• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocugun olmazsa seni boşarım

Adam onu bırakmayacağınızdan çok çok emin bence. Ki siz de öyle duruyorsunuz. Kendi ayakları üstünde duran bir insan böyle bir hayat yaşayıp ama aileme ne diyeceğim demez.

Memur biri sonrasi ne olacak diye dusunmemeli ya. Cidden ya. Ekonomik ozgurluk herseydir. Ailen en fazla o da en fazla abartip gorusmek isemez (ki oyle bir sey olacagini sanmiyorum) yine de bu insan musvettesini cekmeye deger mi?

Cocuk olmadan kendini kurtar. Ayrica 1 kere cocuk sahibi olmasi tekrardan olabilecegi anlamina gelmez. Zamanla hormon dengesi bozulabilir onunda ;)

Helal olsun öteki kadına bu adamın ne manyak ne psikopat olduğunu anlamış boşanmış.
İt herif terbiyesiz.
Memursunuz bide çok erkek var çalışan bayanla evlenmek isteyen git kendine yakışan birini bul. Çekme bu adamı.

Allah'ın sevdiği kuluymussunki cocuk olmadan gerçek yüzünü görmüşsün. Rol yapmayipta nasil bi öküz olduğunu gösterdiği içinde ayrıca teşekkür edip boşardım o manyağı

boşa bunu hemen! bir dakika dahi aynı çatıyı paylaşmaya değecek bir yaratık değil

Senin ilk esinin 2. evliligi
ee adam gitmis bu haliyle hic evlenmemis almis sen neden evlendin ki 2. evliligi oldugunu bile bile
Adamdaki ozguven burdan geliyo kusura bakma da
Cok da ciddiyim eger cocugun olmasin bu adam seni bosar da
O durumlara hiiic dusurme kendini
Kurtul bu adamdan

Siz hata yaptığınızda öfke nöbetine giriyorsa, küçük bir çocuk defalarca hata yapacak ona nasıl davranır acaba? Evlilik bence çocuk sahibi olunca ciddiye biniyor, sorumluluk artıyor, sabrınız zorlanıyor. Çocuğu da sizi de dövecek herhalde canı sıkıldıkça, birşeyler istediği gibi olmayınca. Bir de çocuk aldırdık deyip gururla söylüyor mu? Bir cana kıymış, o kızı da ortada bırakmış olabilir, onun ahı tutar bir daha da çocuğu olmaz belki de kimbilir. İlk eşinden çocuğu olmadığı için mi ayrıldı acaba biliyor musunuz?

Ayy inanmiyorum resmen pskopat.bence acilen terk et ve bosan dusun ki sanlisin boyle bi adamdan cocugun yok ustelik ekonomik ozgurlugun var o kim ki sana bunlari yasatsin calisiyosun isten gelince manti dolma yapmani fln mi bekliyor kolaysa kendi yapsin annen seni pisliklerden eziyet cekesin diyemi dogurup buyuttu okuttu ailenden yana hic sıkıntı olmaz emin ol cok cok 1 2 surat yaparlar ama et tirnaksiniz.butun hemcinslerime soyluyorum lutfen artik boyle adamlara boyun egip gururumuzu ayaklar altina almayalim! Biz kadiniz hem calisir hem isimizi yemegimizi yapabiliriz peki onlar kim daha corabinin tekini bile nereye koydugunu bilemeyen mahlukatlar

Ya yine aynı şeyleri diyeceğim de : bu insanlar da memur!
ya arkadaşım nasıl oluyor bu?
siz bu haldeyseniz okumamışlar , çalışmayanlar , 2-3 çocuklu olanlar ne yapsın?
bir silkelenin ya huuu.
bu nasıl bir hayat ki bunu kendine reva görüyorsun.
ekonomik özgürlüğün de var. başla bir yerden. giden senin ömründen gidiyor.

Ben de iyi yorum yapmayacagım çünkü adam sizi çocuk makinası olarak almış.
Çocugunuz olsa da boşar ki önceden boşanmış zaten.
Bu sefer de çocuk bende kalacak sen git diyecektir.
Çünkü onun için önemli olan çocuk siz değil.

Back
X