• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğun çocuk olduğunu unutmak

Aybeyzeyduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
765
511
53
40
Bir kızım var 7 yaşında bugün birlikte kek yaptık oyun oynadık saatlerce...Sonra onun uyku saati geldi ve suratını asıp mutsuz bi şekilde birazda bana sitem ederek yatınca o anki yorgunlukla da birleşince sinirlendim kızdım ve o da ağladı.Tabi sakinleşince onun bi çocuk olduğunu farkediyor insan ve kızdığıma üzüldüm.kendimi teselli edemiyorum benim zayıf tarafım kızımı mutsuz görmek ve sanırım en ufak bi üzüntüde kendimi suçluyorum,önce bunu bi halletmem lazım sanırım.Ama en kızdığım kendime ona hep hataları yumuşak bi şekilde söylemesi ve hoşgörmesi ki ben böyle yapıyorum ama bazen kendime hakimm olamıyorum

çocukların çocuk olduğu hep unutuluyor malesef ama senin kızdığın şey çok gereksiz, bu konuda kendini törpülemen lazım ki, farkında olman çok güzel

Surekli kizilmadigi surece hic bisey olmaz.mukemmel anne olmaya calisirsaniz hem siz hem kiziniz mutsuz olur.bakin onunla kek yapmissiniz mutlu etmissiniz yeterince oda sizin kurallariniza uymali.cocuklarimiz bizim icin cok kiymetli ama hayatimizin ana merkezinde onlar olmamali.cok ustune dusmeyin bazi noktalarda sizide dinlemeli yoksa ilerde simarik biri olabilir

ofkenin dogal bir duygu oldugunu kabul ederek onu gosterme bicimimize dikkat etmeliyiz. mesela o sitem ettiginde yatmak istemediginde ofkelendiginizi bagirmadan dile getirseydiniz hem siz rahatlardiniz hem de kiziniz sınırinizı ogrenirdi. kendinizi kotu hissetmeyin olur boyle seyler

Olabiliyor malesef böyle şeyler, sıkmayın canınızı, annelerinde bir sabrı ve bir canı var. Her ne kadar dışardan bakıldığında süpermen gibi görünsede :))

Back
X