- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Icim sizliyor agliyorum saatlerdir.Çocuğun ruhunda açtığımız yarayi nasil iyilestiricez bilemiyorum
kvnin çocuk üzerinde kötü etkisi yadsınamaz ancak zaten sinirli olan kocanıza "annenin gözü değiyor" falan demekte çok akıllıca değil resmen ateşe benzin dökmüşsünüz ne olursa olsun annesi
Icim sizliyor agliyorum saatlerdir.Çocuğun ruhunda açtığımız yarayi nasil iyilestiricez bilemiyorum
Kv niz çocuğunuzun bu hale getirecek ne yapıyor onu anlamadım.siz sanırım nazara bagliyorsunuz ama sanırım çocuğunuz okul yüzünden böyle.stres yapıyor okulu o yüzden böyle krizlere giriyor diye dusunuyorum.yoksa kv niz nazar degdiriyor değildir bence.cocugunuza bu konuda yardımcı olun.yazik çok kötü olmuş demekki.kv nizle ilgili başka sorunlarınız varsa haklisinizdir onu sevmemekte.esiniz de fazla sınırlı galiba.hele çocuğa bu da lazım dediği çok garip geldi ne kadar yanlış bir düşünce
Agliyordu kendini yere atmaya calisiyordu kustu sonra
Cahilsin demek istemedim yanlış anlasilmasin.yani ben pek ihtimal vermem böyle şeylere de herkesin düşüncesi farklı tabi.ama baya zarar veriyor size anlaşılan sonuçta.eşim de önceden uzaklaşmak istiyordu demissin,sen soyledikce inatlasiyor belki de.soyleme yine kendisinin görmesini sagla.o da ister o zaman belki uzaklasmayiCnm ben cahil bir insan degilim o tarz seylere de hemen baglamam olayi ama 3 yildir gozlemliyorum bi donem bakti kv cocuga evliligim bitiyordu nerdeyse isigimizi takip edip gece neden isiginiz yaniyordu diyecek kadar kontrolünü kaybetmis bir kadin bisey yapiuor diyemem gozumle gormeyince ama cok kiskanc ve degiyor gözü buna cok sahit olduk
ama neden ağlıyor
yani ne istedi olmadı da ağladı
ben nazar enerjiye göze möze inanmam
sadece dediği olsun isteyen bir çocuk canlanıyor gözümde
Yikmadim mi saniyorsun ortaligi ah yillardir ne kavgalar oldu yüzsüzlükte sinir tanımıyor malesef..ne cirkinlikler yapti anlatsam agziniz acik kalir o yuzden onun beni zerre sevmedigini ve kiskandigini biliyorum ama o lanet gözü yavruma dokunuyorpeki kvile kavga etmek için ne bekliyorsunuz
bu kadar rahatsızsınız nazarından vs den de
yani bir sabah yıkarım ortalığı bir daha semtime gelemez
bu çocuğu aklına estiği an göremezsin oyuncak bebek değil insan o düzenini bozma diye
hem susup hem kv çocuğa bakmadı diye kinlenip hem de bu tavırlarınız makul değil
susmayın yani eşiniz çozuğun önünde sizinle kavga eidyorsa siz de bir gün kv ile ediverin çocuk yokken ne olacak ki
Nazar vardır.
Hadi inanç ayrılıkları gösteriyor diyelim, nazarı yok sayalım ; negatif enerji vardır .
Bir insan o zehirli dalgalarını insanın üzerine, evine öyle bir bulastirabiliyor ki , kimyası değişiyor karşıdakinin.
Negatif insanları görmeye bile tahammülüm yok.
Yikmadim saniyorsun ortaligi ah yillardir ne kavgalar oldu yüzsüzlükte sinir tanımıyor malesef
Gemileri kac kere yaktim telefonlarina bile cikmiyorum cogu zaman acmam ama yok bi sekilde konusmaya calisiyor ve geliyornasıl bir yüzsülük bu
kitle kapını otur
yani ne bileyim gemileri yak
yüzsüz müzsüz onun da bir sınırı vardır
Gemileri kac kere yaktim telefonlarina bile cikmiyorum cogu zaman acmam ama yok bi sekilde konusmaya calisiyor ve geliyor
Ya cnm inan ben oyle biri degilim yani ay bize nazar degiyor diye surekli beynime hukmetmiyorum bu 1 degil 2 degil dogdugundan itibaren cocugumu benden kiskanan hasta ruhlu birinden bahsediyoruzplesebo etkisi vardır esasen yani bunalrın hepsi psikolojiktir
siz inandığınız için sizin için nazar var ben inanmam hiç başıma da gelmedi
yani şimdi benim akıllı uslu oğlum bir gün yaramazlık yaptı hastanelik oldu
birkaç gün önce babası işe götürmüştü herkes aman pek akıllı pek uslu demiş ee sonra başına bu olay geldi, nazar mı değdi
hayır gerekli önlemleri almayıp acele bir şey yaptı ve düştü