Benim rahmetli annem derdi ki, "kul hakkıyla hiç karşıma çıkma, katiyyen affetmem" bu kuranda yazıyormuş. O para sizin dediğiniz gibi, esiniz tarafından, "tirtikladiysa" o zaman hiç hayır getirmez, tam tersini getirir. Ben olsam, gece gündüz çalışırım çocuklarım için, katiyen çalınmış parayla geleceğini sağlama ve midesine dolandırıcıkla elde edinmiş parayla bir yiyecek vermem. Ben dinle çok alakam yoktur ama haram mal ve haram paradan uzak durarim. Heleki çocuklarım için, katiyyen. Böyle bir adam ne iyi yüreklidir, ne de merhametlidir. Merhamet olsa, hırsızlık yapmaz. Düşünün, sizden birisi o miktarda para "tirtiklasa" siz bu insana neler derdiniz ve onun üzerine ne düşünürdünüz?Kadının parası için beni bıraktı bana öyle geliyorki bu parayıda ondan tırtıkladı kim kime o kadar parayı verirki?
Bence sizde okuduğunuzu anlamıyorsunuz keza oğlum kelimesi açtığım ve yazdığım konularda geçmiyor.E hani mirastı? Çok iyiydi merhametliydi? Siz bence ne dediğinizi bilmiyorsunuz. Ayrıca oğlunuz adına yatırılmış bir paraya da nasıl yatırım yapabilirim demenizi iyi niyetli bulmadım. Karı koca derdiniz para sanki çocuktan çok. Zaten çok alakasız geldi 478bin ayrıntısını yazmanız.
Sonra para için birine gitti diyor cevap yazdıkça konu derinleşiyorArdını sorgulamak iyidir.
Ben ne bileyim mesela ya bu parayı dolandırıcılıktan kazanamadığini.
Konu fake değilse eğer fazlaca sorgulanması gereken şey var :)
Önce karaktersizce aldatma diyor
Sonra icinde de kötülük yok,merhametli diyor ahfbabdbabs
Bu hamur daha çok su götürür :)Sonra para için birine gitti diyor cevap yazdıkça konu derinleşiyor
Çekirdek ister misinBu hamur daha çok su götürür :)
Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor
Oldu bacım. Ketçap, mayonez de olsun mu ?Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.
Diyelim bir hata etmiş ne yaptığını bilmeden kapılmış bir heyecanmis ve bedelini sizi kayberek ödemiş.Pismanmis cezasini çekmiş hadi cocuk icin düşünün diyebilirdim.Ama adam dio ki yine olsa yine giderimResmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.
Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.
Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.
Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)
Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?
Resmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.
Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.
Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.
Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)
Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?
Diğer sorum ise şu
Bu parayı bankadan çekip yatırım yapmak istedim çocuğum çok küçük olduğundan. Ama yukarıdada dediğim gibi para üzerinde bloke varmış likit fon alıp öyle yatırmış. Bu konuda ne önerirsiniz
Kadının parası için beni bıraktı bana öyle geliyorki bu parayıda ondan tırtıkladı kim kime o kadar parayı verirki?
ee hani paraya ihtiyacınız yoktu ? daha bismillah paraya el koymaya çalışıyorsunuz ?Diğer sorum ise şu
Bu parayı bankadan çekip yatırım yapmak istedim çocuğum çok küçük olduğundan. Ama yukarıdada dediğim gibi para üzerinde bloke varmış likit fon alıp öyle yatırmış. Bu konuda ne önerirsiniz
Özellikle size soruyorum belli başlı kişiler haddini aşıyor çünkü.
Bankaya gittiğimde yatırılan paranın daha önce ismini bilmediğim biri tarafından yatırıldığını öğrendim ve açıklama kısmında burada söyleyemeyeceğim bir ibare var. Fazla arkadaşı olan birisi değil çünkü. Hesap cüzdanında ise çocuğumun adı yazıyor.
Kadının parası için beni bıraktı bana öyle geliyorki bu parayıda ondan tırtıkladı kim kime o kadar parayı verirki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?