• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumu kv ile göndermek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizinle arası soğuk ama o torunu kıyamaz o da iyi bakar diye kendimce düşünüyorum , sizde bu konuda güveniyorsanız bence gönderebilirsiniz..
Hem çocuğunuza değişiklik olur , hemde eşinizle vakit geçirirsiniz..
Yani anneanne olsaydı mesela gönderir miydiniz ? Evet dediğinizi duyar gibiyim :KK45:
O zaman babaanneyle de gidebilir

1ay cok uzun bir sure dayanabilcekmisiniz???? Ayrica sizin k.valide ile probleminiz ayri cocugunuzun babaannesi o eger akliniz kalmicak ve bakabilceklerse tabikide gonderin

Kızlar durum şöyle
kv ve iki kızkardeşi ile 15 yıldır uğraşıyorum kendimce. Yıllardır fazla gelip uzun uzun kalıyorlardi bende surat ettim geçen yıl ondan sonra aramiz limoni üçüylede. neyse sene geçti üstünden kv ile iyice soğuduk. hiç yüz göz olmadık ama konuşmadık mecbur kalmadikca. 12 yaşında oğlum var pek bir düşkün torununa. kardeşleri ile yazlığa gittiler hepberaber kardeşine beni arattirdi çocuğu gonderirmiymişim. oğlum da istiyor. 1 ay kalsın diyorlar. aslında iyi olur çocuk için benimle evde sıkılıyor. ama bilemedim böyle ayrı kalmak falan. birde babannesi benle doğru dürüst konuşmuyor falan ya.
sizler olsanız napardiniz acaba :110:
Ya göndermek istersen gönder bir şey olmaz. Eşin çok istiyormuş ama bir ay çok fazla. Daha önce hiç kaldı mı çocuğunuz babaannesi yanında? Yani tutumları nasıl?

1 ay bana da çok geldi...
15 gün falan gönderin uzak değilse..

eğri oturup doğru konuşalım siz annesiyseniz bu çocuğun bir de babası var bu babayı var eden bir anne var sizin çocuğunu aynı zamanda onun torunu küçük olsa kat'iyen göndermeyin derim velhasıl karşıdaki kişi babaanne çocuğu öldürmeyecekler aç bırakmayacaklar,bir ay çok 15 günlük gönderebilirsiniz çocuğunuzun hareketlerinde bir değişiklik veyahut aykırılık görmezseniz ilerde yine daha uzun süreli gönderirsiniz....bizler de nenelerimizde dedelerimizde kalmadık mı çocukken,akrabalık ilişkileri kişisel husumetler sebebiyle suistimal edilmemeli.

Siz sevmeseniz de, konusmasaniz da o kadin cocugun babaannesi.
En az sizin kadar iyi bakar torununa.
Cocugunuz da kucuk degilmis.
Cocugunuz ve esiniz onayliyorsa gitsin kalsin ama 1 ay cok. 1 hafta izin verin.

Kızlar durum şöyle
kv ve iki kızkardeşi ile 15 yıldır uğraşıyorum kendimce. Yıllardır fazla gelip uzun uzun kalıyorlardi bende surat ettim geçen yıl ondan sonra aramiz limoni üçüylede. neyse sene geçti üstünden kv ile iyice soğuduk. hiç yüz göz olmadık ama konuşmadık mecbur kalmadikca. 12 yaşında oğlum var pek bir düşkün torununa. kardeşleri ile yazlığa gittiler hepberaber kardeşine beni arattirdi çocuğu gonderirmiymişim. oğlum da istiyor. 1 ay kalsın diyorlar. aslında iyi olur çocuk için benimle evde sıkılıyor. ama bilemedim böyle ayrı kalmak falan. birde babannesi benle doğru dürüst konuşmuyor falan ya.

hepimiz gittik anneannelerin babaannelerin yanına yazlığa haftalarca bazen aylarca..
sizin aranızdaki mevzu çocuğu ilgilendirmez. eğer çocuğu dolduracak konuşmalar yapmıyorsa asla düşünmeyin gönderin hem babaannesinin yanında kalmak hem de tatil çocuğun hakkı. olaya kendi veya kv açısından değil çocuk açısından bakarsanız daha sağlıklı karar verirsiniz.

Kızlar durum şöyle

Ben olsam göndermezdim. Cocuga bu teklifi duyurmadıysanız göndermeyin ama çocuk duyup da heveslendiyse o zaman mecbur kalabilirsiniz ama 1 ay çok uzun bir süre.

beni,m anamda babannemi sevmezdi ama 1 ay tatile göndermişti. gayet de mutlu olmuştum. siz sevmiyorsunuz diye çocuk da sevmeyecek diye bir şey yok ya? o da anne sayılır.

Kızlar durum şöyle

neden olmasın 12 yaşındaymış e üniversiteye gidince napcan ben 5 yaşındayken rametli anneanneme gider 3 ay kalırdım

Çalışıyor musunuz ? Yok değilse sizde gidin.

Burada kv. Yani Değil kim olursa olsun 1 ay ayrı kalinmamasi düşüncesindeyim.
1 hafta 10 gün yapıp tatilini gelsin.

Gönderin tabiki de sonuçta bu insan cocugunuzun babaannesi ve bu durum sizin anlasmazliklarinizla ilgili bir konu değil bence..Rahmetli annem baba tarafıma hiç anlasamazmis ama bunu bize hiç yansıtamadı ne zaman ki büyüdüm herşeyi idrak etmeye başladım o zaman anladım annemin babaannemi ve diğerlerini aslında hiç sevmediğini...Iyikide bizi onlardan uzak tutmamış annemle gurur duyuyorum.Sizede önerim gönderin kaynassinlar her ortamı paylassinlar

Senin oğlun için alternatif bir planın var mı, hadi göndermedin diyelim, o 1 ayı nasıl dolduracaksın, neler yapacaksınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X