• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocugun olmazsa seni boşarım

Midem bulandı :( nice ciftler var çocuğu olan ama ikinci olmadığı için hastaneleri aşındıran! Kendi garantisi neymiş? Bu adama çocuk verirseniz hayatinizin en büyük hatasini yapmış olursunuz :(

eee ya sorun ondaysa? 2 ayda keşke bunları yaşamasaydın :( üzüldüm gercekten senin adına tavsiye veremeyeceğim ama düzelmezse de çocuğun olmadan kaç kurtar kendini

Senin ilk esinin 2. evliligi
ee adam gitmis bu haliyle hic evlenmemis almis sen neden evlendin ki 2. evliligi oldugunu bile bile
Adamdaki ozguven burdan geliyo kusura bakma da
Cok da ciddiyim eger cocugun olmasin bu adam seni bosar da
O durumlara hiiic dusurme kendini
Kurtul bu adamdan
"Bu haliyle" derken? Tamam konu sahibinin kocası adam denilemeyecek bir yaratık olabilir ama ikinci evliligi yapmak bir kusur mu, bir eksiklik mi? Burada kendimizi yirtiyoruz boşanmış kadınlara "bu haliyle" hissi vermeyin diye. Kadının en büyük düşmanı yine kadın

Boşanmak dünyanın sonu mu,ailen sana anlayış gösterecektir,sen onların çocuğusun sonuçta.
Bir an önce bu sağlıksız evliliği bitir.

2 aylık evliyim. Bu sürece kadar çoj zorluklar çektim. Eşimin 2. Benim ilk evliliğim. Zannettim ki dili yanmış bana daha cok değer verir daha cok sever. Hiçte öyle değilmiş.
Arada yaşadığımız sıkıntılar fiziksel şiddet bir yana dün iş yerinde bir şeyi yanlış yaptım (düzeltilebilir bir sorun ) ( memuriyet dışında ek iş yapıyor annesi adına )
diye tam 1.5 saat bagırdı. Etmediği hakaret kalmadı. O bagırırken ben hala işi düzeltmeye çalısıyordum.

Konusma esnasında "yat kalk allah a dua et cocugun olsun olmazsa seni boşarım" dedi. "Ya sende sorum varsa" dediğimde merak etme benim cocugum oldu deyiverdi. Üniversite de cocuk aldırmıs kız arkadasından bunu da yeni öğrendim.
Ekonomik özgürlüğüm olsaydı ne sen nede senden önceki çıkmazdı karsıma dedi.
Eve gittim yemeği hazırladım. İçimiz dısımız patates oldu sen ye deyip makarna yaptı. Arada ettiği hakaretler e değinmiyorum. İşten eve evden işe giden bir tipim elimden geldiğince bişiler yapmaya calısıyorum. Aramız iyiken yaptığımız şakaları yemek yaparken yaedım etmesini bile kavga esnasında yüzüme vuruyor.
Dünden beri kendime gelemiyorum.

Beni sevmediği aşikar büyük ihtimalle ilkinin acısıyla evlendi.
Yoksa hastalıkta sağlıkta insan eşini bırakmaz.

İkimiz de memuruz. Memleketlerimizden uzakta.
Ben bu evliliği devam ettirmek istemiyorum. Çünkü düzelmiyor. Ama ne yapacağım nereye gideceğim. 2 aylık evliyken aileme boşanıcam diye nası acıklıcam bilmiyorum. Çaresizim :KK43:

Hem memurum hem de ekonomik özgürlüğüm yok diyorsunuz
Çocuğu beklemeye lüzum yok boşayın

Bu tür bir ayıya katlanmak zorunda değilsin insanlar 25-30 günlük evliyken boşanıyor üstelikte memursun iste tayinini bak rahatına o ayının eline de ver bi top sektirsin gitsin istediği yere

"Bu haliyle" derken? Tamam konu sahibinin kocası adam denilemeyecek bir yaratık olabilir ama ikinci evliligi yapmak bir kusur mu, bir eksiklik mi? Burada kendimizi yirtiyoruz boşanmış kadınlara "bu haliyle" hissi vermeyin diye. Kadının en büyük düşmanı yine kadın
Yahu bunu anlamayacak ne var adamda ozguven olusmus gidip kendisi gibi bosanmis biriyle evlenmemis gitmis hic evlenmemisi secmis
Anliyo musun bu adam asiri ozguven patlamasi yasiyor
Adam bi evlilik yapmis ustune bi de diyor ki mecbur kalmasam senle evlenmem yetmiyo cocugun olmazsa seni bosarim
Sorarim sana bu adam bu kadini hakediyor mu
Adam saniyor ki dunyanin merkezi kendisi
Burda konu sahibini suclamamin sebebi bu adama bu kadar yuz vermesi
Lutfen ne demek istedigimi iyi anlayin
Ayrica ben kadin dusmani degilim laflarinizi olcup tartin oyle konusun

