• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumuz olmuyor :(

inşallah tez zamanda buraya '' hamileyim, inanamıyorum! '' diye konu acarsınız.
allah her seyın zamanında verıyor
dua et, inan.
ben de bana diyorsunuz zannettim :))

tarıhe bakmadım hiç. ulen ne hortlatıyorsunuz konuyu:sinirli:
kabahatli benim maalesef. seyrek yumurtladığımı öğrendim 2 gün önce. moral bozukluğu ile arama yapmıştım forumda. geçmişteki konularda benimle aynı sıkıntıları yaşayanların akıbetini merak ediyorum :)
Amin inşallah canım benim ❤
isteyen herkese inşallah..

kabahatli benim maalesef. seyrek yumurtladığımı öğrendim 2 gün önce. moral bozukluğu ile arama yapmıştım forumda. geçmişteki konularda benimle aynı sıkıntıları yaşayanların akıbetini merak ediyorum :)

size de üçüz nasip etsin inşallah :=)
allah, verecegı zamanı çok iyi biliyor. lütfen strese gırıp kendınıze yazık etmeyın hanımlar.

size de üçüz nasip etsin inşallah :=)
allah, verecegı zamanı çok iyi biliyor. lütfen strese gırıp kendınıze yazık etmeyın hanımlar.
beğenmemezlik etmiyim ama üçüz yok yani daha bir tane yokken belki bu dediğim şımarıklık ama ben sırayla gelsinler istiyorum. hoş hiçbir şey benim istememe bakmadı bu konuda.. yine de teşekkür ederim:)

beğenmemezlik etmiyim ama üçüz yok yani daha bir tane yokken belki bu dediğim şımarıklık ama ben sırayla gelsinler istiyorum. hoş hiçbir şey benim istememe bakmadı bu konuda.. yine de teşekkür ederim:)
hamılelık, dogum stresı, bulantılar, verılemeyen kilolar, her seye dikkat etme cabası... cocuk dogduktan sonra gazı, dişi, b.ku bilmem nesi :KK70: kısacası; gelıcekse hepsı birden gelsın de zaman nasıl olsa gecıyor
hayat düzene girer :=) ötekı sekılde zor oluyor. tam düzene gırecek hayatın, tam kilolar gıtmıs, tam kendıne gelmıssın.
bi bakıyorsun cocuk fikri :110: kısır döngü ve sil baştan...
allah herkesın gönlüne göre, dogru zamanda versın

Merhaba arkadaşlar
Benim derdim bir yıldır süren bir dert
Çocuğumuz olmuyor ve ben çok uzuluyorum yumurta takibi yaptırdık olmadı klomen e başladım bu ay klomen le hamile kalan var mı çok merak ediyorum. ? İyice psikolojim bozuldu eşiminde benimde.
çocuk hayali kuruyoruz surekli konuştuğumuz tek konu bu Allah isteyen herkese versin inş en kısa Zamanda çok yıprandım Allah dualarımı kabul eder inş. Her ay umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğramak çok kotu :KK43:
Konuyu acalı epey olmus sonuc nefir oldumu evladınuz

Merhaba arkadaşlar
Çocuğumuz olmuyor ve ben çok uzuluyorum yumurta takibi yaptırdık olmadı klomen e başladım bu ay klomen le hamile kalan var mı çok merak ediyorum. ? İyice psikolojim bozuldu eşiminde benimde.
çocuk hayali kuruyoruz surekli konuştuğumuz tek konu bu Allah isteyen herkese versin inş en kısa Zamanda çok yıprandım Allah dualarımı kabul eder inş. Her ay umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğramak çok kotu :KK43:

Ben klomenle kaldım cnm. Tabi ki doktorum birebir söylediklerini yaparak. Klomenle yumurta büyütüldü, bende pko vardı çünkü yumurta gelişmiyordu. Yumurta uygun büyüklüğe klomenle gelince çatlatma iğnesi vuruldum. Ve 36 saat sonra ilişki ayrıca 2 günde 1 ilişki oldu.

İlk ayımda tuttu, inşallah senin de öyle olur. Allah en kısa zamanda gönlüne göre versin, isteyen herkese tabi ki...

Bir de ben burda okumuştum bende işe yaradı mı bilmiyorum ama yapmakta zarar yok. İlişki sırasında bel altına yastık koy ve ilişki bittiğinde, o ay hangi taraftaki yumurtan gelişiyorsa dizlerini bükerek o tarafa yat yastık belindeyken. 30 dk yat bu şekilde. Ben yapmıştım sol tarafımdaydı o ay gelişme.

Konu hortlamış da olsun ben yazdım cnm birşeyler şimdi, Allah gönlüne göre versin...

Kizkardesiminde 1 bucuk senedir olmuyor,herseyi temiz cikti,olmamasi icin bi neden yok dedi doktor. Yarin tup bebek tedavisine basliyor,insallah isteyen ve hakeden herkeze verir rabbim:)

Merhaba arkadaşlar
Bzim de olmuyo
Eşiniz de gtti mi dr a?

