- 3 Haziran 2022
- 55
- 52
- 3
- Konu Sahibi sesszharf07
-
Arkadaşım düzgün anlatsana yaCanım bebek daha o bir buçuk yaşında bunu sürekli yapıyorlar
woman allah kitap aşkına nasıl deliksiz uyuttun söyle bana da. 4,5 yaşında ve hayatında şimdiye kadar sadece 7 gece hiç uyanmadan uyudu. Nolur nolur nolur bana da söyleyin ya, çocuk uyutma yöntemleri sadece benim bilmediğim bir sır galibaBenimkiler aramadigi icin bilemedim ben. Anneyim de halbuki1,5 yasinda cocuk normalde gece uyanmayip deliksiz uyumali aslinda
4 bucuk yas deliksiz uyku olmamasi icin cok buyuk davul calsa uyanmamasi lazim simdi oysa. Benm arkadasim cocuk 2 yasini gecince doktora goturmustu. Burnundaki et yuzunden cocuk yeterli nefes alamiyomus o yuzden uyuyamiyomus demisti. O zaman ona gore bi plan uygulamislardi doktorla az buyuyup ameliyat olana kadar kurtarsin diye. Doktora goturdunuz muwoman allah kitap aşkına nasıl deliksiz uyuttun söyle bana da. 4,5 yaşında ve hayatında şimdiye kadar sadece 7 gece hiç uyanmadan uyudu. Nolur nolur nolur bana da söyleyin ya, çocuk uyutma yöntemleri sadece benim bilmediğim bir sır galiba
Ee izin vermeyin. Hayır deyin. Cocuk kendi yataginda yatsin sadece. Evler yakin olup babaannede kalmanin mantigini da anlamiyorum hicAkıl verin eşim aradan bı gün geçmesine rağmen çocuğumu annesine bırakıyor sevecekler diyor sonra beni arıyor bı bahaneyle ki ben inanmıyorum artık yalan söylediğini düşünüyorum çünkü çocuk burda kalıcak diyor .Bir oldu iki oldu bunu hep yapmaya başladı artık tartışmıyorum ama napıcam bilmiyorum hatta utanmasa bende kalıcam dicek .Siz napardınız ?
Bunu surekli yapiyolar diye bisey yok. Izin vermeyeceksiniz. Anne sizsiniz.Canım bebek daha o bir buçuk yaşında bunu sürekli yapıyorlar
Düşmanlıkla ne alakası var? Ebeveynlerden biri diğerinin rızası ve haberi olmadan 1,5 yaşındaki bebeği gece babaannede (anneanne olsa da fark etmez) bırakıyor. Bu normal mi? Götürsün, vakit geçirmelerini sağlasın ama gece alsın gelsin. Aynı şehirde 15 dakikalık mesafede bebeğin yatılı kalmasında amaç fayda ne?Bence bana göre de normal öyle yorumlar okuyorum ki kaynana dusmanlari. Kendi annelerine sesleri çıkmazlar kocalarının annelerine neler diyorlar. Evliliklerinin neden yurumedigi belli bazilarinin. Kimse çekirdekten çıkmadı o adamın bir ailesi var yani
Ortalığı yıkardım! Keyfi olarak çocukların böyle zırt pırt kalmasına karşıyım hele böyle emrivakiyle olacak koparsa kopsun orda her şey.Akıl verin eşim aradan bı gün geçmesine rağmen çocuğumu annesine bırakıyor sevecekler diyor sonra beni arıyor bı bahaneyle ki ben inanmıyorum artık yalan söylediğini düşünüyorum çünkü çocuk burda kalıcak diyor .Bir oldu iki oldu bunu hep yapmaya başladı artık tartışmıyorum ama napıcam bilmiyorum hatta utanmasa bende kalıcam dicek .Siz napardınız ?
