- 1 Mart 2020
- 67
- 110
- 8
- 40
- Konu Sahibi mavileyla1100
Ne güzel :)36 yaşımda ilk çocuğumu doğurdum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel :)36 yaşımda ilk çocuğumu doğurdum
Ona ne?Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
İnşallahCanım inş senin de duaların kabul olsun.
Kadın niye illa doğurmak zorunda. Veya doğurmayınca niye eksiklik gibi görülüyor?İnşallah ❤ Ama ağzı olan konuşuyor maalesef. Bana da neler neler dediler. Diyenler de 70 yaşında teyzeler. Hem de eşimin akrabaları bunlar. Büyüktür dedim, ayıp olur terslersem dedim, akrabayız bozulmasın dedim ama Bana resmen kısır muamelesi yaptılar. Şimdi çok çok çok zorda kalmadıkça görüşmüyoruz. Kaldı ki kısır da olabiliriz. Bu bir ayıp mı? Boşver abla sen böyle beyinsiz insanları. Duymazdan gel, hayatını yaşa.![]()
Düşme o zaman.Anlattiginiz kadarıyla bir sohbet için de böyle birşey söylemiş insanlara mesafe koymazsanız özel hayatınız hakkında konuşursanız onlarda kafalarına göre yorum yapar.İnsanların böyle diline düşmek canımı sıkıyor.
Terbiyesiz herif. O doğmuş da ne olmuş.Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
Ya bu tipler, “kendilerince” başarı saydıkları şeylerin başkalarının hayatında olmadığını görünce mutlu olan tipler. Genelde de boş beyinli insanlar. Aklıselim olan insan zaten şakasına bile olsa böyle konuşmaz. Belki senin hiç umrunda değil belki de kanayan yaran?!Kadın niye illa doğurmak zorunda. Veya doğurmayınca niye eksiklik gibi görülüyor?
Çocuğu veren Allah'tır. Kendinin elinde olan bişey olsaydı kimseye çocuk vermezmiş demek ki bu fesat insan. Can sıkmaya bile değmez. Hemşire olmuş ama daha kadınlar hakkında hiçbirşey öğrenememiş üreme hakkında. Yazık.. bilgi yetersizliği.Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.