Diğer sorum ise şuResmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.
Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.
Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.
Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)
Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?
Madem düşündüğünüz tek şey çocuğunuz öyleyse barışmanıza gerek yok çocuğunuzun neredeyse yarım trilyonu var şu an ayrıca merhametli temiz kalpli bir adam aldatmaz bana biraz para için kendinizi kandırıyorsunuz gibi geldiResmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.
Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.
Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.
Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)
Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?
Yine olsa yine giderdimResmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.
Temiz kalp ve merhameti göremedim ben ama neyseResmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.
Kadının parası için beni bıraktı bana öyle geliyorki bu parayıda ondan tırtıkladı kim kime o kadar parayı verirki?Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.
Seni yine aldatirim demek olmuyor mu bu ?
Ve mer ha met li.Kadının parası için beni bıraktı bana öyle geliyorki bu parayıda ondan tırtıkladı kim kime o kadar parayı verirki?
robin hoodKadının parası için beni bıraktı bana öyle geliyorki bu parayıda ondan tırtıkladı kim kime o kadar parayı verirki?
Bu daha mide bulandırıcı değil miKadının parası için beni bıraktı bana öyle geliyorki bu parayıda ondan tırtıkladı kim kime o kadar parayı verirki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?