Cocugumun önünde kavgaya tutustu benimle..

Bir insan bir ailenin hayatını nasılda dibe batirabiliyor.
Negatif ve etrafa zehrini saçan insanlar bu dünyadan çabuk göçsün.
Bu ben bile olsam evladimin hayatını bu hale getirecek kadar aklımı kaybedecek hale geldiğim gün ölmeyi tercih ediyorum.

Icim sizliyor agliyorum saatlerdir.Çocuğun ruhunda açtığımız yarayi nasil iyilestiricez bilemiyorum

Boşver unutur gider dünü hatirlamaz o yaşta. Önemli olan sureklilik arz etmemesi. Esin sinirliyse ustune pasif olmayi dene. Çekil kenara üzül vicdan yaptır. Sakinlesince hak vercek bence kendi de inaniyomus çünkü. Acizliginden yapmis.

kvnin çocuk üzerinde kötü etkisi yadsınamaz ancak zaten sinirli olan kocanıza "annenin gözü değiyor" falan demekte çok akıllıca değil resmen ateşe benzin dökmüşsünüz ne olursa olsun annesi

Evet bende susmaktan yanayım bu durumlarda.
Eğer bu evlilikte kalmaya kararliysa kişi , konuşmamalı , şikayet etmemeli.
Karşı taraf zaten görüyordur. Gördüğü için suç bastırmış. Gerek yok söylemeye.

Icim sizliyor agliyorum saatlerdir.Çocuğun ruhunda açtığımız yarayi nasil iyilestiricez bilemiyorum

Biraz hareketlerine yansır bu durum. Eğer uzun bir süre sağlıklı bir iletişimin kurarsaniz unutur merak etmeyin.
Inşallah bir daha tekrarlanmaz.
Eğer baba böyle yapmaya devam ederse yardım almasını sağlayın.
Şuan nerede oğlunuz ? Uyumuyorsa, sarılın. Bugün babanın çok yanlış bir şey yaptığını, bir daha olmamasına dikkat edeceğinizi anlatın. Öpün , sarılın.
Ve sizi anlayabileceği bit saatte babaannesi geldiğinde öyle yapmamasini, buna çok uzuldugunuzu, işe gittiğiniz süre içinde onu çok ozlediginizi , hep fotoğrafını optugunuzu v.s anlatın.
Sanıyorum ki , sizden ayrı kalması, kreşe alisamamasi etkili bu hareketlerinde.
Öğretmeniyle konusabilirsiniz. O da anlatabilir sizden sonra bunları tekrar olarak.

Kv niz çocuğunuzun bu hale getirecek ne yapıyor onu anlamadım.siz sanırım nazara bagliyorsunuz ama sanırım çocuğunuz okul yüzünden böyle.stres yapıyor okulu o yüzden böyle krizlere giriyor diye dusunuyorum.yoksa kv niz nazar degdiriyor değildir bence.cocugunuza bu konuda yardımcı olun.yazik çok kötü olmuş demekki.kv nizle ilgili başka sorunlarınız varsa haklisinizdir onu sevmemekte.esiniz de fazla sınırlı galiba.hele çocuğa bu da lazım dediği çok garip geldi ne kadar yanlış bir düşünce

Cnm ben cahil bir insan degilim o tarz seylere de hemen baglamam olayi ama 3 yildir gozlemliyorum bi donem bakti kv cocuga evliligim bitiyordu nerdeyse isigimizi takip edip gece neden isiginiz yaniyordu diyecek kadar kontrolünü kaybetmis bir kadin bisey yapiuor diyemem gozumle gormeyince ama cok kiskanc ve degiyor gözü buna cok sahit olduk

Kaynanan hem kocanı hemde çocuğunu zehirliyor belli oldu.

Valla olay çıkart kabul etme bunlar senin çocuğun psikolojisini bozacak.

Bu adamlar da bekarken analarının burnundan getirir. Evlenince anam da anam.

peki kvile kavga etmek için ne bekliyorsunuz

bu kadar rahatsızsınız nazarından vs den de

yani bir sabah yıkarım ortalığı bir daha semtime gelemez

bu çocuğu aklına estiği an göremezsin oyuncak bebek değil insan o düzenini bozma diye

hem susup hem kv çocuğa bakmadı diye kinlenip hem de bu tavırlarınız makul değil

susmayın yani eşiniz çozuğun önünde sizinle kavga eidyorsa siz de bir gün kv ile ediverin çocuk yokken ne olacak ki

Cnm ben cahil bir insan degilim o tarz seylere de hemen baglamam olayi ama 3 yildir gozlemliyorum bi donem bakti kv cocuga evliligim bitiyordu nerdeyse isigimizi takip edip gece neden isiginiz yaniyordu diyecek kadar kontrolünü kaybetmis bir kadin bisey yapiuor diyemem gozumle gormeyince ama cok kiskanc ve degiyor gözü buna cok sahit olduk
Cahilsin demek istemedim yanlış anlasilmasin.yani ben pek ihtimal vermem böyle şeylere de herkesin düşüncesi farklı tabi.ama baya zarar veriyor size anlaşılan sonuçta.eşim de önceden uzaklaşmak istiyordu demissin,sen soyledikce inatlasiyor belki de.soyleme yine kendisinin görmesini sagla.o da ister o zaman belki uzaklasmayi

Eskiden mi Beyninizi yiyordu emzirme diye yoksa 4 yaşında hala emziriyor musunuz? Bir de neden gözünün degdigini cikardiniz. Ayrıca bakmamasi çok iyi olmuş çocuk krese gitmese daha büyük sorun olurdu.

ama neden ağlıyor

yani ne istedi olmadı da ağladı

ben nazar enerjiye göze möze inanmam

sadece dediği olsun isteyen bir çocuk canlanıyor gözümde

Nazar vardır.

