- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
- Konu Sahibi sesszharf07
-
ben anlamadım nasıl nasıl pasif kalıyorsunuzBana düşkün arıyordur eminim
Evet gercekten her cocuk bir degil, sizin dediginiz ihtimal de dogruKusura bakmayın ben size yönelik söylemedim.Her çocuk farklıdır.Ben etraftan gördüğüm örneklerle söyledim.Gece uyanmasalar da sabah kalkınca huzursuzlanıyorlar.Hele 2-3 gece üstüste kesinlikle anneden ayrı kalmaya dayanamıyorlar.Olan biteni anlamadıkları için belki terk edildiklerini düşünüyorlar.
Gece geldi ben kavga çıkarmayayım diye o üste çıktı küfür hakaret bende çocuğu bı daha göndermeyecegim dedim annemi ara diyoArkadaşım düzgün anlatsana ya
kocan da çocukla beraber annesinde mi kalıyor yoksa o kendi eve yanına mı geliyor?
Ben derdim ki acaba çocuğu babaanneyemi alıştırmaya çalışıyor sanki boşanma planı yapıyor gibi tuhaf valla
Eğer böyle düşünüyorsan çok iyi bir gorumcesin zira benimkiler bana düşman herşeyi gördükleri halde ses çıkarmazlar ve bide üste çıkarlarDüşmanlıkla ne alakası var? Ebeveynlerden biri diğerinin rızası ve haberi olmadan 1,5 yaşındaki bebeği gece babaannede (anneanne olsa da fark etmez) bırakıyor. Bu normal mi? Götürsün, vakit geçirmelerini sağlasın ama gece alsın gelsin. Aynı şehirde 15 dakikalık mesafede bebeğin yatılı kalmasında amaç fayda ne?
Kalmasını istiyorlarsa da annenin rızasını almak zorundalar. Bebeği, kalıp kalamayacağını en iyi anne bilir.
Benim yeğenlerim de üç dört yaşlarından beri zaman zaman annemde yani babaannelerinde bir gece kalırlar. Ama kendi istekleri ve hem anne hem babalarının rızası ile olur bu. Zaten kendileri kalmanın ne anlama geldiğini anladıkları ve çok istedikleri için kalıyorlar. 1,5 yaşında iken eşinin rızası ve haberi olmadan abimin getirip bırakmasını ben bile kabul etmem. Şimdi ben kendi anneme düşman mıyım?
Beynin yok heralde bunlar insan değil ki kaynana olsun annem bana bunu yapamaz sınırımı koyarım bunlar oğullarına guveniyo . Evet oğullarının bir ailesi var oda ben ve çocukları .Artık rahat bırakmalılarBence bana göre de normal öyle yorumlar okuyorum ki kaynana dusmanlari. Kendi annelerine sesleri çıkmazlar kocalarının annelerine neler diyorlar. Evliliklerinin neden yurumedigi belli bazilarinin. Kimse çekirdekten çıkmadı o adamın bir ailesi var yani
Öyle olucak sonundaŞu adamı ailesi ile başbaşa bırakmaya ne dersiniz? Siz de dönmemek üzere gitseniz çocuklarınızla? Bu kadar pasif olmayın sinirim bozuldu sabah sabah.
