Çocuğumuz Olmadığı İçin Eşim Çok Üzülüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 aydır deniyormuşsunuz yine hamile değilim diyorsunuz. Yani 1 ayda 1 kere gerçekleşir bu olay

Hemşire değilim öğretmenim ama isim ve meslek belirtmek istememiştim geri kalan her şey doğrudur

dökül güzide dökül
bir öğretmen de bu kadar bilgisiz olamaz.

Hemşire değilim öğretmenim ama isim ve meslek belirtmek istememiştim geri kalan her şey doğrudur
Kuzucugum ogretmen de olsan fark etmez. Bir ay deneme ile cocuk olmaz. Psikolojik olarak olmuyor muhtemelen. Birseyi ne kadar cok istersen olmaz. Rahat ol. Olursa olur olmazsa olmaz diye kendini birak ya. Rahat ol. Evliliginin tadini cikar. Cocuk olunca cok zorlanirsin, bu gunletini de cok ararsin, azicik evliligine alis. Hem sen daha kendin cocuksun. O cocugun sorumluluguna alabilecege benzemiyorsun. Zamana birak. Rabbim'in elbet vardir bir bildigi.

Siz daha ilk günden bebek kıyafetleri alan obsesif düşünceleri olan hemşiresiniz.
Konunuzu hatırladım.
Daha ilk günden olmayan çocuk için; beni istemeyen doğmamış çocuğumu da istemez yazmıştınız.
Bakıyorum obsesif düşünceleriniz eşinize de sirayet etmiş. Kompülsif davranışlar başlamış.
Hadi hayırlı olsun..
Bu konunuzdan sonra olmamış çocukla ilgili 2 3 konu daha bekliyorum..

Şu Dünyaya küçük bir güzidenin gelememesi insanlıga bir nimet midir acaba

kız güzide dünyaya uzaylı gemisi gelmiş belki senin 1 ay da olmayan cocuk ondadır bir bak istersen koçişin üzülmesin hani belki onlar bizden ilerdedir tıp falan iki günde doguruyorlardır belki insanlıgında hem kurtarıcısı hem öncüsü olursun sonraki konunada ilgi çekiçi şeyler bulursun genede sana üzülüyorum ya normal olmanı istiyorum nedense

G Guzideakyol biliyorsunuz bebek havuzları şu an çok popüler. Bebeklerin boynuna simit geçirip kapsül gibi havuzlara koyuyorlar. Sabiler havuzda uzaylı gibi takılırken analar da fotoğraflarını çekip Instagram'da paylaşıyor. Siz de evinize alacak mısınız çünkü çocuğunu en pahalı mamayla besleyen birisi öyle her bebenin girdiği havuza çocuğunu sokmaz. Belki bunun için bir YouTube videosu çekersiniz, biz de yararlanırız? Bir de bebek için organik pamuktan el dokuması ağız mendillerini nerede bulabiliriz? Yoksa ipek daha mı iyi olur? Lütfen sorularımı cevapsız bırakmayın. Sizin yüksek bilginizden istifade etmezsem mükemmel analığı ıskalayacağım.

Hala trol diyorsunuz
Trol değilsiniz eyvallah. Ama 1 aydır deniyoruz olmuyor demek nasıl bi mantık? Yukarılarda arkadaşın dediği gibi, yıllardır çocuğu olmayanlar ve türlü tedaviler deneyenler var.
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Biraz akla mantığa sığan konular açın. Bilmiyorum ki ne yapma peşindesiniz?

Ya ben o bebecıklere cok uzuluyorum sen boyle yazınca kahkaha attım ama

Ya ben o bebecıklere cok uzuluyorum sen boyle yazınca kahkaha attım ama
Off bana da trajikomik geliyor. Çocuğun yanaklar simite gömülmüş, gözler efkarlı bakıyor, hani arkaya Ben Yoruldum Hayat falan koysan gayet güzel gidecek. Anne yanında sırıtarak resim çektiriyor. Bir de Instagram'da paylaşıyor, herkes görüyor senin o muhtemelen hayatından silmek istediğin kareleri. Sonra da 16 yaşındaki oğlum beni niye huzurevine bırakmak istiyor diye kendini parala dur

Trollsün. ERGEN. Keşke internetten vs en azından okusaydın, öğrenseydin de yazsaydın... Cık cık cık. Annen bir gelecek bakacak çocuğu Kadınlar klubüne konu açmış, terlikle dalmalı...
Getir o terliği, getir diyorum yoksa ekmek Kur'an çarpsın eve almam seni(kırmızı topuklu ortopedik gezer terlik konunun öznesi)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…