rapor olarak. Çoğu zamanda ortalık kan gölüdür. Hiç öyle fenalaştığımı hatırlamam

Eklentiler

• CCDB13F8-30FB-4CDC-B195-456E1AEC3511.webp
    CCDB13F8-30FB-4CDC-B195-456E1AEC3511.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 61
  • 48CA6345-C8D3-4DE1-B68C-F76908043F05.webp
    48CA6345-C8D3-4DE1-B68C-F76908043F05.webp
    14 KB · Görüntüleme: 56
  • BF64C9DE-7FE3-4305-9A43-AB4BA124562D.webp
    BF64C9DE-7FE3-4305-9A43-AB4BA124562D.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 56
Üzülünse, işin ilk haftasından depresyon tedavisine başlardı bu meslek grupları. Onca otopsi olay yeri görüp çocuğun babası böyle diye kim üzülür ki. Hele ki annesi üzülüp var yok ortaya dökmemiş avukat niye üzülsün.

Bu arada hakim görüntüleri izlerken bana bi su verin mi demiş demenize aşırı güldüm😂 moralim bozuktu çok iyi geldi😂
Avukat hanım ben adli idari yargı sınavlarına katılmaya 2 yıllık avukatlıktan sonra karar verdim sırf avukatlıktan kaçmak için. Allah yardımcınız olsun dünyanın en zor mesleklerinden biri. 2 milyonluk ev satarlar 2 bin tlye avukata danışmaya üşenirler sonra uğraşır dururlar.

Bilmeyenler için hakimin önüne cd gelir de hakim bilgisayarına takıp izlemez çoğu zaman. Görüntü çözümlemeye gider bilirkişiye o da yazılı hale getirir. Bakın şu an önümde olan dosyanın ekinde cd var ben bunu açıp izlemem olayın çözümlenmesi gelir bana rapor olarak. Çoğu zamanda ortalık kan gölüdür. Hiç öyle fenalaştığımı hatırlamam
Ben olsam hepsini seyrederim meraktan sonra psikopata baglarim 😐

Ben de çok şaşırmıştım davada delillerimizin bilir kişi tarafından incelendikten sonra ilgili raporun hakim önüne geleceğini öğrenince. Çok film izlemişsem demek ki geçmişte 🤭

Bana Adliyedeki tanıdığım (mübaşir) kulaklıkla dinledi .kötü oldu vs dedi

Pazartesi ilk işim bu

Avukat hanım ben adli idari yargı sınavlarına katılmaya 2 yıllık avukatlıktan sonra karar verdim sırf avukatlıktan kaçmak için. Allah yardımcınız olsun dünyanın en zor mesleklerinden biri. 2 milyonluk ev satarlar 2 bin tlye avukata danışmaya üşenirler sonra uğraşır dururlar.
Umarım ileride meslektaş oluruz diyeyim Hakime Hanım:) teşekkür ediyorum 🙏🏼

Back
X