• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocugun olmazsa seni boşarım

2 ayda nasıl bu duruma geldi?
Mantık evliliği yapmış
Dayak ne ya ne hakkı var o kim
İnsan olsun haddini bildir git o evden

Adam onu bırakmayacağınızdan çok çok emin bence. Ki siz de öyle duruyorsunuz. Kendi ayakları üstünde duran bir insan böyle bir hayat yaşayıp ama aileme ne diyeceğim demez.

Aslında aileme ne diyeceğim değil. Gidecek yerim yok babam yok bi annem var. Gurbet eldeyim sabah cıksam girecek bi çatım yok buraya beni memuriyet baglıyor.Biliyorum elalem ne der demek yanlış işte. Sadece bi yol arıyorum. Nası gidebilirim nereye gidebilirim. Konusacak danısacak kimsem yok. Zaten babam olsa ne şiddet uygulayabilir ne hakaret edebilir. Or.... Dan tutu. Fah.... Ye kadar laflar işittim. Sokağa attı sokakta kaldım otele gittim. Kendi tarafındaki akrabaları aradı da geldi aldı. Aslında gözümün içine baka baka seni istemiyorum diyor da. Benim ilk evliliğim kendimi kandırdım ya düzelirse diye.

Bu evlilikten hiç bir sey bekleme sonunda olacak olan boşanma
Boş yere cekme bu adamı
O da görsün iki ayda kadını kaçırmak nasıl bir seymiş
Bırak kurtul boşa kendini yıpratma

bu kadar saçmalığın üstüne gidip patates pişirebiliyorsanız o evde bazı şeyleri hakediyorsunuzdur.:KK53:

Aşk olsun ben sadece ağzına laf vermemek için yaptım o yemeği yoksa ele güne yemek yapmıyor diye biliyor. Kimse şiddeti hak etmez. zaten yemedi. İyikide yapmısım. Yapmısım ki sorun yemekte temizlikte olmadıgını gördüm. Ocakta yemek olmasa yapmıyor, olsa hep aynı yemek. Farklı yemek olsa yemek masa da değil. Ben 27 yasındayım ilk evliliğim. Bilmiyorum nası davranmam gerektiğini

Siz hata yaptığınızda öfke nöbetine giriyorsa, küçük bir çocuk defalarca hata yapacak ona nasıl davranır acaba? Evlilik bence çocuk sahibi olunca ciddiye biniyor, sorumluluk artıyor, sabrınız zorlanıyor. Çocuğu da sizi de dövecek herhalde canı sıkıldıkça, birşeyler istediği gibi olmayınca. Bir de çocuk aldırdık deyip gururla söylüyor mu? Bir cana kıymış, o kızı da ortada bırakmış olabilir, onun ahı tutar bir daha da çocuğu olmaz belki de kimbilir. İlk eşinden çocuğu olmadığı için mi ayrıldı acaba biliyor musunuz?

İlk eşi evlendiğinde 20 yasındaymış 95 li yani. Ben 27 yasındayım. Onların anlaşmamaları bildiğim kadarı ile maddiyattan başlamıs. Kız işsiz oldugu için kaçıp kurtarmış kendini. Biliyorum benim salaklıgım değer bilir bırakmaz derken. Her anım kavga hakaretle geçiyor. Bilemezdim.

Yol yordam istemişsin, söyleyeyim: valizini alıp öğretmenevine gideceksin. Ya önceden konuşup boşanacağını söyleyeceksin ya da davanı açıp eline tebligat ulaşmasını sağlayacaksın. Bu arada 1+1 ev tutacak, ikinci el eşya alıp geçici süre idare edecek, zamanla düzenini kuracaksın.

Yol yordam istemişsin, söyleyeyim: valizini alıp öğretmenevine gideceksin. Ya önceden konuşup boşanacağını söyleyeceksin ya da davanı açıp eline tebligat ulaşmasını sağlayacaksın. Bu arada 1+1 ev tutacak, ikinci el eşya alıp geçici süre idare edecek, zamanla düzenini kuracaksın.

Teşekkür ederim. Bir de iş yerimde etrafta akrabalarda 2 ayda bosandı laflarına nası katlanacagımı öğretsen. Biliyorum dayak yemekten daha kötü değil bu laflar da işte mutsuzlıgunu kimse bilsin istemiyor insan.

İlk eşi evlendiğinde 20 yasındaymış 95 li yani. Ben 27 yasındayım. Onların anlaşmamaları bildiğim kadarı ile maddiyattan başlamıs. Kız işsiz oldugu için kaçıp kurtarmış kendini. Biliyorum benim salaklıgım değer bilir bırakmaz derken. Her anım kavga hakaretle geçiyor. Bilemezdim.
Kış işsizse ve maddiyat yüzünden boşandılarsa, demek ki sen de çalışıyorsun para getiriyorsun diye evlendi, çocuk da yapılacak tabi o da eksik kalmayacak. Kusura bakma da çok merhametsiz bir insan olduğunu düşünüyorum, çocuk aldırdığını gururla söylemesi bu hislerime sebep oldu. Kaç kişiyi üzmüş, seni de üzecek gibi geliyor, hakkında hayırlısı olsun ama bence çocuk düşünme bu haldeyken, onun zorlamalarına da kulak asma, çocuk olursa bırakamaz ben de istediğim gibi ezerim diye düşünüyor olabilir.

