“Çocuğun olmaz senin”?!?!?!

Yav haberlerde kaç yaşında kadınların çocuğu olduğunu görüyoruz
Alakasi yok
O bu zekayla hemşir olmuşsa bir mucize olarak, seninde çocuğun olur bence hiç endişelenme

Halt etmiş o. Böyle patavatsızlar her yerde var maalesef. Tanıdığım bir 50'lik amca vardı kadınların 40 yaşından itibaren çocuk doğuramayacağını savunuyordu, "39'da doğurabilir ama 40'ta doğuramaz çocuğu olmaz" diyordu, cahil işte. 40 yaşına giren kadınlara balkabağına dönüşen sinderella muamelesi yapması nasıl gıcık etmişti beni.

Beni annem 39 yaşında doğurdu, böyle kendini bilmez insanları kafanıza takarak zamanınızı boşa harcamayın.
Evliliğe gelince evlenmek için evlenilmez, doğru insan ne zaman karşımıza çıkar bilinmez.

• Beğen
Reactions: 000
Neden insanlar bu kadar negatif ve başkasının hayatı hakkında yorum yapma hakkını kendinde görebiliyor anlamıyorum. İllaki biz de veriyoruz bu fırsatı onlara ama çoğunda da haddi olmayan insanlar haddi olmayan şeyler söylüyor. Başkasını üzmek kırmak kul hakkına girmek bu kadar kolay olmamalı. Bu türde insanlar da hayatlarında hiçbir zaman mutlu olamıyor. Çünkü gözler hep bir başkasının üstünde. Yazık valla. Şu kısa ömürde boş beleş şeylerle uğraşan insanlara inanamıyorum.

Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
İnsanlar artk bu yaşlarda evleniyor. Kırk yaşında doğal yolla çocuk sahibi olanda var. Yirmi yaşında tüp bebek yapanda. Bunlar kısmet işidir.

Umarım ağzının payını vermişsinizdir!

Allah mıymış da biliyor.. bir sağlıkçı olarak hiç mi bilgisi yok.
evlen bir de çocuk yap. O şekilde ver cevabını.

• Beğen
İnsanlara cevaplarını verip hadlerini bildirmeye öğrenin bence. Sen bu zeka ile nasıl üniversite okudun ayrıca üreme sistemini ogrenemedin mi okulda diyebilirdiniz

• Beğen
Herkes bişey der ben çalışmıyorum mesleğim var evden icra ediyorum özel ders filan misali.
Tercümanlık ta yapıyorum

Bana bı ahbabimiz bayramda kutlamak için aradığımda calismayacaksan niye okudun koca maasiyla olmaz diyo.

Sanane diyemedim de.
Kendi gelinleri çalışıyor mu yeri gelince sorucam...şimdilik delirmemle kaldim

Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.

Sizden bir yas buyugum ve ben de evli degilim. Ayni sekilde hayatimda kimseler yok. Malesef ki boyle dusunen insanlar cogunlukta en azindan bizim Turk toplumunda oyle. Ona bakarsan kadin dedigin 30unu gecti mi sanki 50 yasinda kadin muamelesi goruyor. Sukur ki ben insanlarin bu konuda cok farkli dusundugu bir ulkede yasiyorum. Is arkadasim var. Kadin 45 yasinda evlenmis, 48 yasinda cocugu olmus saglikli. Su an 65 yasinda, oglu 17 yasinda ama super anlasiyorlar. Belki extrem bir ornek ama niye doguramayacakmissiniz 35ten sonra. Benim ablam bile 38inde dogurdu. Siz ki daha 35 yasinizdasiniz. Bu sekilde kendinizi ezdirmeyin. Size laf carpanlara ayni siddetle karsilik verin. Zaten bu dusunce yapisindaki insanlarla yakinlik kurmayin. Hayatta bizi bunaltan yipratan yeterince durum varken baska insanlarin sizi uzmesine izin vermeyin.

Hadsiz . Ona mı kalmış sizin evlenmeniz çocuk sahibi olmanız terbiyesiz ağzının payını niye vermediniz ?

• Beğen
Back
X