Çocuğumu resmen benden alıkoyuyolar napıcam ben

Gelişim psikolojisinden azıcık haberdar olan kişi 1.5 yaşındaki bebeğin annesinden uzun süre ayrı kalmaması gerektiğini bilir.O yaştaki çocuğun ihtiyaçlarına olabildiğince kısa sürede cevap vermek gerekir.Çocuğun güvenli bağlanabilmesi ve kişiliğinin oluşumu için bu çok önemli.Gece uyanıp emmek istediğinde kim emzirecek çocuğu kayinvaliden mi?Allah hepimizi cahil,feodal zihniyetli kaynanalarin ve onların pisirik kişiliksiz oğullarının şerrinden korusun.

Benimkiler aramadigi icin bilemedim ben. Anneyim de halbuki 1,5 yasinda cocuk normalde gece uyanmayip deliksiz uyumali aslinda
woman allah kitap aşkına nasıl deliksiz uyuttun söyle bana da. 4,5 yaşında ve hayatında şimdiye kadar sadece 7 gece hiç uyanmadan uyudu. Nolur nolur nolur bana da söyleyin ya, çocuk uyutma yöntemleri sadece benim bilmediğim bir sır galiba

4 bucuk yas deliksiz uyku olmamasi icin cok buyuk davul calsa uyanmamasi lazim simdi oysa. Benm arkadasim cocuk 2 yasini gecince doktora goturmustu. Burnundaki et yuzunden cocuk yeterli nefes alamiyomus o yuzden uyuyamiyomus demisti. O zaman ona gore bi plan uygulamislardi doktorla az buyuyup ameliyat olana kadar kurtarsin diye. Doktora goturdunuz mu

Bu adamları siz bu hale getiriyorsunuz yaa,kocam kocam diye ha babam sevişip baba yapacağınıza şimdiye kadar çoktan kapının önüne koymanız gerekirdi.

Böyle uğraşırsınız şimdi

Ee izin vermeyin. Hayır deyin. Cocuk kendi yataginda yatsin sadece. Evler yakin olup babaannede kalmanin mantigini da anlamiyorum hic

Düşmanlıkla ne alakası var? Ebeveynlerden biri diğerinin rızası ve haberi olmadan 1,5 yaşındaki bebeği gece babaannede (anneanne olsa da fark etmez) bırakıyor. Bu normal mi? Götürsün, vakit geçirmelerini sağlasın ama gece alsın gelsin. Aynı şehirde 15 dakikalık mesafede bebeğin yatılı kalmasında amaç fayda ne?

Kalmasını istiyorlarsa da annenin rızasını almak zorundalar. Bebeği, kalıp kalamayacağını en iyi anne bilir.

Benim yeğenlerim de üç dört yaşlarından beri zaman zaman annemde yani babaannelerinde bir gece kalırlar. Ama kendi istekleri ve hem anne hem babalarının rızası ile olur bu. Zaten kendileri kalmanın ne anlama geldiğini anladıkları ve çok istedikleri için kalıyorlar. 1,5 yaşında iken eşinin rızası ve haberi olmadan abimin getirip bırakmasını ben bile kabul etmem. Şimdi ben kendi anneme düşman mıyım?

Ortalığı yıkardım! Keyfi olarak çocukların böyle zırt pırt kalmasına karşıyım hele böyle emrivakiyle olacak koparsa kopsun orda her şey.

Şu adamı ailesi ile başbaşa bırakmaya ne dersiniz? Siz de dönmemek üzere gitseniz çocuklarınızla? Bu kadar pasif olmayın sinirim bozuldu sabah sabah.

6 yaşındaki oğlumu gece kimseye yatıya göndermiyorum... kvalide, kendi annem gel bu gün kal dediği çok oldu.. olur kalalım ama annemde yanımda olur diyor çocuk...

siz de bence istiyorsunuz. 3 aylık bebek ve 1,5 yaş bebek zor geliyor size...

Geniz eti büyümesi varmış orta düzeyde, ama nefes almasında hiçbir sorunu yok özellikle bu sene hasta bile olmadı diyebilirim. Horlama tıkanma vs yok. Gece kalkıp su içiyor tuvalete gidiyor, rüyasını falan anlatıyor, yastğını alıp yatak değiştiriyor tık desen uyanır. Çok acayip ya çevremde herkes gece beslenmesi bittiği gibi deliksiz uyku başladı diyor kendi çocukları için. Biz hala zombi gibi geziyoruz

Anneyi takan mı var ben çocukları kocamın ailesine doğurmuşum
Ya sabır taktığını o zaman. 1.5 yaşında bebeğimi alıkoyacaklar yıkarım ortalığı. Kavga çıkarda boşanırız diye korkuyorsunuz heralde.

Adam gitsin ailesinin yanına, çocuğunu da götürsün tamam ama akşam olduğunda geri getirsin bir bir zahmet. Daha 1 buçuk yaşında yahu annenin rızası da yok. Evlilik yürüyecek diye her şeye tamam diyelim o zaman. Siz öyle yaparsınız.

Canım konu kaynana değil ki,bir kişinin rızası olmadan çocuğunun başka evde kalmaya zorlanması.

Siz çocuklarınızı gönderir kocanızla başbaşa oturursunuz evinizde. O zaman evliliğiniz yürür mis gibi,size karışan olmaz ki, tercihiniz. Ama konudaki kadının tercihi değil?

uykuda sıkılıyo demek ki agzini yerim

Çocugumu buraya getir bensiz hicbiryerde kalamaz diyeceksin

Bence huyu bu cocuklarin yoksa ekstra bi sey yapmadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…