Teşekkür ederim. Bir de iş yerimde etrafta akrabalarda 2 ayda bosandı laflarına nası katlanacagımı öğretsen. Biliyorum dayak yemekten daha kötü değil bu laflar da işte mutsuzlıgunu kimse bilsin istemiyor insan.
Herkese hemen boşandığını söylemek zorunda değilsin, duyulunca da anlaşamadık çocuk olsa daha mı iyi olacaktı yol yakınken ayrıldık dersin. İnsanlar mutsuz halde evlilik sürdürüyor dışarda mükemmel çift taklidi yapıyor, bu insanın hem akıl hem beden sağlığını bozan bir durum. Etrafı değil kendini sev ve öncelikle kendini düşün, ilerde doğacak çocuklarına nasıl bir baba hayal ediyorsun onu düşün. Yaşın da genç, yeniden daha güzel bir evlilik yaparsın inşallah.

Ben boşandım, bu dediğim şekilde hallettim her şeyi. O zaman herkes ''geçimsizsin, boşanırsan bizimle konuşma, o... olursun boşanırsan'' diyordu. 26 da evlenip, 28 de boşandım. 33 de ikici evliliğimi yaptım, bir çocuğum var. O ''bizi arama'' diyen güruh şimdi ''neden gelip, gitmiyorsun'' diyor, bayramda aramadım diye gönül koyuyor, yazlıklarına çağırıyorlar. Hatta gıpta ile bakıyorlar hayatıma. Ben de onları elimden geldiğince ihmal ediyor ve eZiyorum.

Böyle milletin ağzını nasıl büzerim diyerek yaşarsan, eşin çene yapmasın diye önüne yemek koyar ve sürekli psikolojik şiddet altında hayatını sürdürürsen daha çok dedikodunu yaparlar. Kocan zaten millete senin dedikodunu yapıyormuş yemek yapmıyor, eve bakmıyor zart zurt diyerek.

Ha bu arada boşandığımı da kimseye söylemedin annem babam dışında. Zamanla öğrendiler. Söylemek zorunda değilsin hemen.

Elalem ne der kafasından bir çıkın öncelikle , yahu siz dayak yerken, binbir dertle debelleş olurken o elalem nerdeydi?
Yapacağınız ilk şey şuan hali hazir da darp mevcutsa vücudunuz da darp raporu alıp şikayetci olmak sonrası zaten pamuk ipliği gibi gelir.
Mesleğin varmış bir ufacık pansiyon da kalacak olsan da o evden ayrılmak yada uzaklaştırma verdirtmek.
Haliyle çocuk da yapmaya çalışma sakın düzelir vs. diyerek düzelmez kendinizi kandırmayın.

Dayak yiyorsunuz, hakaret işitiyorsunuz, eziliyorsunuz ve sizin tek düşündüğünüz elalem ne der iyimisiniz siz? Millete ne ? Milletten size ne? Mutsuzluğunuzu bilseler ne olcak Allah aşkına? Kendinize hiç mi saygınız yok sizin? İşiniz var ekonomik özgürlüğünüz var daha neyin derdindesiniz. Kendinize böyle bir hayatı layık görüyorsanız yaşayın. Derdinize çare aramışsınız arkdaşlar yorumlarını yapmış. Ama Siz millet ne der derdine düşmüşsünüz. Lütfen kendinize bunu yapmayın. Güçlü durun. Ve kendinizi kurtarın o pislikten.

Allahın pisliği :sinirli: Terbiyesize bak sen. Bak bak sennn çocuğun olmazsa boşarımmış. Ayy haspam seni kim ne yapsın acaba nolur boşann diyeydiniz ya öküze :bicak:
Herkes ne der diye yaşarsan hiç mutlu olamazsın. Çünkü herkesi birden mutlu etmek mümkün değil. Sen bak kendine. Doğru olduğunu, seni mutlu edeceğine inandığın şeyi yap. Ve kendini kimseye ezdirme.
Sen kendine değer vermezsen kimse sana vermez. Biran evvel kaç kurtar kendini.

