Merhaba hanımlar,3.5 yaşındaki kızımın tavırları beni çok üzüyor.Bir ortama giriyoruz orda oyun oynadığı,vakit geçirdiği insanları görünce beni unutuyor.Hatta kimle oynuyorsa bir iş vars yapılacak annem yapsın sen gel diye tutturuyor.Eve çıkacağımız zaman ağla ağla ici çıkıyor.Ben seni istemiyorum diye tutturuyor.Istedigi kişi bu duruma gülüyor ve benim çok ağrıma gidiyor.Sanki ben çocuğuma kötü davranıyorum yada sıkıcı anneyim gibi.Baskalaroyla iletişim kurması vakit geçirmesi çok güzel ama tercih edildiği noktada kendi anneliğin eksik mi var demeden geçemiyorum.Tercih edildigim insanlara da ister istemez öfkeleniyrm.Kendi çocuğum bile beni istemiyor diye ağlıyorum
Benm oğlum 4 buçuk yaşında hâlâ başkalarını istiyor .. tek çocuk ve pek kimseyi görmüyor bütün gün onunla ben ilgileniyorum yemeğini ben yediriyorum, ben oyun oynuyorum dolayısıyla çocuk benden sıkılıyor ve degisiklik istiyor. Onların bizim gibi her türlü bizi seçmesini bekleyemeyiz onlar çocuk ve nerde sıkılırsa orda değişir bizi başkalarıylaMerhaba hanımlar,3.5 yaşındaki kızımın tavırları beni çok üzüyor.Bir ortama giriyoruz orda oyun oynadığı,vakit geçirdiği insanları görünce beni unutuyor.Hatta kimle oynuyorsa bir iş vars yapılacak annem yapsın sen gel diye tutturuyor.Eve çıkacağımız zaman ağla ağla ici çıkıyor.Ben seni istemiyorum diye tutturuyor.Istedigi kişi bu duruma gülüyor ve benim çok ağrıma gidiyor.Sanki ben çocuğuma kötü davranıyorum yada sıkıcı anneyim gibi.Baskalaroyla iletişim kurması vakit geçirmesi çok güzel ama tercih edildiği noktada kendi anneliğin eksik mi var demeden geçemiyorum.Tercih edildigim insanlara da ister istemez öfkeleniyrm.Kendi çocuğum bile beni istemiyor diye ağlıyorum
Sorunlu yetisen erkek anasi online. Demek boyle boyle oluyor bu isler…Merhaba hanımlar,3.5 yaşındaki kızımın tavırları beni çok üzüyor.Bir ortama giriyoruz orda oyun oynadığı,vakit geçirdiği insanları görünce beni unutuyor.Hatta kimle oynuyorsa bir iş vars yapılacak annem yapsın sen gel diye tutturuyor.Eve çıkacağımız zaman ağla ağla ici çıkıyor.Ben seni istemiyorum diye tutturuyor.Istedigi kişi bu duruma gülüyor ve benim çok ağrıma gidiyor.Sanki ben çocuğuma kötü davranıyorum yada sıkıcı anneyim gibi.Baskalaroyla iletişim kurması vakit geçirmesi çok güzel ama tercih edildiği noktada kendi anneliğin eksik mi var demeden geçemiyorum.Tercih edildigim insanlara da ister istemez öfkeleniyrm.Kendi çocuğum bile beni istemiyor diye ağlıyorum
Oyun tatlı geliyor, ciddi ciddi sizi istemediğinden değilMerhaba hanımlar,3.5 yaşındaki kızımın tavırları beni çok üzüyor.Bir ortama giriyoruz orda oyun oynadığı,vakit geçirdiği insanları görünce beni unutuyor.Hatta kimle oynuyorsa bir iş vars yapılacak annem yapsın sen gel diye tutturuyor.Eve çıkacağımız zaman ağla ağla ici çıkıyor.Ben seni istemiyorum diye tutturuyor.Istedigi kişi bu duruma gülüyor ve benim çok ağrıma gidiyor.Sanki ben çocuğuma kötü davranıyorum yada sıkıcı anneyim gibi.Baskalaroyla iletişim kurması vakit geçirmesi çok güzel ama tercih edildiği noktada kendi anneliğin eksik mi var demeden geçemiyorum.Tercih edildigim insanlara da ister istemez öfkeleniyrm.Kendi çocuğum bile beni istemiyor diye ağlıyorum
