Çocuğumun Babası Tekrar Barışmak İstiyor

Eserikli misiniz acaba biraz? Bi dönüp eski mesajlarınıza bakın ben ne yazmışım diye, bol bol b12 ayrıca.

Son düzenleme:
Sen zaten evlenecektin,onay alamayınca kimseden kendin çatladın. Nekadar komiksin hem komik hemde 400 bine aldatmayı sindirecek kadar zavallı.. 2. Defa aldatırsa biraz fazla iste bari.

Ne demiştim en son ?
Fazla ot bünyeye zarar.

ben olsam parayı alır Yeni Ufuk’lara yelken açardım.

Baba olmak başka şey koca olmak başka şey iyi babaysa sizinle ayrılmış olması babalık yapmasına engel olamaz.

Ama beni aldatan ve yine olsa yine giderim o kadına diyen bir ahlaksızı koca olarak midem alır diyorsanız mutluluklar

çok haklısın bu para ya ayrıldığı kadının parası ya da devlet memuru ise adam rüşvet bile olabilir.ben hiç inanmadım bu miras hikayesine.her türlü de bu para helal para değil ben olsam asla çocuğuma da kendime de kullanmazdım iade ederdim eski kocama

paranın bir kısmıyla cila alın lütfen....

+1000000000000000000000000000

Dokunmayacağım diyorsunuz ama parayı çekmeye çalıştığınızda eşinizin şerh koydurduğunu öğrenmişsiniz. Madem ihtiyacınız yok madem o para çocuğunuzun neden çekmeye çalıştınız? Yatırım yapacaktım demeyin zira hiç inandırıcı değilsiniz

“Yine olsa yine o kadına giderdim” lafına rağmen yatağına tekrar girmeyi düşünmenizi banka hesaplarındaki yüklü miktara bağlıyorum..Acınası...
Bakın paranın nerden geldiği belli değil, haramı helali geçtim karanlık işlerden gelen para olma ihtimali çok yüksek
Para hırsınız kanımı dondurdu.

Yine olsa yine aldatırdım diyen bir herifle barışmak hele ki boşanmışken??? Mantıklı mı Allah aşkına?????

Ki bin pişmanım deyip kapılarda bile yatsa boşandığım adama inanır mıydım ben bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…