Hadi inanç ayrılıkları gösteriyor diyelim, nazarı yok sayalım ; negatif enerji vardır .
Bir insan o zehirli dalgalarını insanın üzerine, evine öyle bir bulastirabiliyor ki , kimyası değişiyor karşıdakinin.

Negatif insanları görmeye bile tahammülüm yok.

peki kvile kavga etmek için ne bekliyorsunuz

bu kadar rahatsızsınız nazarından vs den de

yani bir sabah yıkarım ortalığı bir daha semtime gelemez

bu çocuğu aklına estiği an göremezsin oyuncak bebek değil insan o düzenini bozma diye

hem susup hem kv çocuğa bakmadı diye kinlenip hem de bu tavırlarınız makul değil

susmayın yani eşiniz çozuğun önünde sizinle kavga eidyorsa siz de bir gün kv ile ediverin çocuk yokken ne olacak ki
Yikmadim mi saniyorsun ortaligi ah yillardir ne kavgalar oldu yüzsüzlükte sinir tanımıyor malesef..ne cirkinlikler yapti anlatsam agziniz acik kalir o yuzden onun beni zerre sevmedigini ve kiskandigini biliyorum ama o lanet gözü yavruma dokunuyor

:oha: O kadar seviyosa baksa ya torununa.Hic uzme kendini.Uyku en guzel antidepresandir :super: esinin yaninda da annecigine laf soyleme,hakli da olsan kotu olan sen olursun​

Nazar vardır.

Hadi inanç ayrılıkları gösteriyor diyelim, nazarı yok sayalım ; negatif enerji vardır .
Bir insan o zehirli dalgalarını insanın üzerine, evine öyle bir bulastirabiliyor ki , kimyası değişiyor karşıdakinin.

Negatif insanları görmeye bile tahammülüm yok.

plesebo etkisi vardır esasen yani bunalrın hepsi psikolojiktir

siz inandığınız için sizin için nazar var ben inanmam hiç başıma da gelmedi

yani şimdi benim akıllı uslu oğlum bir gün yaramazlık yaptı hastanelik oldu

birkaç gün önce babası işe götürmüştü herkes aman pek akıllı pek uslu demiş ee sonra başına bu olay geldi, nazar mı değdi

hayır gerekli önlemleri almayıp acele bir şey yaptı ve düştü

nasıl bir yüzsülük bu

kitle kapını otur

yani ne bileyim gemileri yak

yüzsüz müzsüz onun da bir sınırı vardır
Gemileri kac kere yaktim telefonlarina bile cikmiyorum cogu zaman acmam ama yok bi sekilde konusmaya calisiyor ve geliyor

Bu arada 2.5 -4 yaslarindaki çocuklar anane babane teyze hala gibi hergun gorse bile çok alıştığı biri evden gidince veya ziyarete gittiginiz evden ayrılacağınız zaman aşırı aglayabilir kendini yerden yere vurabilir bunun etkisi ile de kusabilir. Sizin annenizle de bu durum yaşanabilir. Ama bir 6 ay sonra düzene girer diye düşünüyorum. Sizin davranislariniz tutarli olmali. Kriz aninda dikkatini baska birseye cekin sakin olun ağlayıp sizlayip tartışmaya girmeyin tehdit azar korkutma siddet gibi davranislardan kacinin. Gozu degiyor diye kendinizi olumsuza çok da fazla kaptirmayin.

Gemileri kac kere yaktim telefonlarina bile cikmiyorum cogu zaman acmam ama yok bi sekilde konusmaya calisiyor ve geliyor

eee çözüm ne o zaman

madem çocuk ağlıyor verin götürsün o zaman

baksın bakalım sıkıyorsa

ne dedi ne oldu da çocuk son olayda ağladı onu da yazsanız

plesebo etkisi vardır esasen yani bunalrın hepsi psikolojiktir

siz inandığınız için sizin için nazar var ben inanmam hiç başıma da gelmedi

yani şimdi benim akıllı uslu oğlum bir gün yaramazlık yaptı hastanelik oldu

birkaç gün önce babası işe götürmüştü herkes aman pek akıllı pek uslu demiş ee sonra başına bu olay geldi, nazar mı değdi

hayır gerekli önlemleri almayıp acele bir şey yaptı ve düştü
Ya cnm inan ben oyle biri degilim yani ay bize nazar degiyor diye surekli beynime hukmetmiyorum bu 1 degil 2 degil dogdugundan itibaren cocugumu benden kiskanan hasta ruhlu birinden bahsediyoruz

Back
X