- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi ceycey0406
arama özellıklı istiyorum ben .öğretmenine arattırıyor arada beni.kendi arasın istiyorum ıhtıyaç anında
tel baglantisi olmadan olmuyo benim bildigim ozaman telide yaninda olmali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arama özellıklı istiyorum ben .öğretmenine arattırıyor arada beni.kendi arasın istiyorum ıhtıyaç anında
sim kartla çalışıyorlar zaten saat telefon işlevi görüyor ama herkesi arayamıyorlar bızım belirledığımız bir kaç kişiyi arayabılıyor sadecetel baglantisi olmadan olmuyo benim bildigim ozaman telide yaninda olmali
Şimdi ben size özelliklerini yazayım konu sahibine de fikir olur,Şimdiden araştırmak lazım; bu konu takipte dursun benim de.
valla tam aradığım özellıkler çabuk bozulmuyorsa alabilirim fiyatı da uygunmuşŞimdi ben size özelliklerini yazayım konu sahibine de fikir olur,
Bu saat için anne telefonuna uygulama indiriyor uygulamaya saati kaydetip senkronize ediyor, o uygulamadan çocuğu rehberine kimleri eklemek istiyorsanız onu ekliyorsunuz cocuk bunu saatten yapamıyor,
Sonra güvenli bölgeleri seçiyorsunuz ev,okul vs allah korusun güvenli bölgeden çıkış yaptığında mesaj geliyor anneye hemde anında, ekstra olarak zaten haritadan izliyorsunuz çocuğu,
Saat kapandığı zaman yine mesaj geliyor size hatta sarji azaldığında bile mesaj geliyor
En güzeli SOS düğmesi var çocuk 3 saniye boyunca bastığı zaman rehberdeki herkese sms ile yardım çağrısı gidiyor.
yıllardır aynı apartmanda oturduğum komşuya tek göndermeye korkar olduk maalesef üzücü bir durumben çok şaşkınım. ne desem bilemedim. hem hak verdim hem çok tuhafıma gitti
valla tam aradığım özellıkler çabuk bozulmuyorsa alabilirim fiyatı da uygunmuş
Bu cocuklara ozel saatler var, ondan farkli mi bu dedigin?
Ben bir ara arastirmistim, gps le cocugun lokasyonunu takip ediyorsun, tanimli mesaj atabiliyor falan, ama telefon gibi de degil arama ozelligi yok mesela
ben çok şaşkınım. ne desem bilemedim. hem hak verdim hem çok tuhafıma gitti
yıllardır aynı apartmanda oturduğum komşuya tek göndermeye korkar olduk maalesef üzücü bir durum
erken alışır ürüne hem neden olmasın netten baktım gayet uygun fiyatları oyuncaklar daha pahalı valla furby starlilly Barbie evine servet yatırmıştım ahahaa .Valla bence de iyiymis.
4 yasindan sonra cocuga saat alin diyorlar zaten, zaman kavrami, sorumluluk vs icin.
Bir tasla iki kus olur, ben de bakayim. 5 yasinda benimki![]()
Yoo iyi bir organ mafyasına denk gelinirse toptan da çalabilirleryakında bizi toptan çalacaklar bir o kaldı tövbe tövbe
amanın kendime alarmmı taktırsam ahahaaYoo iyi bir organ mafyasına denk gelinirse toptan da çalabilirler![]()
Sen yurtdisindasin ya ondan bence.
Suan benim yasadigim yerde de cocuklar tek baslarina parka gidip oynuyorlar, ben de buna sok oluyorum. Ananiz babaniz nerede diyip sorasim geliyor.
Şimdi ben size özelliklerini yazayım konu sahibine de fikir olur,
Bu saat için anne telefonuna uygulama indiriyor uygulamaya saati kaydetip senkronize ediyor, o uygulamadan çocuğu rehberine kimleri eklemek istiyorsanız onu ekliyorsunuz cocuk bunu saatten yapamıyor,
Sonra güvenli bölgeleri seçiyorsunuz ev,okul vs allah korusun güvenli bölgeden çıkış yaptığında mesaj geliyor anneye hemde anında, ekstra olarak zaten haritadan izliyorsunuz çocuğu,
Saat kapandığı zaman yine mesaj geliyor size hatta sarji azaldığında bile mesaj geliyor
En güzeli SOS düğmesi var çocuk 3 saniye boyunca bastığı zaman rehberdeki herkese sms ile yardım çağrısı gidiyor.