“Çocuğun olmaz senin”?!?!?!

Müdürüm 3 basarisiz tup bebekten sonra kendiliginden hamile kaldi ve masallahh 44 yasinda anne oldu :KK66:
Her soylenene kulak asma :KK5:

Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
Ona ne?
Nefret ederimm şöyle kibirli,negatif insanlardan. Sizin derdinize mi düşmüş?

Canım inş senin de duaların kabul olsun.
İnşallah ❤️ Ama ağzı olan konuşuyor maalesef. Bana da neler neler dediler. Diyenler de 70 yaşında teyzeler. Hem de eşimin akrabaları bunlar. Büyüktür dedim, ayıp olur terslersem dedim, akrabayız bozulmasın dedim ama Bana resmen kısır muamelesi yaptılar. Şimdi çok çok çok zorda kalmadıkça görüşmüyoruz. Kaldı ki kısır da olabiliriz. Bu bir ayıp mı? Boşver abla sen böyle beyinsiz insanları. Duymazdan gel, hayatını yaşa. 🌻

İnşallah ❤ Ama ağzı olan konuşuyor maalesef. Bana da neler neler dediler. Diyenler de 70 yaşında teyzeler. Hem de eşimin akrabaları bunlar. Büyüktür dedim, ayıp olur terslersem dedim, akrabayız bozulmasın dedim ama Bana resmen kısır muamelesi yaptılar. Şimdi çok çok çok zorda kalmadıkça görüşmüyoruz. Kaldı ki kısır da olabiliriz. Bu bir ayıp mı? Boşver abla sen böyle beyinsiz insanları. Duymazdan gel, hayatını yaşa. 🌻
Kadın niye illa doğurmak zorunda. Veya doğurmayınca niye eksiklik gibi görülüyor?

İnsanların böyle diline düşmek canımı sıkıyor.
Düşme o zaman.Anlattiginiz kadarıyla bir sohbet için de böyle birşey söylemiş insanlara mesafe koymazsanız özel hayatınız hakkında konuşursanız onlarda kafalarına göre yorum yapar.
Ve size bir hemşire olarak değil kuzen olarak yargıda bulunmuş.Bir çok erkek malesef kadınlar üzerinden böyle yargılar dağıtmayı seviyor.
Siz de biliyorsunuz ortalama 45 yaşına kadar doğurganlık devam ediyor ama siz bu konuya normalde de çok üzüldüğünuz için laf arasında edilen hadsiz bir cümleyi bu kadar kafaniza taşımışsınız.
Unutmayın evlenmekte çocuk doğurmakta tercihtir tercihlerinizin arkasında durun.

Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
Terbiyesiz herif. O doğmuş da ne olmuş.

Kadın niye illa doğurmak zorunda. Veya doğurmayınca niye eksiklik gibi görülüyor?
Ya bu tipler, “kendilerince” başarı saydıkları şeylerin başkalarının hayatında olmadığını görünce mutlu olan tipler. Genelde de boş beyinli insanlar. Aklıselim olan insan zaten şakasına bile olsa böyle konuşmaz. Belki senin hiç umrunda değil belki de kanayan yaran?!

Hep söylerim, hayatta bir b.k olmasan bile iyi insan ol. Neler neler okuyoruz burada. Fare de doğuruyor, insan da. İnsan olan doğurup çöpe koyuyor, fare doğurup yırtıcıdan korumak için kendini feda ediyor. Mesele anne olmak değil, insan olmak.
Argo konuşurdum da ban yersem üzülürüm 😅

Çocuğu veren Allah'tır. Kendinin elinde olan bişey olsaydı kimseye çocuk vermezmiş demek ki bu fesat insan. Can sıkmaya bile değmez. Hemşire olmuş ama daha kadınlar hakkında hiçbirşey öğrenememiş üreme hakkında. Yazık.. bilgi yetersizliği.

İnsanlar kendilerinde böyle konusma cüretini nerden buluyor acaba
Sirf 30 yas ustune yapilan baskidan nefret ediyorum
Kadini 30akadar degerli goren sonra ise yaramaz mantığıyla bakan herkesten nefret ediyorum
Ama niye bizm 24luk kızlarımız 40larin pesinde olursa bu hadsiz erkeklerde bunu soyler

Hergün o öyle dedi bu böyle dedi diye envayi türden konu açılıyor. Demişse demiş siz ne dediniz önemli olan o ? Ne diyorsun hadsiz , yumurtalıklarımın derdine mi düştün demediniz mi ? ühügühühü çok üzüldüm insanlar kalpsiz hayır 15 yaşında değilsiniz ki , bir erkek arkadaşınız bunu söylerse cevabını da almalı. Ona vermediğiniz cevap için buradan dertlenmenin faydası ne ? Biz desek ki hemen evlenirsin hemen de çocuğun olur mutlu olacak mısınız ? İşin özü neden sizi üzen insanlara olay anında gereken cevabı vermiyorsunuz ?

Back
X