1 yil dusurebilirsiniz standartinizi.hem sizin icin hem cocugunuz icin en uygun olan bu sanirim.cunku uzmanlar 4 yasa kadar anne yaninda kalmali diyo.tekrar ise baslayip hayatiniza kaldiginiz yerden devam edebilirsinizaslinda bana cok düşkün hergun ise giderken agliyor gitme diye yalvarıyor yavrum 3 yildir ve cok üzülüyorum o üzülünce.Tek maasla gecinebiliriz elbette ama standardi dusurmemiz gerekecek biraz.
Ben hic oyle bir sey ima ettiğimi düşünmüyorum sadece 1 yil düşünmemiz gerekecek standardi dedim.Cocugumdan onemli hicbirsey yok zaten actigim bu konu da onu göstermiyor mu..Cocugunun mutlulugu standartlarnzdan onemli mi
Bir de dört yaşına kadar annenin ilgilenmesi dogru olan. Mecburi durumlarda ise tek kişiye bağlanması daha dogru ama kres ortaminda bire bir ilgilenilmesi cok zor. Bir de dedigin gibi ayni yas grubu olmasi önemliya iste ben de kiyamiyorum hos kreste kötü birsey degil ama henüz kendini koruyamiyor 4 yas alti cocuklar
Bir de dört yaşına kadar annenin ilgilenmesi dogru olan. Mecburi durumlarda ise tek kişiye bağlanması daha dogru ama kres ortaminda bire bir ilgilenilmesi cok zor. Bir de dedigin gibi ayni yas grubu olmasi önemli
Benimki su an 2.5 yasinda seneye ise basladigimda üçü biraz gecmis olacak ben de bilmiyorum kararsiz kaldımCok dogru.Tabi 6 ay bile cok fark ediyor. 3.5 yas ile 4 yas cok farkli
Çocuğa şu an Kv bakıyorgonderirsem zaten ozel okul düşünürüm çünkü cok hareketli bir cocuk ve daha fazla dikkat istiyor kendine zarar vermesin diye.
Çocuğa şu an Kv bakıyor
Kaç yaşında
O nasıl yetişiyor hareketli ise kreşte kural var öğrenir uyar o çılgın hareketliliği de biter
Kaldı ki çıcuk 3,5 yaşında olacakmış o yaşta çocuk tanımadığı bakıcıya nasıl alışsın birden ya da bebekken bırakmadınız da şimdi iş bırakmak bana makul gelmedi
Bir de 25 aylık kreşe başlayan oğlum her aşamada gerekli ise kendini korudu ya da öğrendi bir düştü iki düştü üçte ayakta durdu onu pışpışlayanı yoktu zira
Bir de bu yaş değerlendirmesi çok da objektif değil neden 4 mesela
Îki komşu var îkisinin de kızı var bir yaş küçük olan öbüründen daha uygun kreşe önemli olan bireysel özellikler yaş değil
Zaten okul öncesi de okul değil ortam yani evde bir yetişkin ile olacağına başka çocuklar ve yetişkinler ile oluyor
Bence bu aşamada ya Kv nin gönlünü edin
Ya da okul araştırın bakıcı olmaz artık
yani şöyle soyliyim cocugum ciddi anlamda hareketli ve evimizdeki tum riskleri dusunerek ona gore duzenledik akliniza gelen hersey.Normal bir cocuk gibi sakin degil.Yani anormal bir cocuk ta degil ama asiri merakli ve kurcalayan bir cocuk.Mesela parka götürüyorum tum cocuklar kayar sallanir benimki parkin su tesisatini bulur lambalarin arkasını kurcalar vs.Yani krese gondereyim tamam ama uzak olmasi ve servisle gidecek olmasi beni dusunduruyor.Asla kemer takmiyor arabada asla kendi koltuguna oturmuyor.Bilemiyorum belki fazla kaygili ve korumacı bir anneyim ama öyle seyler yapiyor ki aklim gidiyor kendine zarar verecek diye..Ornek vereyim tv ye zarar verdi dahasi tornavida bulup tv nin arka vidalarini sökmüş kas goz arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?