- 9 Kasım 2022
- 279
- 1.167
- 43
- 23
- Konu Sahibi sesszharf07
-
Niye iyi değilsiniz ki? Her zaman yapıyormuş eşiniz bunu. Alışmış olmanız lazımdı.Arkadaşlar cidden kusura bakmayın şu an iyi değilim
Şimdi ben eşimin ailesi ile kavgalıyım bana bir sürü hakaret ettiler ayrıca buna oğulları izin veriyo sürekli ailesi ile iletişim halinde anne babasından çok cekiniyo çocuğumuzu ısürekli oraya götürüyoBiz seni bekleriz bütün olayı özetleyen bi yazı yazın anlayalım meseleyi
Korku var evet ama aklımda planlarım var sessizim şu anEvet çok küçük kalmak için. Burada çocuğu koz olarak kullanma var zaten. Annenin rızası yok el kadar çocuk üzerinden güç gösterisi yapıyorlar. Baba da bir halta yaramaz. Konu sahibi de korkusundan mi bilmem çok pasif.
3.cüyü yapmayın bari şimdilik.Korku var evet ama aklımda planlarım var sessizim şu an
Evet çok küçük kalmak için. Burada çocuğu koz olarak kullanma var zaten. Annenin rızası yok el kadar çocuğu üzerinden güç gösterisi yapıyorlar. Baba da bir halta yaramaz. Konu sahibi de korkusundan bilmem çok pasif.
Şimdi ben eşimin ailesi ile kavgalıyım bana bir sürü hakaret ettiler ayrıca buna oğulları izin veriyo sürekli ailesi ile iletişim halinde anne babasından çok cekiniyo çocuğumuzu ısürekli oraya götürüyo
Hayır Allah'ın izniyle asla3.cüyü yapmayın bari şimdilik.
KesinlikleOnceki konuya baktim. Konu sahibi ve eşi iki ayri gruba ayrılmış gibiler. Eşinin grubu daha agir basıyor, konu sahibini silikleştirmişler. Cocuklari sadece kendilerine ait zannediyorlar, anneyi yok sayiyorlar. Boyle giderse maalesef daha cok uzulur konu sahibi. Baba desen zaten kacip kacip annesine gidiyor. Sanki cocuklarla orada yeni bir hayat kurmus gibi
Onu bilmem de umarım geri çekilme yöntemi ile korunmuyorsunuzdur.Hayır Allah'ın izniyle asla
Yeni yeni oluyo normalde her hafta biz giderdik bende karşı geldim istemedim kavga ettik şimdi çocuğu sürekli yanlarına cagiriyolar oğullarına guveniyolarSiz küsseniz götürebilir ama er geç eve dönmeli ya. Böylesi bebek içinde kötü 1,5 yaşında anlamaz ki annesini ister bence. Peki bu kaçıncı oldu 10 defa olmuş mudur?
Onu bilmem de umarım geri çekilme yöntemi ile korunmuyorsunuzdur.
Kesinlikle
Öyle hamile kalan bir çok kadın var.Lütfen başka türlü korunun.Hap,İğne,Spiral,Prezervatif..Neden ki
Bana ve aileme demedikleri kalmadı onlardan iğreniyorum ne seslerini ne kendilerini görmek istemiyorum çünkü çok haksızlık yapıyolarBenim çocuklarım da çok düşkünler kaynanam sana verirken içim yañıyor der. Kalmasını çok ister bende çocuğumla birlikte kalırım. Böyle düşkün aileler az değil sizde kaĺın ama çocuğu bırakmayın
Herkes konuştu eşimle ama ailesinden çok korkuyo çocukları bile kendinin gibi sahiplenmiyo ben araya girince çocuklarım için ben kötu oluyorumSizin aileniz ne durumda? Karsi taraf sayi ustunlugu kurmuş. Ben aileleri karistirmayi doğru bulmuyorum ama karsi taraf sınırını aşmış. Babaniz, abiniz, anneniz vs esinizle konusmaz mi bu durumu
Off anlamıyorlar çocuğu kıskanıyosun bizden diyolarÇocuğun ev, aitlik duygusu bozulur o ne öyle zırt pırt babaannede mı kalır. Elbet iyi bakıyordur şimdi ses etmezsen ileride farklı bir boyut alır.
Herkes konuştu eşimle ama ailesinden çok korkuyo çocukları bile kendinin gibi sahiplenmiyo ben araya girince çocuklarım için ben kötu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?