Çocuğumu resmen benden alıkoyuyolar napıcam ben

Bana düşkün arıyordur eminim
ben anlamadım nasıl nasıl pasif kalıyorsunuz
1,5 yaşında süt kuzusunu benim isteğim dışında benden ayıracaklar he

hemen müdahale edin 4 yaşından önce hiçbiryerde bırakmayacağım diyin bu ne pasiflik
böyle deseniz eşiniz napar döver söver mi?
ısrar edersen bir daha da göndermem diyin

eşinizin derdi çocjğu oraya bırakıp sizle rahatça seks yapmak mı?

Evet gercekten her cocuk bir degil, sizin dediginiz ihtimal de dogru

Büyük çocuğum dört yaşını geçti birgün başka bir yerde kalmadı ben doğru bulmuyorum belki bazılarına yanlış gelir ama ne kayınvalidem de ne annemde gündüz gitsin akşam gelsin hafta sonu babasıyla babannesine gitmiş çok ağlamış ben kalacağım diye kayınvalidemde hafta içi bize gelecekti hastane isim var diye demişler kalsın hafta içi gelirken getiririz eşim izin vermemiş önceden bunu konuşmuştuk çünkü başka yerde kalmak asla diye eşim geldiginde bırakacaktım aslında iki gün kalsın annem getirir die sen izin vermezsin die birakmadim dedi bnde snde vermiodun dedm ne bilim büyüdü yaramaz oldu zapedemiyoruz artık biraz nefes alırız die dusundum dedi bnde sakin bidha bunu düşünme diye kızdım nefes alamayiz biz çocuk yaptı isek malesef uyuyunca nefesini al bak uyudu gidip kaç kez kontrol ettik bn istemiorm dedm ve konu kapandı sizde konuşun gerekirse tartışın büyüklerin arasındaki sorun başka evladın başka

Eğer böyle düşünüyorsan çok iyi bir gorumcesin zira benimkiler bana düşman herşeyi gördükleri halde ses çıkarmazlar ve bide üste çıkarlar

Beynin yok heralde bunlar insan değil ki kaynana olsun annem bana bunu yapamaz sınırımı koyarım bunlar oğullarına guveniyo . Evet oğullarının bir ailesi var oda ben ve çocukları .Artık rahat bırakmalılar

Benim beynim var hakaret etme istersen sinirlenip öfkelenip dilini tut

Çocugumu buraya getir bensiz hicbiryerde kalamaz diyeceksin
Arkadaşlar bakın geçen kaldığında ben bunları dedim çocuğumu getir diye sen de gel beraber gidip alıp gelelim dedi ama amaçları çocuğu kullanıp bana dediklerini yaptırmak götürünce yağ bal çalıyo ama çocuk gelmeyince off eşime Allah'tan merhamet diliyorum kalbine yoksa böyle korku böyle karını cocuklarini bırakıp aile düşkünlüğü ben görmedim ya ve ailesi de destekliyo rabbim sorsun hepsine

çocuk 1.5 yaşında...

Off çok karışık akşam üzeri arıyor ben şuraya gidecem çocuğu hazırla onuda goturecem diyor geri gelin gece diyorum sonra tekrar arıyor çocuk burda kalıcak diyor
Sizde ben izin vermiyorum annesi olarak diyin aranız bozulacak diye mi korkuyorsunuz ya da eşinizden mi çekiniyorsunuz anlamadım bir kaç saatliğine götürsün tamam da yatılı olması size saygısızlık çocuğun bir düzeni var sonuçta

Olayın kaynanaya düşman olmakla alakası yok ki.Bence o yaştaki bir çocuk kimsede yatılı kalmamalı.Şiddet uygulasa nereden bileceksiniz mesela?1.5 yaşındaki çocuk derdini anlatamaz ki.Şimdi şiddet diyorum ama daha başka şeyler de var aklıma gelen.Onları yazmak istemiyorum.Annenin görevidir o yaştaki bir çocuğu korumak.

Beni dinleyen yok herşeyin en iyisini onlar biliyor benim çocuk bakamadığımı düşünüyorlar sürekli herkese benim hakkımda konuşup kötülüyolar yok altına bakmıyo pişik oluyo yok yemek yedirmiyo oğulları görüyo iki çocukla nasıl mucadele ettiğini ama onlar öyle söyleyince oda hemen bana düşman kesiliveriyo

Arkadaşlar canım evladım geldi eşimi aradım hala gelmedi dedim ailesi beni aradı getiriyoz diye yarın işleri varmış yoksa alıkoyarlarmış komşu teyzelerde bırak kalsın gitsin gelsin sen öteki çocuğa bak rahatça diyolar ben kızıma bakmaya zorlanmıyorum ki eşimle çocuklarımla yuvam da iyi olmak istiyorum sadece ama bunlarla zor neyse evlatlarim yanımda çok şükür

Evde küçük bebeğim var üç aylık onu bırakıp arabayla 15 dakikalık bı yere gitmem mümkün degil
Ne mümkün değil ya. Neden gidemiyorsun bebeğim 3 haftalikti hergun kar kış demeden benimle dışarı çıkmak zorunda olduğunda. Yapamayacak ne var ? Eşin siddet uyguluyor mu neden korkuyorsun ? Ben izin vermezsem iki cocugumuda gondermem. Hele ben olmadan babanne falan asla gidemezler ne münasebet. Benle görüşmüyorlarsa çocuklarımızda goremezler net tartışmasız her ikisininde üstünde hakları yok zaten. Cidden sinir oldum nasıl izin veriyorsun ? Eşim benden habersiz anneme geldik dese hemen getir geri derim yok getirmezse polis çağırırım yapacağımıza bilir. Zaten eşin karşı koyamayacagibi bildiği için sana sormuyo umursamiyo. Gerçekten sana şiddet mi uyguluyo neden pasifsin ? 15 dklik yol bile bebeğin var diye gözünde büyüyor tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…