Ya böyle şeyleri ciddiye almayın,benim oğlumada en çok kimi seviyorsun diye sorduğumuzda kargocu abiyi digordu,kargoyla oyuncak getiriyor diyeMerhaba hanımlar,3.5 yaşındaki kızımın tavırları beni çok üzüyor.Bir ortama giriyoruz orda oyun oynadığı,vakit geçirdiği insanları görünce beni unutuyor.Hatta kimle oynuyorsa bir iş vars yapılacak annem yapsın sen gel diye tutturuyor.Eve çıkacağımız zaman ağla ağla ici çıkıyor.Ben seni istemiyorum diye tutturuyor.Istedigi kişi bu duruma gülüyor ve benim çok ağrıma gidiyor.Sanki ben çocuğuma kötü davranıyorum yada sıkıcı anneyim gibi.Baskalaroyla iletişim kurması vakit geçirmesi çok güzel ama tercih edildiği noktada kendi anneliğin eksik mi var demeden geçemiyorum.Tercih edildigim insanlara da ister istemez öfkeleniyrm.Kendi çocuğum bile beni istemiyor diye ağlıyorum
Tam da bu anlama geliyor aslında.Çocuk olması bu yaşlarda empati yapmayı ögrenemeyeceği anlamına gelmiyor.
Tamam şuan empati yapamayabilir ama öğrenmeyeceği anlamına gelmiyor. Bahsettiğim şey o. Üzülmenin, üzgün olanın ne anlama geldiğini bilecek bir yaşta çünkü. Bnm yeğenlerim bu yaşlardayken üzgün birini gördüklerinde tepki veriyorlardı ve onun morelini düzeltmek için türlü şebeklikler yapıyorlardı. Burdaki üye de çocuguna "bu davranışların bni üzüyor" dediği taktir de çocugun kafasında belli bir süre sonra bir şeyler oturabilir. Aman anlamaz, aman nasil olsa kafasi basmaz diyip çocuklarla duygu paylaşımı yapılmaya yapilmaya sosyapat çocuklar yetisiyor. Bnm 22 aylık kızım bile tepkisel olarak bana veya bir başkasına vurduğunda hemen anında pişman olup vurduğu yeri öpüyor. Demek ki duygusal olarak o kadar da kör varlıklar değiller bu çocuk dediğimiz varlıklar.Tam da bu anlama geliyor aslında.
Kimse duyguları tanımaz demedi, empati yapamaz dedik.Tamam şuan empati yapamayabilir ama öğrenmeyeceği anlamına gelmiyor. Bahsettiğim şey o. Üzülmenin, üzgün olanın ne anlama geldiğini bilecek bir yaşta çünkü. Bnm yeğenlerim bu yaşlardayken üzgün birini gördüklerinde tepki veriyorlardı ve onun morelini düzeltmek için türlü şebeklikler yapıyorlardı. Burdaki üye de çocuguna "bu davranışların bni üzüyor" dediği taktir de çocugun kafasında belli bir süre sonra bir şeyler oturabilir. Aman anlamaz, aman nasil olsa kafasi basmaz diyip çocuklarla duygu paylaşımı yapılmaya yapilmaya sosyapat çocuklar yetisiyor. Bnm 22 aylık kızım bile tepkisel olarak bana veya bir başkasına vurduğunda hemen anında pişman olup vurduğu yeri öpüyor. Demek ki duygusal olarak o kadar da kör varlıklar değiller bu çocuk dediğimiz varlıklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?