Kadınla paranın ne alakası varBirde kendi ağzınızla söylüyorsunuz o kadına para icin gitti bu parayıda ondan tırtıkladı diye.
Böyle bir adama dönülür mü Allah aşkına? Ben o süpheli parayı cocuğuma bile kullanmak istemezdim. Babasının çalışıp kazandığı parası olsa tabiki çocuğumun hakkı derdim ama babasının nereden getirdiği belli olmayan para o.
Bilmiyorum Ben sizin yerinizde olsam dönmeyi düsünmeyi bırakın sükrederdim.
Konu sadece çocuk yani parayla ilgisi yokDiğer sorum ise şu
Bu parayı bankadan çekip yatırım yapmak istedim çocuğum çok küçük olduğundan. Ama yukarıdada dediğim gibi para üzerinde bloke varmış likit fon alıp öyle yatırmış. Bu konuda ne önerirsiniz
Teşekkürler canım çok güzel cümleler kurmuşsunEn azindan suan ayrilan gururlu bir kadinsiniz
Birlesirseniz sizinde onun KARAKTERSIZliginden bi farkiniz olmayacak
Ya bizim su turk kadinlarinin klishe "evlatlarim icin" birlestim cumlesi gercekdende cok yapmacik
Ben istiyorum demeyi beceremeyip cocuklarin arkasina saklanip onlarinda hayatini duzenini bozmayinn
Emin olun paraya hiç ihtiyacım yok, çocuğumun babası bir kurumda üst düzey bir yönetici ve zamanında birlikte ev ve araba almıştık.Eşiniz tekinsiz biri... O parayı nereden bulduğu da şüpheli. Size geri dönmesi kırılan gururunuzu okşuyor olabilir hatta hesaptaki para da cazip geliyor olabilir ama size yakın zamanda yeniden aynı şeyleri yaşatması muhtemel.
O yüzden gözünüzdeki perdeyi kaldırın derim. Zira adam sizi sevmiyor.
Emin olun paraya hiç ihtiyacım yok, çocuğumun babası bir kurumda üst düzey bir yönetici ve zamanında birlikte ev ve araba almıştık.
Şükür bana cazip gelecek bir miktar değil çünkü sonuçta para çocuğumun hesabında o büyüyünceye kadar bana ait olmayacak ve dokunamayacağım
Okuduğum en gerçekçi yanıttı bu nedenle teşekkürler.Kim bu nitelikteki bir adama yarım milyon bırakır
Yani fakir tanıdık olur sen çok zengin olursun mirasından bir ev vs bırakırsın
Kim eski kiracıya o kadar para bırakır hadi bıraktı bu kadar kolay getirilir hesabına yatırılır
Adamın mirasçıları nerede vasiyetnamenin açılması davası dahi dünya zaman alıyor
Adam üst düzey yönetici ise o para rüşvettir adına kayıtlı hesaplarda olmasın diye de çocuğa yatırılmış
Defter tutma yükümlülüğüm var kayıtlara geçeceğim mirasa ilişkin belgeyi ver deyin gerçek ortaya çıksın
Dokunmayacaksınız değil dokunamayacaksınız ve bunu biliyorsunuz çünkü dokunmaya çalıştınız ve olmadıEmin olun paraya hiç ihtiyacım yok, çocuğumun babası bir kurumda üst düzey bir yönetici ve zamanında birlikte ev ve araba almıştık.
Şükür bana cazip gelecek bir miktar değil çünkü sonuçta para çocuğumun hesabında o büyüyünceye kadar bana ait olmayacak ve dokunamayacağım
Pro üyelik 10 euro bende pro üye oluyum bariYahu o para ne yolla elde edilmiş ?
Miras hikayesini geçiniz külliyen yalan.
Ya rüşvet ya başka bir şey ama kesinlikle miras değil.
Üstelik bu para helal mi, haram mı belli olmayan bir para.
Adam mi öldürdü, birilerini mi dolandirdi mesela ?
Nasil bu kadar miras olduğunu kaniksadiniz
Bir de çok komiksiniz demeden gecemedim.
Ya konunuz fake, ya da siz fazla mı safsiniz ?
Karaktersizce kelimesini büyük harflerle yazıp sizi aldattigini söylüyorsunuz ama merhametli, iyi niyetli vs vs oluyor alt satırlara dogru avdbsbdhavva.
İlahi otçu.
Nickinize istinaden şunu diyeyim madem otçunuz, az ot içiniz.
Kafa yapmış biraz.
Ben olsam ne yolla elde edildiği belli olmayan bir parayı çocuğumun hesabına tutturmam.Dokunmayacaksınız değil dokunamayacaksınız ve bunu biliyorsunuz çünkü dokunmaya çalıştınız ve olmadı
Bilmem ne üyesi olursunuz.Pro üyelik 10 euro bende pro üye oluyum bari
O an ben olsam ne düşünürdüm bilemedim şu an peşini araştırırdım ama arkadaşın aklına ilk yatırım yapmak gelmiş ilk sayfada söylemiş çekememiş parayıBen olsam ne yolla elde edildiği belli olmayan bir parayı çocuğumun hesabına tutturmam.
Ardını sorgulamak iyidir.O an ben olsam ne düşünürdüm bilemedim şu an peşini araştırırdım ama arkadaşın aklına ilk yatırım yapmak gelmiş ilk sayfada söylemiş çekememiş parayı
E hani mirastı? Çok iyiydi merhametliydi? Siz bence ne dediğinizi bilmiyorsunuz. Ayrıca oğlunuz adına yatırılmış bir paraya da nasıl yatırım yapabilirim demenizi iyi niyetli bulmadım. Karı koca derdiniz para sanki çocuktan çok. Zaten çok alakasız geldi 478bin ayrıntısını yazmanız.Kadının parası için beni bıraktı bana öyle geliyorki bu parayıda ondan tırtıkladı kim kime o kadar parayı verirki?
Özellikle size soruyorum belli başlı kişiler haddini aşıyor çünkü.Kim bu nitelikteki bir adama yarım milyon bırakır
Yani fakir tanıdık olur sen çok zengin olursun mirasından bir ev vs bırakırsın
Kim eski kiracıya o kadar para bırakır hadi bıraktı bu kadar kolay getirilir hesabına yatırılır
Adamın mirasçıları nerede vasiyetnamenin açılması davası dahi dünya zaman alıyor
Adam üst düzey yönetici ise o para rüşvettir adına kayıtlı hesaplarda olmasın diye de çocuğa yatırılmış
Defter tutma yükümlülüğüm var kayıtlara geçeceğim mirasa ilişkin belgeyi ver deyin gerçek ortaya çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?