Valla kaç erkek tanıdıysam %90ı üniversitede sevgilisini hamile bırakmış da kız kürtaj olmuş. Şu an da o kızlar nedense evli çocuklu fix hikaye. Deseydin o çocuğun senden olduğu ne malum diye. Niye katlanıyorsun ki, memursun al tayinini bas git onun dayağını çekeceğine anne babanın ah vahlamasını çek daha iyi...

Daha 2 aylık evlilikte bu ne çile arkadaş? Asıl o çocuğu beklemeden sen onu boşa kurtul..
Ailene de aynı şekilde anlat hiç bir şeyi saklama. Böyle evlilik olmaz.
İlk karısının neden boşadığı belli oldu denyoyu..
Ve sakın çocuk yapma. Dikkat et..

2 aylık evliyim. Bu sürece kadar çoj zorluklar çektim. Eşimin 2. Benim ilk evliliğim. Zannettim ki dili yanmış bana daha cok değer verir daha cok sever. Hiçte öyle değilmiş.
Arada yaşadığımız sıkıntılar fiziksel şiddet bir yana dün iş yerinde bir şeyi yanlış yaptım (düzeltilebilir bir sorun ) ( memuriyet dışında ek iş yapıyor annesi adına )
diye tam 1.5 saat bagırdı. Etmediği hakaret kalmadı. O bagırırken ben hala işi düzeltmeye çalısıyordum.

Konusma esnasında "yat kalk allah a dua et cocugun olsun olmazsa seni boşarım" dedi. "Ya sende sorum varsa" dediğimde merak etme benim cocugum oldu deyiverdi. Üniversite de cocuk aldırmıs kız arkadasından bunu da yeni öğrendim.
Eve gittim yemeği hazırladım. İçimiz dısımız patates oldu sen ye deyip makarna yaptı. Arada ettiği hakaretler e değinmiyorum. İşten eve evden işe giden bir tipim elimden geldiğince bişiler yapmaya calısıyorum. Aramız iyiken yaptığımız şakaları yemek yaparken yaedım etmesini bile kavga esnasında yüzüme vuruyor.

Ben bu evliliği devam ettirmek istemiyorum. Çünkü düzelmiyor. Ama ne yapacağım nereye gideceğim. 2 aylık evliyken aileme boşanıcam diye nası acıklıcam bilmiyorum. Çaresizim :KK43:
Bence bonmalısın çünkü bu kadar hakerete can dayanmz ailene de olanlara anlatrsan anlarlar seni :(

Hiç mi flört etmediniz.Nasıl tanıyamadın bu adamı.Seninle sırf çocuk sahibi olabilmek için evlenmiş demekki.Sen önlemini al sakın çocuk yapma bu adamdan.En doğru karar boşanman.

On yillik evliyim.Bebeğimiz olmuyor.Biyolojik olarak bebek sahibi olmamamiz için bir sebep yok.Bu doktorlarin söylediği.Esim hep şöyle der.Sorun da olabilirdi sende ya da bende.Hic farketmez.Bebegimiz olmasa da sen başımın tacisin.
Yol yakınken ayrilin.Milyonlarca kadin ekonomik özgürlüğü olmadığı için bu duruma katlaniyor.Sizin katlanma sebebiniz ne?Ekonomik özgürlüğü olan biri niye kendini bu kadar aşağılatir.Hem dayak hem psikolojik şiddet hepsi var.Bosanin.Hayat çok kisa.Çok pişman olursunuz sonra.Harcanan yillara acirsiniz.

Ailen mutsuz olmanı istemez heralde.Gayet kolay açıklarsın.Hakaret ve şiddetten bahsetsen gerisini açıklamana gerek kalmaz zaten.
Bu erkekleri gezegenler mi etkiliyor arkadaş bu ne ya.

Yok. Onlar kendilerini dünyanın uydusu sanıyor da ondan.
Türk erkekleri zaten pohpohlanarak büyüyor. Bir de bu konudaki gibi hödükler dozu fazla alıyor..

Ekonomik özgürlüğüm olsaydı ne sen nedesenden önceki çıkmazdı karsıma dedi.

Pardon ama ben bu cumleyi anlamadim ??? Memur değilmi bu nasil ekonomik ozgurluk yok??

Back
X