Çocuğun masraflarını karşılamayan baba

kardelen-1978

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
55
45
38
46
Kızım var 2.5 yasında. Bugüne kadar annem baktı. Babaannesi de bulunduğumuz şehirden tamamen keyfi olarak başka bir şehire taşındı. Annem çocuğuma karşılıksız olarak baktı ama artık yoruldu, tavırlarından bakışlarından anlıyorum. Eşime kızı kreşe verelim dedim, ben kreş parası ödeyemem diyor. Annen gelsin 1 hafta baksın dedim,(mayıs başında kız kardeşi evlenecek) annem koşturmacası var gelemez diyor. Bende kendim kreş parasını karşılamak istemiyorum. Çıkmazdayım. Yorum bekliyorum arkadaşlar

Kreşe gönderin bence annenizde bakmak zorunda değil.yorulduysa gerektiği gibi ilgilenemeyebilir.kreş parası veremeyecekse neden çocuk yaptınız?kimseye güvenip çocuk yapmayın çok sinir oluyorum böyle insanlara.kreşe veremiyorsa izin alıp kendi baksın annenizde biraz kafasını dinlesin:işsiz:

Calisiyorsaniz ,ki cocuga bakici aradiginiza gore calisiyorsunuz, kendiniz karsilayin kres parasini.
Niye esiniz karsilamiyorsa siz karsilamak istemiyorsunuz ki?
Sanki cocuk sizin degil. Cikmazda olmaniza gerek yok.

Kızım var 2.5 yasında. Bugüne kadar annem baktı. Babaannesi de bulunduğumuz şehirden tamamen keyfi olarak başka bir şehire taşındı. Annem çocuğuma karşılıksız olarak baktı ama artık yoruldu, tavırlarından bakışlarından anlıyorum. Eşime kızı kreşe verelim dedim, ben kreş parası ödeyemem diyor. Annen gelsin 1 hafta baksın dedim,(mayıs başında kız kardeşi evlenecek) annem koşturmacası var gelemez diyor. Bende kendim kreş parasını karşılamak istemiyorum. Çıkmazdayım. Yorum bekliyorum arkadaşlar
Düğün bitsin öyle çağırın. Bende geçen sene Mayıs ayında evlendim bu aylarda çok yoğunduk.

kresi sen öde paran yetmediginde de esinizden alin para. Anneniz cocugunuza bakmak zorunda degil sizi ve kardesiniz varsa büyütmüs zaten simdi onlarin rahat etme zamani!

Kv ya da annen bakmak zorunda değil sorun kocanda da değil sorun böyle bir adamı baba yapanda kırılmayın ama adam birden böyle kendini bilmez olmadı her halde cocuk maddi manevi hazır olmadan yapılmamali siz neden karşılamak istemiyorsunuz?

Eşinizle ayrı mısınız?
Neden sen ben hesabı yapıliyor ayrı değilseniz anlamadım?
Annem yoruluyor bakamayacak artık,ya ben işten ayrılacağım yada kreş parası ödenecek diyemiyormusunuz eşinize?
Annenizin görevi gibi görmesi ayrı sacmalık zaten,anneniz mi doğurmuşta beyefensi lütfeder gibi kreş parası veremem diyor.

damadin tavri pek hosmus, sirf bu tavir yuzunden ben kayinvalide olsam, 7/24 hic bir isim olmasa bile yine bakmam torunuma. banane.

kv den keyfi olarak başka bir şehire tasınabilir
sizi düşünüp tasınmaması mı gerekirdi?
kocan evın gecımını saglıyorsa sen de kres parasını öde ne olacak
sen evın gecımınde nelere katkı saglıyorsun?

Başlığı okuyunca eşinizden ayrısınız zannettim fakat k.valideyi çağırıp çocuğa bakmasını istediğinize göre ayrı değilsiniz

Evlilikte böyle şeyleri de ilk defa burada okuyorum çok şaşırıyorum

O çocuğa bakmak iki yetişkin olarak anne babanın görevi anneanne ve babaannenin görevi değil.önemli olan çocuk yapmak değil onun geleceğini sağlamak

İster keyfi ister orada işi olduğu için taşınır siz çocuk yaptınız diye kadın çivi mi çaksın yanii bir insan başka yerde düzen kurduysa mutlaka bir nedeni vardır yani kimse bakmak zorunda değil kendi annenizde istemiyor artık ee çocuk yaparken bu ihtimalleri düşünmeniz gerekmez miydi? çocuk sizinde çocuğunuz değil mi kreşi neden karşılamak istemiyorsunuz eşiniz eve bakıyorsa sizde kreşi karşılayabilirsiniz

Back
X