siz sagda soldada anlatmaya yazmaya devam edin benim gibi duymayanlari duyurun boyle insanlarin ruh sagligiyla oynayin.arkadasin konusundan pis ornekler vermeye ne gerek var yazarken hicmi dusunemiyorsun..sadece nette değil ki haberlerde de çıktı.. yer gök inledi siz duymamışsınız..
siz sagda soldada anlatmaya yazmaya devam edin benim gibi duymayanlari duyurun boyle insanlarin ruh sagligiyla oynayin.arkadasin konusundan pis ornekler vermeye ne gerek var yazarken hicmi dusunemiyorsun..
Sen neyin kafasindasin acaba bayan kotu bisey dememissiz sagda soldada anlatmaya yazmaya devam edin benim gibi duymayanlari duyurun boyle insanlarin ruh sagligiyla oynayin.arkadasin konusundan pis ornekler vermeye ne gerek var yazarken hicmi dusunemiyorsun..
Bilerek bu gibi nedenlerden ötürü türkiye gündemini takip etmiyorum. Tv izlemiyorum. Twitter, ınstagram, pinterest ve bikaç haber sitesiyle sınırlı tutuyorumsadece nette değil ki haberlerde de çıktı.. yer gök inledi siz duymamışsınız..
Sok oldum ya nasil igrenc birseydir bu nasil aileler var bugun okudugum ikinci sinir bozucu haber internettede bir kadin kocasini terk edip ogluyla birlikte sevgilisine kacmis oglu daha 3 yasindaymis kadinin sevgilisi pislik adam tecavuz etmis yavrucagin bagirsaklari yirtilmis ölmus ve annesi bu olanlarin hepsine sahit olmus hic birsey yapmamis bir anne bunu nasil yapar diyorum Allahim ne gunlere kaldik agladim sinirimden benimde 3 yasinda oglum var gozumden sakiniyorum hergun dua ediyorum onun icin rabbim butun evlatlarimizi masum yavrularimizi bu şer insanlardan korusun. Bu arada tepkisiz kalmamaniz cok dogru bir hareket tebrik ederim.
Bu pisliği yapan canavar evimize 50 metre mesafede oturuyormuş. Kafayı yiyeceğimSok oldum ya nasil igrenc birseydir bu nasil aileler var bugun okudugum ikinci sinir bozucu haber internettede bir kadin kocasini terk edip ogluyla birlikte sevgilisine kacmis oglu daha 3 yasindaymis kadinin sevgilisi pislik adam tecavuz etmis yavrucagin bagirsaklari yirtilmis ölmus ve annesi bu olanlarin hepsine sahit olmus hic birsey yapmamis bir anne bunu nasil yapar diyorum Allahim ne gunlere kaldik agladim sinirimden benimde 3 yasinda oglum var gozumden sakiniyorum hergun dua ediyorum onun icin rabbim butun evlatlarimizi masum yavrularimizi bu şer insanlardan korusun. Bu arada tepkisiz kalmamaniz cok dogru bir hareket tebrik ederim.
Hayır doğru. Bizim muhitte oldu olay. Tamamen doğru maalesefinternete dusen her haber dogru olmayabilir hicbi annenin buna musade edecegini sanmam bazi haberler olaylari normallestirmek toplumu bozmak icinde yapilabilir.
cok uzucu coook ikiside hapisten hic cikmasin neyse bu olayi unuttum ben..Hayır doğru. Bizim muhitte oldu olay. Tamamen doğru maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?