Çocuğumun Babası Tekrar Barışmak İstiyor

Birde kendi ağzınızla söylüyorsunuz o kadına para icin gitti bu parayıda ondan tırtıkladı diye.

Böyle bir adama dönülür mü Allah aşkına? Ben o süpheli parayı cocuğuma bile kullanmak istemezdim. Babasının çalışıp kazandığı parası olsa tabiki çocuğumun hakkı derdim ama babasının nereden getirdiği belli olmayan para o.

Bilmiyorum Ben sizin yerinizde olsam dönmeyi düsünmeyi bırakın sükrederdim.

Sizle evlenmeden de çocuğunu düşünmüş hesabına guzel para göndermiş
Çocuğunuz o parayla çok güzel egitim alabilir
Sizde maddi yukten kurtulmuş olursunuz
Kendi paranizla rahatça yaşarsınız
Evlenmenize gerek yok

Kadınla paranın ne alakası var
Eski evsahibi vermiş yaziyor orda
Ben mi kaçırdım

Konu sadece çocuk yani parayla ilgisi yok
Hesaba yatan para olmasa seni yine aldatırım diyen adama geri dönerdiniz yani yine öyle mi

Teşekkürler canım çok güzel cümleler kurmuşsun

Emin olun paraya hiç ihtiyacım yok, çocuğumun babası bir kurumda üst düzey bir yönetici ve zamanında birlikte ev ve araba almıştık.
Şükür bana cazip gelecek bir miktar değil çünkü sonuçta para çocuğumun hesabında o büyüyünceye kadar bana ait olmayacak ve dokunamayacağım

Kim bu nitelikteki bir adama yarım milyon bırakır

Yani fakir tanıdık olur sen çok zengin olursun mirasından bir ev vs bırakırsın

Kim eski kiracıya o kadar para bırakır hadi bıraktı bu kadar kolay getirilir hesabına yatırılır

Adamın mirasçıları nerede vasiyetnamenin açılması davası dahi dünya zaman alıyor

Adam üst düzey yönetici ise o para rüşvettir adına kayıtlı hesaplarda olmasın diye de çocuğa yatırılmış

Defter tutma yükümlülüğüm var kayıtlara geçeceğim mirasa ilişkin belgeyi ver deyin gerçek ortaya çıksın

Okuduğum en gerçekçi yanıttı bu nedenle teşekkürler.
Dediğim gibi bende inanmadım. adam bir vefat etti dedi bir çok hasta dedi. Rüşvet alma ihtimali olamaz mesleğini seven birisiydi en azından biz evliyken öyleydi.
Belkide adam ölmeden nakit verdi belkide diğer ihtimal bilmiyorum. Aklımda deli sorular bu para nereden geldi. Belkide dediğiniz gibi diğer kadınla bir iş çeviriyor

Yahu o para ne yolla elde edilmiş ?
Miras hikayesini geçiniz külliyen yalan.
Ya rüşvet ya başka bir şey ama kesinlikle miras değil.
Üstelik bu para helal mi, haram mı belli olmayan bir para.
Adam mi öldürdü, birilerini mi dolandirdi mesela ?
Nasil bu kadar miras olduğunu kaniksadiniz
Bir de çok komiksiniz demeden gecemedim.
Ya konunuz fake, ya da siz fazla mı safsiniz ?
Karaktersizce kelimesini büyük harflerle yazıp sizi aldattigini söylüyorsunuz ama merhametli, iyi niyetli vs vs oluyor alt satırlara dogru avdbsbdhavva.
İlahi otçu.
Nickinize istinaden şunu diyeyim madem otçunuz, az ot içiniz.
Kafa yapmış biraz.

Dokunmayacaksınız değil dokunamayacaksınız ve bunu biliyorsunuz çünkü dokunmaya çalıştınız ve olmadı

Pro üyelik 10 euro bende pro üye oluyum bari

Ben olsam ne yolla elde edildiği belli olmayan bir parayı çocuğumun hesabına tutturmam.
O an ben olsam ne düşünürdüm bilemedim şu an peşini araştırırdım ama arkadaşın aklına ilk yatırım yapmak gelmiş ilk sayfada söylemiş çekememiş parayı

Eski eşin temiz kalpli merhametli ama yine olsa giderim o kadına diyor,Yaptığını gururla anlatıyor.
Evliliği temelinden sarsmış eski eşiniz. Evlenince ne değişecek? Çocuğu bahane etmeyin siz kendiniz evlenmek istiyorsunuz. Evleneceksende yaptığı herşeye göz yumman gerekecek farkında mısın?

O an ben olsam ne düşünürdüm bilemedim şu an peşini araştırırdım ama arkadaşın aklına ilk yatırım yapmak gelmiş ilk sayfada söylemiş çekememiş parayı
Ardını sorgulamak iyidir.
Ben ne bileyim mesela ya bu parayı dolandırıcılıktan kazanamadığini.
Konu fake değilse eğer fazlaca sorgulanması gereken şey var :)
Önce karaktersizce aldatma diyor
Sonra icinde de kötülük yok,merhametli diyor ahfbabdbabs

Kadının parası için beni bıraktı bana öyle geliyorki bu parayıda ondan tırtıkladı kim kime o kadar parayı verirki?
E hani mirastı? Çok iyiydi merhametliydi? Siz bence ne dediğinizi bilmiyorsunuz. Ayrıca oğlunuz adına yatırılmış bir paraya da nasıl yatırım yapabilirim demenizi iyi niyetli bulmadım. Karı koca derdiniz para sanki çocuktan çok. Zaten çok alakasız geldi 478bin ayrıntısını yazmanız.

Özellikle size soruyorum belli başlı kişiler haddini aşıyor çünkü.
Bankaya gittiğimde yatırılan paranın daha önce ismini bilmediğim biri tarafından yatırıldığını öğrendim ve açıklama kısmında burada söyleyemeyeceğim bir ibare var. Fazla arkadaşı olan birisi değil çünkü. Hesap cüzdanında ise çocuğumun adı yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…