- Konu Sahibi p_o_l_y_a_n_a
slm arkadaşlar.bu sıralar o kadar doluyum ki buraya yazmak istedim bazen isyan edesim gelıyor çünkü bazı şeyler yolunda gitmıyor kısa bı zaman sonra çocugumuz olacak az kaldı ama eşimin hala bi işi yok evımızde şu an bi net maaş gelir yok bızımkılerın falan maddı destegı ıle geçınıyoruz ama bu bana cok dokunuyor eşim evde bızımkıler ellerı yıyecek dolu gelınce bu bana cok koyuyor dıyorumkı neden neden.... neden eşim degılde neden bı baskası dıyorum hep oysa benım ne hayallerım vardı para pul zengınlık degıl sadece eşim askarı ücret bı maası olsun kıt kanaatte olsa evımıze bı maas gırsın kımseye muhtac olmayalım sigortamız olsun sadece buydu ıstedıklerım ama olmuyor ya ıkı gun sonra cocuk oldugu zaman damı bole sürüp gıdecek işsız o zman ben kapı ardında kım cocuguma mama bez alack kım evıme yıyecek getırecek dıyemı beklıcem .... ya baskalarının eşine fılan bakıyorum ne guzel evden işe işten eve ama bıde kendı eşime bakıyorum evde süreklı o kadar sıkıldımkı aslında ıyı bı işi var bekledıgı bısey var ama ya oda olmassa napacaz bılmıyom hep olacak olacak dıyor hadı olmassa nolacak bana akıl verın tesellı verın napıyım sızce