Ffffff eski konuymus ya bu:))

eceezgi eceezgi ve diğer etiketleyemedigim arkadaşlar. 1.5 yıllık denemelerimiz sonucunda nihayet hamileyim. Esimde de bende de problem yoktu. En son bikac aya kadar 2 günde 1 ilişki oluyordu. Son aylarda ard arda iliskilerimiz çoğaldı. Yani 2 gün ara verdiğimiz az oluyordu. Ve son ay aşırı derecede soğan ve bol miktarda incir yedim. Belime yastık koydum. Bazen sol tarafa doğru uyudum bazen sağ tarafa doğru artık hangi taraf yumurtlarsa diye. O ay hamile kalmışım. Ne etkili olmuştur bilmiyorum hepsini yazayım dedim belki birine fayda olur. Hamile kaldıktan sonra farkettim herşeyin bir zamanı varmış. Hayırlı zamAn diye bişey varmış hakkaten rabbimizin bildiği. Çok stres yapıyordum kendime. Söylemesi kolay ama bilseymisim cidden o kadar ağlayıp kendimi uzmezmisim.
Su anda da düşük tehlikem var umarım bişey olmaz. Allaha emanetiz. Hergun dua ediyorum en kısa zamanda herkese nasip etsin hayırlısıyla Allah.

Canım henüz bir sene geçmiş inşallah olur cocugunuz hayirlisiyla.umutsuz olmayın ama bu işte en önemli konu stres .tamamen etkiliyor hamileliği.stresi bir bitirseniz gorun bakın nasıl hamile kalacaksiniz

Bu konulara yaptigim tek yorum sizede soyleyim yine. Kafayi takip olmuyor dediginizde olmiyor rahatlayip cocuk dusuncesinden siyrildiginizda oluyor. Olmuyordu bizimde doktora gittim normal yolla olmasi imkansız degerleriniz cok kotu dedi. Aman nasil olsa olmszmis tup bebege kadar biraz rahat birakalim kendimizi dedim ve o ay hamile kaldim

konuya çok fazla dini açıdan yaklaşasım geldi :KK23::)) .Eğer ki tıbbi açıdan bir rahatsızlığınız yoksa bu konuda stres en büyük etken zaten doğacak olanın doğum ölüm ve nikah saati nasipse değişmiyor :) . Kk da 3 -5 hamilelik hikayesi okumuş biri olarak genelde okuduğum cümle şudur . '' eşimle kendimizi çok sıkar ve cinsel hayattan artık zevk alamaz olmuştuk en sonunda pes ettik kendimizi olursa olur olmazsa ollmaz diyerekten rahat bıraktın o (1 ay 2 ay 5 ay ) süreci stressiz ve zevkle geçirdik . sonra bir baktım hamileymişim '' stres yapmayın kaderde varsa ve çabaladıysanız olur :))

Merhaba arkadaşlar
Burada o kadar konu actm ki..2yıl olmadı sebepsız ınfertılıte sebebıyle.
Öncelikle tum tahlil tetkik ve hsg vs cektırmeden cok ıyı bır doktor yonlendırmesı olmadan baslamyın tedavıye. Klomen asılama gıbı tedavılerın bırcok kişide işe yaradıgını duydum. Benım ınancım yok bu ıkısınede.zaten dogal yolla olmuyor sebepte yoksa bu ıkısı ıse yaramaz dedım.
Tüp bebek tedavısı oldum işte bu noktada dr o kadar önemliki.. mesaj atabıldıgım gece gunduz soru sorabıldıgım bır dr um vardı. İlk denemede oldu 7 haftalık hamıleyım ınanamadım halada ınanamıyorum.husran ve hayal kırıklığı ile gecen onca ayy gozyasları kımseyle paylasamama..zor ama tedavı hııııc zor degıl ınan.iyi bır dr bulursan gerısını dusunme.

Ben 6 yil sonra kavustum 21 aylik olacsk kizim daha 1 yil neki olur meraketme tedavini katiyyn birakma ama olur insallah sabirli olun.cocuk cok zor evet annelik muhtesem ama cookkkk sabir ve enerji gerektiriyor bu gunlerin tadini cikar bir yandannn

Allah hayirlisiyla bir evlat nasip eder ins. Lco olup Klomen kullanan bir cok tanidigim hamilr kaldi ins tez zamanda hamile kalirsin canim bir de bi onerim olacak 50 gram kadar damla sakizi aktarlarda bulunuyor onu iyice ez taze tavuktan yeni cikmis yumurtanin akiyla karistir onu ic 3 saat hic kipirdamadan bacaklarin havada bekle o gunde esinle birlikte ol bunu denemenizioneririm ise yaradigi soyleniyor bi dene istersen

Back
X