Şu adamı ailesi ile başbaşa bırakmaya ne dersiniz? Siz de dönmemek üzere gitseniz çocuklarınızla? Bu kadar pasif olmayın sinirim bozuldu sabah sabah.Napıyo şimdi özledim dün gece yanımdaydı beraber uyuyoruz hep yarın dedesi getirecek dedi eşim ama inanmadım bbenide oraya götürmek amaçları hatta eşim diğer bebegide götüreyim mı dedi izin vermedim yani beni burda tek bırakmaya razı ailesi yeterki mutlu olsunlar
Geniz eti büyümesi varmış orta düzeyde, ama nefes almasında hiçbir sorunu yok özellikle bu sene hasta bile olmadı diyebilirim. Horlama tıkanma vs yok. Gece kalkıp su içiyor tuvalete gidiyor, rüyasını falan anlatıyor, yastğını alıp yatak değiştiriyor tık desen uyanır. Çok acayip ya çevremde herkes gece beslenmesi bittiği gibi deliksiz uyku başladı diyor kendi çocukları için. Biz hala zombi gibi geziyoruz4 bucuk yas deliksiz uyku olmamasi icin cok buyuk davul calsa uyanmamasi lazim simdi oysa. Benm arkadasim cocuk 2 yasini gecince doktora goturmustu. Burnundaki et yuzunden cocuk yeterli nefes alamiyomus o yuzden uyuyamiyomus demisti. O zaman ona gore bi plan uygulamislardi doktorla az buyuyup ameliyat olana kadar kurtarsin diye. Doktora goturdunuz mu
Ya sabır taktığını o zaman. 1.5 yaşında bebeğimi alıkoyacaklar yıkarım ortalığı. Kavga çıkarda boşanırız diye korkuyorsunuz heralde.Anneyi takan mı var ben çocukları kocamın ailesine doğurmuşum
Ailecek narsistler yani siz pasif değilsiniz yani peki.Arkadaşlar bakın bunlar normal bir aile değil hiç kimse bulasmıyo bunlara kimse baş edemiyo narsist kişilik bozuklugunu bilenler beni anlar bunlar öyle bı aile
Adam gitsin ailesinin yanına, çocuğunu da götürsün tamam ama akşam olduğunda geri getirsin bir bir zahmet. Daha 1 buçuk yaşında yahu annenin rızası da yok. Evlilik yürüyecek diye her şeye tamam diyelim o zaman. Siz öyle yaparsınız.Bence bana göre de normal öyle yorumlar okuyorum ki kaynana dusmanlari. Kendi annelerine sesleri çıkmazlar kocalarının annelerine neler diyorlar. Evliliklerinin neden yurumedigi belli bazilarinin. Kimse çekirdekten çıkmadı o adamın bir ailesi var yani
Canım konu kaynana değil ki,bir kişinin rızası olmadan çocuğunun başka evde kalmaya zorlanması.Bence bana göre de normal öyle yorumlar okuyorum ki kaynana dusmanlari. Kendi annelerine sesleri çıkmazlar kocalarının annelerine neler diyorlar. Evliliklerinin neden yurumedigi belli bazilarinin. Kimse çekirdekten çıkmadı o adamın bir ailesi var yani
Niye üzerinize aliniyorsunuz ? Fazla alingansiniz :) lütfen bana dönüş yapmayın yorumlarınızı mantıklı bulmuyorumKizim sana soyluyorum gelinim sen anla diyerek olmaz o iş. Bir laf soyleyecekseniz alintilayip yazacaksiniz. Baskasinin ustunden degil.
uykuda sıkılıyo demek ki agzini yerimGeniz eti büyümesi varmış orta düzeyde, ama nefes almasında hiçbir sorunu yok özellikle bu sene hasta bile olmadı diyebilirim. Horlama tıkanma vs yok. Gece kalkıp su içiyor tuvalete gidiyor, rüyasını falan anlatıyor, yastğını alıp yatak değiştiriyor tık desen uyanır. Çok acayip ya çevremde herkes gece beslenmesi bittiği gibi deliksiz uyku başladı diyor kendi çocukları için. Biz hala zombi gibi geziyoruz
Çocugumu buraya getir bensiz hicbiryerde kalamaz diyeceksinAkıl verin eşim aradan bı gün geçmesine rağmen çocuğumu annesine bırakıyor sevecekler diyor sonra beni arıyor bı bahaneyle ki ben inanmıyorum artık yalan söylediğini düşünüyorum çünkü çocuk burda kalıcak diyor .Bir oldu iki oldu bunu hep yapmaya başladı artık tartışmıyorum ama napıcam bilmiyorum hatta utanmasa bende kalıcam dicek .Siz napardınız ?
Bence huyu bu cocuklarin yoksa ekstra bi sey yapmadinwoman allah kitap aşkına nasıl deliksiz uyuttun söyle bana da. 4,5 yaşında ve hayatında şimdiye kadar sadece 7 gece hiç uyanmadan uyudu. Nolur nolur nolur bana da söyleyin ya, çocuk uyutma yöntemleri sadece benim bilmediğim bir sır galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?