Aslında aileme ne diyeceğim değil. Gidecek yerim yok babam yok bi annem var. Gurbet eldeyim sabah cıksam girecek bi çatım yok buraya beni memuriyet baglıyor.Biliyorum elalem ne der demek yanlış işte. Sadece bi yol arıyorum. Nası gidebilirim nereye gidebilirim. Konusacak danısacak kimsem yok. Zaten babam olsa ne şiddet uygulayabilir ne hakaret edebilir. Or.... Dan tutu. Fah.... Ye kadar laflar işittim. Sokağa attı sokakta kaldım otele gittim. Kendi tarafındaki akrabaları aradı da geldi aldı. Aslında gözümün içine baka baka seni istemiyorum diyor da. Benim ilk evliliğim kendimi kandırdım ya düzelirse diye.
İş arkadaşınız var mı durumu anlatabileceğiniz? Bir süre orda kalabilirsiniz veya hemen boşanacağınızı söylemeyin, ucuz kiralık bir ev tutun, ondan sonra da ayrılın evden, tek kalmaktan korkmayın, sonuçta birçok kadın okul veya iş için tek başına kalıyor, güvenilir bir semt olduktan sonra, ailelerin oturduğu tek de yaşayabilirsiniz. Babası olan kadınlara da yapılıyor hatta bir de babası kovuyor bazı kadınları git kocana diye, siz kendinizi güçsüz yalnız hissetmeyin, karar verin herkese söylemeye gerek yok, Allah güzel kapılar açacaktır inşallah. Öğrenciler için olan yurtlarda kalıyor çalışan bir arkadaşım özel kız yurdunda, öğrenci değil ama kabul ettirmiş kendini, temizliği falan da yapıldığı için rahat ediyor. Öyle biryer de araştırabilirsiniz.

Kış işsizse ve maddiyat yüzünden boşandılarsa, demek ki sen de çalışıyorsun para getiriyorsun diye evlendi, çocuk da yapılacak tabi o da eksik kalmayacak. Kusura bakma da çok merhametsiz bir insan olduğunu düşünüyorum, çocuk aldırdığını gururla söylemesi bu hislerime sebep oldu. Kaç kişiyi üzmüş, seni de üzecek gibi geliyor, hakkında hayırlısı olsun ama bence çocuk düşünme bu haldeyken, onun zorlamalarına da kulak asma, çocuk olursa bırakamaz ben de istediğim gibi ezerim diye düşünüyor olabilir.

Yok değil cocuk nasıl ne zaman gideyim nereye gideyim diye düşünüyorum. Değil cocul yuzunu göresim dahi yok. Ne annesine ne 3. Kişilere karsı korudu. Keşke evlenmeseydim. Keşke düğünden önceki o kavgada bıraksaydım. Düğün olmadan bitmesi zor geldi ama daha kolaymış

Ben hala anlamadim sanirim anlamamda sorun var universite zamaninda yaptigi seye neden sen ve senden oncekini karistiriyor sen karsisina ciktigin zaman isi vardi sonucta

Şöyle ki benimle kavga ederken ya senin çocuğun olmazsa dedim. O da oluyor merak etme zamanında oldu dedi. Ama o zaman öğrenci olduğu için evlenmemiş. Kızda bunu boynuzlamış gitmiş baskası ile evlenmiş. Bizimki de benden önceki ile evlenmiş. O da olmayınca benimle.

2 aylık evliyim. Bu sürece kadar çoj zorluklar çektim. Eşimin 2. Benim ilk evliliğim. Zannettim ki dili yanmış bana daha cok değer verir daha cok sever. Hiçte öyle değilmiş.
Arada yaşadığımız sıkıntılar fiziksel şiddet bir yana dün iş yerinde bir şeyi yanlış yaptım (düzeltilebilir bir sorun ) ( memuriyet dışında ek iş yapıyor annesi adına )
diye tam 1.5 saat bagırdı. Etmediği hakaret kalmadı. O bagırırken ben hala işi düzeltmeye çalısıyordum.

Konusma esnasında "yat kalk allah a dua et cocugun olsun olmazsa seni boşarım" dedi. "Ya sende sorum varsa" dediğimde merak etme benim cocugum oldu deyiverdi. Üniversite de cocuk aldırmıs kız arkadasından bunu da yeni öğrendim.
Ekonomik özgürlüğüm olsaydı ne sen nede senden önceki çıkmazdı karsıma dedi.
Eve gittim yemeği hazırladım. İçimiz dısımız patates oldu sen ye deyip makarna yaptı. Arada ettiği hakaretler e değinmiyorum. İşten eve evden işe giden bir tipim elimden geldiğince bişiler yapmaya calısıyorum. Aramız iyiken yaptığımız şakaları yemek yaparken yaedım etmesini bile kavga esnasında yüzüme vuruyor.
Dünden beri kendime gelemiyorum.

Beni sevmediği aşikar büyük ihtimalle ilkinin acısıyla evlendi.
Yoksa hastalıkta sağlıkta insan eşini bırakmaz.

İkimiz de memuruz. Memleketlerimizden uzakta.
Ben bu evliliği devam ettirmek istemiyorum. Çünkü düzelmiyor. Ama ne yapacağım nereye gideceğim. 2 aylık evliyken aileme boşanıcam diye nası acıklıcam bilmiyorum. Çaresizim :KK43:
ilk karisi da bu yuzden bosamis olmasin

Back
X