Çocuğumun Babası Tekrar Barışmak İstiyor

Bu konu daha kapanmadı mı?
Hayret.
Kaç mapus var acep?

çocuk için eş için de mal beyanında bulunuyoruz

Biliyorum 5 yıl da bir mal beyanı dolduruyorum ama sanki cocuk kısmında vasisi olduğun cocuk diye geciyor diye hatırladım. velayet annede olduğu icin cocuk kendi uzerinde gorunmuyor olabilir.

Beni ilgilendirmez konu sahibi inanmadım miras kaldığına ya beni aldattığı kadindanda almış olabilir dedi. sonra bir arkadas rüsvet olabilir mi diyince begendi arkadasın yorumunu ondan yola cıkıp yorum yaptık.

konu sahibi nikahı kıymıştır bile biz hala parayı tartışıyoruz.

Hayır merak etmeyin evlenmedimişyerinde rüşvet iddiasıyla hakkında soruşturma açılmış buda yemezmiş gibi bir arkadaşının eşinden öğrendiğim kadarıyla sürekli ağlama krizlerine giriyormuş, telefona bakıp bakıp ağlıyormuş. Herkes kafayı yedi para pul için diyormuş. Eeee eden buluyo kimsenin ahını almamak lazım

Merhametli, temiz kalpli ve içinde kötülük olmayan adam sizi aldatmış ve pişman değilim yine olsa yine yaparım diyor. Merhamet ve temiz kalp anlayışınızı bi gözden geçirin

Merhametli, temiz kalpli ve içinde kötülük olmayan adam sizi aldatmış ve pişman değilim yine olsa yine yaparım diyor. Merhamet ve temiz kalp anlayışınızı bi gözden geçirin
Bende onu diyorum, kötüler hakettikleri cezayı er yada geç alırlar. Adam parayla kafayı yemiş daha ne olsun Belkide “yaşlı” sevgiliside onu terketmiştir o zaman deme keyfime beter olsunlar

hepimizi çatlatacaktın ne oldu?

Yine olsa giderdim o kadına diyen adamla nasıl barışma düşünürsünüz.
Hadi tekrar evlendiniz,aynısını yapmayacağının garantisi varmı.
Bile bile lades demeyin buna..

Neyseki evlenmemişsiniz..

Bende onu diyorum, kötüler hakettikleri cezayı er yada geç alırlar. Adam parayla kafayı yemiş daha ne olsun Belkide “yaşlı” sevgiliside onu terketmiştir o zaman deme keyfime beter olsunlar
Çocuk için birleşmeyi düşünmüyor değilim demişsiniz

Ya arkadaşlar paralar gidiciymiş, yoksa hepiniz çatlayacaktınız artık adamı gömebiliriz para gidince adamın nerhametli falan olma özellikleri de sıfırlandı karıştırmayın oraları. Önceden çatlayanlar da kusura bakmasın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…