çocuğumun güvenliği sorunu

evde telsiz de var okulda yakın eve breeek breek diye bedavaya mı halletsem işi ahaaaa.Ama arkadaşlarıyla oynarken hatta polis igrdi korkudan bağırdıar bir daha da kullanmadı telsızleri

Şimdiden araştırmak lazım; bu konu takipte dursun benim de.
Şimdi ben size özelliklerini yazayım konu sahibine de fikir olur,
Bu saat için anne telefonuna uygulama indiriyor uygulamaya saati kaydetip senkronize ediyor, o uygulamadan çocuğu rehberine kimleri eklemek istiyorsanız onu ekliyorsunuz cocuk bunu saatten yapamıyor,
Sonra güvenli bölgeleri seçiyorsunuz ev,okul vs allah korusun güvenli bölgeden çıkış yaptığında mesaj geliyor anneye hemde anında, ekstra olarak zaten haritadan izliyorsunuz çocuğu,
Saat kapandığı zaman yine mesaj geliyor size hatta sarji azaldığında bile mesaj geliyor
En güzeli SOS düğmesi var çocuk 3 saniye boyunca bastığı zaman rehberdeki herkese sms ile yardım çağrısı gidiyor.

Bu saat için anne telefonuna uygulama indiriyor uygulamaya saati kaydetip senkronize ediyor, o uygulamadan çocuğu rehberine kimleri eklemek istiyorsanız onu ekliyorsunuz cocuk bunu saatten yapamıyor,
Sonra güvenli bölgeleri seçiyorsunuz ev,okul vs allah korusun güvenli bölgeden çıkış yaptığında mesaj geliyor anneye hemde anında, ekstra olarak zaten haritadan izliyorsunuz çocuğu,
Saat kapandığı zaman yine mesaj geliyor size hatta sarji azaldığında bile mesaj geliyor
En güzeli SOS düğmesi var çocuk 3 saniye boyunca bastığı zaman rehberdeki herkese sms ile yardım çağrısı gidiyor.
valla tam aradığım özellıkler çabuk bozulmuyorsa alabilirim fiyatı da uygunmuş

Valla bence de iyiymis.
4 yasindan sonra cocuga saat alin diyorlar zaten, zaman kavrami, sorumluluk vs icin.
Bir tasla iki kus olur, ben de bakayim. 5 yasinda benimki :nazar:
erken alışır ürüne hem neden olmasın netten baktım gayet uygun fiyatları oyuncaklar daha pahalı valla furby starlilly Barbie evine servet yatırmıştım ahahaa .

Sen yurtdisindasin ya ondan bence.
Suan benim yasadigim yerde de cocuklar tek baslarina parka gidip oynuyorlar, ben de buna sok oluyorum. Ananiz babaniz nerede diyip sorasim geliyor.

ya ne bileyim. bence çocuğum yok diye. yurtdışıyla alakalı mı bilmiyorum. küçükken beni de kaçırmaya teşebbüs ettiler ama bulunduğum yerden koşarak uzaklaştığım için çok şükür bişey olmadı.

arkadaşımın arabasının camını kırıp cüzdanını bazı eşyalarını almışlar gece arabaya konulan cüzdanda kaç para olur en fazla 50 100 ona bile tenezzül etmişler

Kesinlikle almalısınız. Evet çalınma kırılma riski var sonuçta çocuk bu. Ama değer. Feda olsun güvenlik önemli. durumu iyi olan aileler Çocuklarina savunma dersleri aldirmali. Aslında keşke ders olarak konulsa beden eğitimi yerine. Günümüz turkiyesinde başka yol yok malesef.

Ogluma almisti babasi akilli saat apple olsbilir mi axaba? Emin degilim. Arayabiliyodu internete filan baglsniyidu vs. Tabii benim oglan halletti kirdi doktu. Oyuncak olarak almusti babasi daha cok bu sekilde iletisim icin degildi.

İyiymiş baya. Uygulamayı indirip kurmak yeterli sanırım; saat de destekliyordur tabi, ona göre bi model seçmek lazım.

Back
X