Çocuğumu resmen benden alıkoyuyolar napıcam ben

Konuyu kisa yazdigi icin aralarda detay verdi. Ebeveynlerin ortak fikri bu yöndeyse cocugu yollamasinda sıkıntı yok. Cocugu oraya goturup bu gece burada kalacagiz diye emrivaki yapiyormus. Bir onceki konusunda eşinin 15dklik mesafedeki annesine yatili gittiğini yazmıştı. Benim anladigim kadariyla konu sahibini ötekileştirmişler. Esiyle cocuklari gondermek istemesede adamin umrunda degil. Tuhaf bir durum

1.5 yaşındaki çocuklar gece anneyi arıyorlar.Ben de anne değilim ama yeğenimden biliyorum.
3 aylik duramaz da, 1,5 yas bence makul. Ha konu sahibi bu kadar sorun yapiyorsa esiyle hicbir yere yalniz yollamasin. Bana normal gelen ona normal gelmek zorunda degil elbette

1.5 yaşındaki çocuklar gece anneyi arıyorlar.Ben de anne değilim ama yeğenimden biliyorum.

Evet böyle. Ben boşandım biliyorsunuz. Kizim babasina cok düşkün, babasinin kucağından bana gelmez. Buna ragmen günde 3 saat babaya gitse tüm gece yerinden sıçrayarak uyanip agliyor, elinden tutup uyutmaya calisiyorum, dogrulup beni kontrol ediyor tekrar yatıyor. 4 ay oldu cocuk hala adapte olamadi.

O zaman alip cocuklari gidecek

Benimkiler aramadigi icin bilemedim ben. Anneyim de halbuki 1,5 yasinda cocuk normalde gece uyanmayip deliksiz uyumali aslinda

Em az 4 yaşına kadar gece annenin olmadığı başka evde kalmamalı.Kalsa da anne de olmalı.Çocuklar düzen seviyorlar.Düzen olmayınca korkuyorlar,huzursuz oluyorlar.Her şeyi aynı saatte yapmak gibi.Odası ayrılabilir ama anneyi istiyorlar yanlarında.Güvenli bağlanmak için önemli.Ben sizi anlıyorum.Adapte olamadı çünkü düzeni bozuldu.O rutine alışınca rahatlayacaksınız.

Benim durumum konu sahibinkinden farkli tabi. Sevdiği ebeveyni kaybettigini dusundugu icin diger ebeveyne bagimli oluyormus bebekler. Zamanla aşacağız insallah

Benimkiler aramadigi icin bilemedim ben. Anneyim de halbuki 1,5 yasinda cocuk normalde gece uyanmayip deliksiz uyumali aslinda
Kusura bakmayın ben size yönelik söylemedim.Her çocuk farklıdır.Ben etraftan gördüğüm örneklerle söyledim.Gece uyanmasalar da sabah kalkınca huzursuzlanıyorlar.Hele 2-3 gece üstüste kesinlikle anneden ayrı kalmaya dayanamıyorlar.Olan biteni anlamadıkları için belki terk edildiklerini düşünüyorlar.

Ben aram iyi olsaydi birakip kafa dinlerdim. Yani buyuk ebeveynlerde (anneanne-babaanne) kalma fikri bi bana mi normal geliyor?
Bence bana göre de normal öyle yorumlar okuyorum ki kaynana dusmanlari. Kendi annelerine sesleri çıkmazlar kocalarının annelerine neler diyorlar. Evliliklerinin neden yurumedigi belli bazilarinin. Kimse çekirdekten çıkmadı o adamın bir ailesi var yani

E yuh sizinki de drama Queenlik valla kusura bakmayın. Babanesi yahu yemiyolar çocuğunuz kendi torunlari kanları canları Allah'ım uzak tutsun bu. Zihniyetten.

Kizim sana soyluyorum gelinim sen anla diyerek olmaz o iş. Bir laf soyleyecekseniz alintilayip yazacaksiniz. Baskasinin ustunden degil.

Son düzenleme:
Buyuk oglum 5 yasinda. Ilk torun. Yillarca yalvardilar sabahtan gonder aksam getirelim. Bi gece bari kalsin diye. Ne esimle is yerine ne anneanne babanneye 4 yil gondermedim. Kuzey alana annesi bedava ya ikimiz ya hic dedim. Smdi ara ara babaannede yatmayi kendisi istiyo gunduzleri gidip onunla bensiz oynamak istiyo cunku ben varken sinirlarin icinde kalmak zorunda ama yokken babaanne sinir tanimiyo. Evlerimiz cok yakin. Gitmek istediginde ariyo musaitsen beni alir misin diye soruyo ve gidiyo. Ama 5 yasinda. 5! Canimi veririm de 1 bucuk yasindaki cocugumu bensiz bi yere gondermem ben. Kendine yapilan iyiligi bilmez kotulugu bilmez. Ya siz de gidin her seferinde ya da dik durun gindermeyin cocugu

Arkadaşlar bakın bunlar normal bir aile değil hiç kimse bulasmıyo bunlara kimse baş edemiyo narsist kişilik bozuklugunu bilenler beni anlar bunlar öyle bı aile

Geldi yine canini yedigimin hastaliginin teshisi...Hanimefendi, bahsettiginiz kisilik bozuklugu dunya populasyonunun cok azinda bulunur. Sokakta elinizi carpsaniz rastlayamiyorsunuz ama niyeyse KK'da kotu kocasi olanlarin hepsi narsist

Narsistik ozellikleri varsa bile ben size olani soyleyeyim. Esiniz ve esinizin ailesi patriyarkinin kotulugunde bogulan insanlar. Kayinvalideniz gencken sizin konumunuzdaydi, patriyarkinin ezilen tarafindaydi, simdi oglan anasi olarak patriyarkinin kaymagini yiyecegi tarafa gecti ve bunu size dunyayi dar ederek yapiyor.

Esiniz de babasinin baskisi altinda buyumus, ama bir yandan eeerkek oldugu icin kendini ustun goruyor, ama babasina ses cikaramadigi icin bunu sizin uzerinizden tatmin olarak yapiyor. Muhtemelen hayati boyunca babasinin onayini almak icin cirpinmis hala oyle ama bilmiyor ki asla alamayacak.

Kissadan hisse: Patriyarki artik uzaklasmamiz gereken bir zehirdir, icinde bulunan her bir kisiyi ayri ayri zehirler.

Ayrımısınız ki? Anlayamadim

Çok sinirlendim bu konuya ..lütfen dogurdugunuz bebeğe sahip çıkın .. daha bir buçuk yaşında pes yani

Niye böyle birşey yaparlar ki ?

Ben derdim ki acaba çocuğu babaanneyemi alıştırmaya çalışıyor sanki boşanma planı yapıyor gibi tuhaf valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…