• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumu kv ile göndermek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Kızlar durum şöyle
kv ve iki kızkardeşi ile 15 yıldır uğraşıyorum kendimce. Yıllardır fazla gelip uzun uzun kalıyorlardi bende surat ettim geçen yıl ondan sonra aramiz limoni üçüylede. neyse sene geçti üstünden kv ile iyice soğuduk. hiç yüz göz olmadık ama konuşmadık mecbur kalmadikca. 12 yaşında oğlum var pek bir düşkün torununa. kardeşleri ile yazlığa gittiler hepberaber kardeşine beni arattirdi çocuğu gonderirmiymişim. oğlum da istiyor. 1 ay kalsın diyorlar. aslında iyi olur çocuk için benimle evde sıkılıyor. ama bilemedim böyle ayrı kalmak falan. birde babannesi benle doğru dürüst konuşmuyor falan ya.
sizler olsanız napardiniz acaba :110:

yatıya gelince kv çocuğu yazlığa gönrerirken babaanne.
Ah canım sorma o kara günleri. teyzeler kv enişteler 3 hafta kaldı 3.
müsait olup olmadığımı sormuyorlar bile. zaten beni pek beğenmezler. oğlu Üniv. mezunu ben yüksekokul. Bu onun için önemliydi evlenmeden önce. biraz kalburüstü aile. biz köylü kaldık yanlarında. hep hissederim bunu yanlarında.

12 yasindaki cocuk gayet de bir ay kalabilir babanesiyle hem de tatil yapmis olur ne guzel
Sizin iliskiniz baska onlarinki baska , bence kendi kisisel sorunlarinizi ayri tutun , bakabilecegine inaniyorsaniz , oglunuz orada mutlu olacaksa gonderin
Derseniz ki bakamaz , sorumlulugunu alamaz gondermeyin
Bu konuyu sadece cocuk uzerinden degerlendirin

12 yasindaki cocuk gayet de bir ay kalabilir babanesiyle hem de tatil yapmis olur ne guzel
Sizin iliskiniz baska onlarinki baska , bence kendi kisisel sorunlarinizi ayri tutun , bakabilecegine inaniyorsaniz , oglunuz orada mutlu olacaksa gonderin
Derseniz ki bakamaz , sorumlulugunu alamaz gondermeyin
Bu konuyu sadece cocuk uzerinden degerlendirin
Tam da bu aradığım. Tşk. Milana22 Milana22 . ben ne kadar anlaşmasam arayı açmak istesem de onun babannesi. ve çok seviyor onu. mahrum etmek istemiyorum. kendimle savaşıyorum. Bu dediğin, görüşün iyi geldi bana yani.

Tam da bu aradığım. Tşk. Milana22 Milana22 . ben ne kadar anlaşmasam arayı açmak istesem de onun babannesi. ve çok seviyor onu. mahrum etmek istemiyorum. kendimle savaşıyorum. Bu dediğin, görüşün iyi geldi bana yani.
Sevindim :KK200:
Ben olsam boyle yapardım madem siz de ayirmak istemiyorsunuz onlari gonderin tatile oglunuz icin cok iyi olucaktir

Bir ay fazla diye düşünüyorum ben de, arda gidip siz veya babası görecekse o başka tabi ki, ama o yaşta bir çocuğun anne babayı görmeden bir ay ayrı kalması bana doğru gelmiyor.

12 yaşında bir ay ailemden ayrı kalamazdım

Bir de çocuk babaanne ile aranızın bozuk olduğunu da biliyorsa beni neden bir ay gönderdi evde bir sorun mu var ya da beni başından mı atıyor diye kurabilir

ben kayınvalidemden pek haz etmem ama kızımla ilişkilerine hiç olumsuz müdahalelerim olmadı. aksine onlar iyi olsun kafasındayım hep. babanem tam bir kaynanaydı ama benim ikinci annemdi. çok kıymetliydi benim için. belki kızımda böyle bir ilişki kuracak babanesiyle, buna mani olmak istemem. çocuğunuzun gözünden bakın olaya. 12 yaşta bunun için gayet uygun bir yaş. isterseniz süreyi o kadar uzatmayın. ailece oturup karar verin süresine.

Bence gönderin, iyi bakarlar diyorsunuz, zaten çocuğunuz küçük değil, sıkılırsa mutsuzsa size söyler, geri döner. Çocukların aile üyeleriyle ilişkisine eğer çok ciddi bir sorun yoksa yetişkinlerin problemleri yansıtılmamalı bence. Aile bağlarının olması iyidir bir çocuk için. Sizin sorununuz ayrı, babaanne-torun ilişkisi ayrı, ama güvenmiyorum diyorsanız o başka tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X