- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
- Konu Sahibi sesszharf07
-
Konunun tamamini okumadim ama bebekler duzen degisikligine adapte olmak zorundalar. Saglikli olan ebeveynlerin bebege gore degil, bebegin ebeveyne gore yasamasi (tehlikeli ya da baska durumlari haric tutuyorum tabi ki) ama anne istemiyorsa ve esinin boyle bi huyu varsa hicbir yere gondermeyecek o zaman esiyle
3 aylik duramaz da, 1,5 yas bence makul. Ha konu sahibi bu kadar sorun yapiyorsa esiyle hicbir yere yalniz yollamasin. Bana normal gelen ona normal gelmek zorunda degil elbette
1.5 yaşındaki çocuklar gece anneyi arıyorlar.Ben de anne değilim ama yeğenimden biliyorum.
O zaman alip cocuklari gidecekKonuyu kisa yazdigi icin aralarda detay verdi. Ebeveynlerin ortak fikri bu yöndeyse cocugu yollamasinda sıkıntı yok. Cocugu oraya goturup bu gece burada kalacagiz diye emrivaki yapiyormus. Bir onceki konusunda eşinin 15dklik mesafedeki annesine yatili gittiğini yazmıştı. Benim anladigim kadariyla konu sahibini ötekileştirmişler. Esiyle cocuklari gondermek istemesede adamin umrunda degil. Tuhaf bir durum
Bunlarin hepsi onerildi. Cocugu yollama, sende git. Hicbiri uymuyor konu sahibine hepsine cevabi varO zaman alip cocuklari gidecek
Benimkiler aramadigi icin bilemedim ben. Anneyim de halbuki1.5 yaşındaki çocuklar gece anneyi arıyorlar.Ben de anne değilim ama yeğenimden biliyorum.
O zaman yatip uyusun ve sabah cocugun geri donmesi icin dua etsinBunlarin hepsi onerildi. Cocugu yollama, sende git. Hicbiri uymuyor konu sahibine hepsine cevabi var
Em az 4 yaşına kadar gece annenin olmadığı başka evde kalmamalı.Kalsa da anne de olmalı.Çocuklar düzen seviyorlar.Düzen olmayınca korkuyorlar,huzursuz oluyorlar.Her şeyi aynı saatte yapmak gibi.Odası ayrılabilir ama anneyi istiyorlar yanlarında.Güvenli bağlanmak için önemli.Ben sizi anlıyorum.Adapte olamadı çünkü düzeni bozuldu.O rutine alışınca rahatlayacaksınız.Evet böyle. Ben boşandım biliyorsunuz. Kizim babasina cok düşkün, babasinin kucağından bana gelmez. Buna ragmen günde 3 saat babaya gitse tüm gece yerinden sıçrayarak uyanip agliyor, elinden tutup uyutmaya calisiyorum, dogrulup beni kontrol ediyor tekrar yatıyor. 4 ay oldu cocuk hala adapte olamadi.
Em az 4 yaşına kadar gece annenin olmadığı başka evde kalmamalı.Kalsa da anne de olmalı.Çocuklar düzen seviyorlar.Düzen olmayınca korkuyorlar,huzursuz oluyorlar.Her şeyi aynı saatte yapmak gibi.Odası ayrılabilir ama anneyi istiyorlar yanlarında.Güvenli bağlanmak için önemli.Ben sizi anlıyorum.Adapte olamadı çünkü düzeni bozuldu.O rutine alışınca rahatlayacaksınız.
Kusura bakmayın ben size yönelik söylemedim.Her çocuk farklıdır.Ben etraftan gördüğüm örneklerle söyledim.Gece uyanmasalar da sabah kalkınca huzursuzlanıyorlar.Hele 2-3 gece üstüste kesinlikle anneden ayrı kalmaya dayanamıyorlar.Olan biteni anlamadıkları için belki terk edildiklerini düşünüyorlar.Benimkiler aramadigi icin bilemedim ben. Anneyim de halbuki1,5 yasinda cocuk normalde gece uyanmayip deliksiz uyumali aslinda
Bence bana göre de normal öyle yorumlar okuyorum ki kaynana dusmanlari. Kendi annelerine sesleri çıkmazlar kocalarının annelerine neler diyorlar. Evliliklerinin neden yurumedigi belli bazilarinin. Kimse çekirdekten çıkmadı o adamın bir ailesi var yaniBen aram iyi olsaydi birakip kafa dinlerdim. Yani buyuk ebeveynlerde (anneanne-babaanne) kalma fikri bi bana mi normal geliyor?
E yuh sizinki de drama Queenlik valla kusura bakmayın. Babanesi yahu yemiyolar çocuğunuz kendi torunlari kanları canları Allah'ım uzak tutsun bu. Zihniyetten.
Bence bana göre de normal öyle yorumlar okuyorum ki kaynana dusmanlari. Kendi annelerine sesleri çıkmazlar kocalarının annelerine neler diyorlar. Evliliklerinin neden yurumedigi belli bazilarinin. Kimse çekirdekten çıkmadı o adamın bir ailesi var yani
Arkadaşlar bakın bunlar normal bir aile değil hiç kimse bulasmıyo bunlara kimse baş edemiyo narsist kişilik bozuklugunu bilenler beni anlar bunlar öyle bı aile
Ayrımısınız ki? AnlayamadimAkıl verin eşim aradan bı gün geçmesine rağmen çocuğumu annesine bırakıyor sevecekler diyor sonra beni arıyor bı bahaneyle ki ben inanmıyorum artık yalan söylediğini düşünüyorum çünkü çocuk burda kalıcak diyor .Bir oldu iki oldu bunu hep yapmaya başladı artık tartışmıyorum ama napıcam bilmiyorum hatta utanmasa bende kalıcam dicek .Siz napardınız ?
Eğer sık sık oluyorsa bende izin vermezdim yaşı çok küçükEvliyiz
Niye böyle birşey yaparlar ki ?Akıl verin eşim aradan bı gün geçmesine rağmen çocuğumu annesine bırakıyor sevecekler diyor sonra beni arıyor bı bahaneyle ki ben inanmıyorum artık yalan söylediğini düşünüyorum çünkü çocuk burda kalıcak diyor .Bir oldu iki oldu bunu hep yapmaya başladı artık tartışmıyorum ama napıcam bilmiyorum hatta utanmasa bende kalıcam dicek .Siz napardınız ?
Ben derdim ki acaba çocuğu babaanneyemi alıştırmaya çalışıyor sanki boşanma planı yapıyor gibi tuhaf vallaSiz bu kadar pasif oldugunuz icin bunlari yaşıyorsunuz. Benim 13.5aylik bebeğim var. Aksam babaannesinde kalacak demesi icin yürek yemesi lazim. Gider sokaginda bebek hirsizi diye bas bas bagiririm, camlarini asagi indiririm vallahi. Nasil izin veriyorsunuz buna? Ustelik cocugu birakip kendisi dönüyormuş anladigim kadariyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?