Benim beynim var hakaret etme istersen sinirlenip öfkelenip dilini tutBeynin yok heralde bunlar insan değil ki kaynana olsun annem bana bunu yapamaz sınırımı koyarım bunlar oğullarına guveniyo . Evet oğullarının bir ailesi var oda ben ve çocukları .Artık rahat bırakmalılar
Arkadaşlar bakın geçen kaldığında ben bunları dedim çocuğumu getir diye sen de gel beraber gidip alıp gelelim dedi ama amaçları çocuğu kullanıp bana dediklerini yaptırmak götürünce yağ bal çalıyo ama çocuk gelmeyince off eşime Allah'tan merhamet diliyorum kalbine yoksa böyle korku böyle karını cocuklarini bırakıp aile düşkünlüğü ben görmedim ya ve ailesi de destekliyo rabbim sorsun hepsineÇocugumu buraya getir bensiz hicbiryerde kalamaz diyeceksin
Kusura bakmaBenim beynim var hakaret etme istersen sinirlenip öfkelenip dilini tut
çocuk 1.5 yaşında...Ben sizin normal bir ruh haliniz olduğunu düşünmüyorum. Konudan da belli. Çocuğu niye alikoysunlar? Babannesi ve dedesi. Sizin cocugunuzsa onlarda büyük ebevynleri. Ayrıca çocuklar babanne anane evlerini çok severler geldiklerinde zor gitmek isterler tüm ilgi alaka üzerlerinde olduğu icin. Herkesin sağlığı ve çocuğun selameti açısından daha dingin ve sağlıklı bakış açınız olmasını öneririm
Onemli değil canim olur aradaKusura bakma
Gece geldi ben kavga çıkarmayayım diye o üste çıktı küfür hakaret bende çocuğu bı daha göndermeyecegim dedim annemi ara diyo
Sizde ben izin vermiyorum annesi olarak diyin aranız bozulacak diye mi korkuyorsunuz ya da eşinizden mi çekiniyorsunuz anlamadım bir kaç saatliğine götürsün tamam da yatılı olması size saygısızlık çocuğun bir düzeni var sonuçtaOff çok karışık akşam üzeri arıyor ben şuraya gidecem çocuğu hazırla onuda goturecem diyor geri gelin gece diyorum sonra tekrar arıyor çocuk burda kalıcak diyor
Olayın kaynanaya düşman olmakla alakası yok ki.Bence o yaştaki bir çocuk kimsede yatılı kalmamalı.Şiddet uygulasa nereden bileceksiniz mesela?1.5 yaşındaki çocuk derdini anlatamaz ki.Şimdi şiddet diyorum ama daha başka şeyler de var aklıma gelen.Onları yazmak istemiyorum.Annenin görevidir o yaştaki bir çocuğu korumak.Bence bana göre de normal öyle yorumlar okuyorum ki kaynana dusmanlari. Kendi annelerine sesleri çıkmazlar kocalarının annelerine neler diyorlar. Evliliklerinin neden yurumedigi belli bazilarinin. Kimse çekirdekten çıkmadı o adamın bir ailesi var yani
Beni dinleyen yok herşeyin en iyisini onlar biliyor benim çocuk bakamadığımı düşünüyorlar sürekli herkese benim hakkımda konuşup kötülüyolar yok altına bakmıyo pişik oluyo yok yemek yedirmiyo oğulları görüyo iki çocukla nasıl mucadele ettiğini ama onlar öyle söyleyince oda hemen bana düşman kesiliveriyoOlayın kaynanaya düşman olmakla alakası yok ki.Bence o yaştaki bir çocuk kimsede yatılı kalmamalı.Şiddet uygulasa nereden bileceksiniz mesela?1.5 yaşındaki çocuk derdini anlatamaz ki.Şimdi şiddet diyorum ama daha başka şeyler de var aklıma gelen.Onları yazmak istemiyorum.Annenin görevidir o yaştaki bir çocuğu korumak.
Yanlış olmuş demek istediğim kendisi götürüyor ama getirmeyince annemle iletişime geç diye bana söylüyor'Cocugu bi daha gondermeyecegim' cumlesinin cevabi nasil 'annemi ara' olabiliyor?
Ne mümkün değil ya. Neden gidemiyorsun bebeğim 3 haftalikti hergun kar kış demeden benimle dışarı çıkmak zorunda olduğunda. Yapamayacak ne var ? Eşin siddet uyguluyor mu neden korkuyorsun ? Ben izin vermezsem iki cocugumuda gondermem. Hele ben olmadan babanne falan asla gidemezler ne münasebet. Benle görüşmüyorlarsa çocuklarımızda goremezler net tartışmasızEvde küçük bebeğim var üç aylık onu bırakıp arabayla 15 dakikalık bı yere gitmem mümkün degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?