“Çocuğun olmaz senin”?!?!?!

Insanımız üstüne vazife olmayan şeyler için konuşmayı çok sever. Sende doğmuşsun ama insan olamamışsın siyeydiniz.

Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
Benim cocuk sahibi olup olamicam belli degil Allah bilir de Ama senin karaktersiz bir cahil kalacagin kessin de gec

• Muhteşem
Reactions: 000
Böyle hadsiz hadsiz ağzını yaya yaya konuşan kişilerin ağzına bir vuracaksın görecekler.
Bizim toplum hep böyle..
Belli bir yaşa gelirsin artık evlenemezsin derler.
Belli bir yaşa gelirsin çocuk zor derler.
Tek çocukta kalırsın ne vicdansızsın (!) çocuğu tek mi bırakacaksın derler.
Yani ne yaşının mevzusu biter. Ne vicdansızlığın (!) biter.

Böyle kişilere denecek tek şey var.
Sanane.
S
A
N
A
N
E
Diyeceksin. Bunlarla ağız dalaşına girilmez. Hadsizler çünkü..

Kader kısmet denen bir durum var. O hemşir efendi çok emin kendi çocuğu olacağından. Büyük konuşan insanlara çok gülüyorum. O lafları yiyecek merak etmeyin.. Büyük laf edenler hep tam tersini yaşar.

O adam hadsizlik yapmış evet peki siz ne dediniz?? Onu yazmamışsınız da..Umarım haddini bildirmişsinizdir .İçinize atarsanız hem gereksiz üzülürsünüz hem de o hödük her önüne gelenin kalbini kırmaya devam eder.
İnsanlarla konuşmamak, kimseyle görüşmek istememek çözüm değil.Çözüm bu insanlara gereken cevabı vermek..Bulunduğunuz ortamdaki parazitleri temizlerseniz o ortamdan kaçmak istemenize gerek kalmaz çünkü,pasif olmayın.Ayrıca 35 yaşta ne varmış, oldukça gençsiniz.Kendinizi sevin lütfen.

• Beğen
Off bugünkü konulara sinir oluyorum ancak ...ağzının payını veremedin mi ...önce insan olmayı öğrensin

Tüp bebek te çalışan bir hemşire arkadaşım anlattı. 17 yaşında yumurtalıkları biten ve anne olamayacak hasta da gelmiş 44yaşında tedaviye başlamadan hamile kalan hasta da.
40 yaşında evlenen kuzenim için onun çocuğu da olmaz diyen kız kardeşimin olmadı bebeği ama o kuzenin 2 çocuğu var. Takmayın kafanıza

Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
ve sizde bunu dikkate aldınız öyle mi?çok mu önemsenizginiz bir insan da bu kadar etkilendiniz?kuzum lütfen ,konuştuğunuz insanlar arasında eğer sebepsizce sizi üzen insanlara rastlıyorsanız lütfen sizi kıskanma olasığını ya da saçmalama olasığını da hesaba katın ,mantıklı düşüncelere her zaman açık olalım ama şahsen ben saçmalayan insanlardan hoşlanmıyorum söylediklerini kafama takamaya özen gösteriyorum

• Beğen
Back
X