Ben hayatımda böyle merhametli,temiz kalpli ,kötülük düşünmeyen ama karısını aldatıp acımaszca üste çıkmaya çalışan,yuva derdi olmayan,çocuğuna miras olarak sadece maddiyata aklı eren birini görmemiştim.... yine birleşin yine aldatılan siz olursunuz ,yani siz bilirsiniz bankadaki parayı çocuğunuza vermeside bir babanın yapabileceği bi şey değil yani elalemde bırakabilirdi ,büyüklük yapmış tebrikler...Resmen boşandığım çocuğumun babası! tekrar barışmak istediğini söyledi. Bizim Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.
Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.
Çocuğum çok istiyor, çocuk için düşünmüyor değilim. Bunu pek çoğunuz eleştirecek onuda biliyorum.
Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor. Öyleki bunun dışında hiç tanımadığı bir adam kendisine yüklü miktarda miras bırakmış. Anlattığına göre eski ev sahibiymiş adam. Gözlerimle gördüm. bu parayı çocuğumun hesabına kuruşu kuruşuna yatırmış ve hesap cüzdanınıda bana verdi. Noterdede şerh koydurmuş sadece çocuğum kullanabilir diye (478.000 TL)
Bana ve çocuğuma Yaptıkları nedeniyle kızgınım bilemedimki siz olsanız ne yapardınız?
Yeter ama aranızda bazıları ne kadar ön yargılı. Burası derdi olanların sıkıntılarını paylaştığı sorunlarına çare aradığı içini döktüğü bir yer.
Ne garip düşenceleriniz var yok rüşvet yok kara para. Evleneceğim çatlayın
Ayrılık nedenimiz ise KARAKTERSİZCE bir aldatma hikayesi.
Üstelik yüzsüzce yaptığını savunuyor geri adım atmıyor. Yine olsa yine giderdim o kadına diyor.
Merhametli oluşu, temiz kalpli oluşu içinde kötülük olmaması beni düşündürüyor.
Bir kere merhamet ve aldatma kelimeleri aynı cümle içinde kullanılamaz bile kaldı ki madem çocuğunuz için birleşmeyi düşünğyorsunuz bankadaki para detayı ne alaka onu anlamadım ?. Tekrar aldatılmasınız umarım bu defa o bankadaki 480 bin tl de sizi avutamaz.
Merhametin ne olduğunu biliyor olamazVe mer ha met li.
Parayı kadına vermemiş ki elini bile süremiyor. Koklamak yettiyse demek ki.Adam da konu sahibesi de aynı kumaştan... Adam da konu sahibesini gayet iyi tanıdığı için koymuş önüne havucu konu sahibesini yürütüyor. Konu sahibesi de evlensem paraya konar mıyım şeklinde bir konu açmış işte.Adam parasını veririm ama yine olsa yine aldatırım parayı alacaksan sus aşağı otur diyor bence
Ya şimdi ben naparım evlenirsen. O kadar kıskandım ki anlatamam. Hem vicdanlı, hem merhametli koca bulmussun. Kimseye nasip olmaz.Yeter ama aranızda bazıları ne kadar ön yargılı. Burası derdi olanların sıkıntılarını paylaştığı sorunlarına çare aradığı içini döktüğü bir yer.
Karapara yazanlardan biri benimYeter ama aranızda bazıları ne kadar ön yargılı. Burası derdi olanların sıkıntılarını paylaştığı sorunlarına çare aradığı içini döktüğü bir yer.
Bacım sen bakma bu kıskançlara senin mutluluğunu istemiyorlar. Böyle merhametli adam kolay bulunmaz. Allah mutlu etsinEvleneceğim çatlayın
Parayı kadına vermemiş ki elini bile süremiyor. Koklamak yettiyse demek ki.
Vay anasını ne hayatlar... evli adamla bişeyler yaşayıp ona 400-500 bin vermek. Adamın merhametle bu parayı çocuğuna bahşetmesiKadının parası için beni bıraktı bana öyle geliyorki bu parayıda ondan tırtıkladı kim kime o kadar parayı verirki?
O kadar haklısın ki, tüm kadınlar aldatıldıktan sonra üzerinde şaibeli para görünmesin diye çocuğunu kullanan eski karısını da 478 bin liraya kandıran iyi niyetli karaktersiz koca hasretiyle yanıp tutuştukları için orta yerlerinden çatladılar gerçekten. Benim asıl merak ettiğim bu merhametli karaktersiz adamdan para yiyebilecek kadar kurnaz olabilir misin yoksa yine aldatılmayla sonuçlanacak sürecin başında mısın acaba?Yeter ama aranızda bazıları ne kadar ön yargılı. Burası derdi olanların sıkıntılarını paylaştığı sorunlarına çare aradığı içini döktüğü bir yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?