• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocugun olmazsa seni boşarım

Belki kaldıgım oteller kanıt olur bilemiyorum. Etrafta güvenlik kamerası varsa agustos ayında sokakta üzerime saldırmıstı bide o var
Mobese kameralari 6 ay sakliyor. 6 ay oncesine ulasilamiyor. Sahitin var mi? Dayak yedigini goren ya da seslerinizi duyan ya da morluklarini goren?

Aşk olsun ben sadece ağzına laf vermemek için yaptım o yemeği yoksa ele güne yemek yapmıyor diye biliyor. Kimse şiddeti hak etmez. zaten yemedi. İyikide yapmısım. Yapmısım ki sorun yemekte temizlikte olmadıgını gördüm. Ocakta yemek olmasa yapmıyor, olsa hep aynı yemek. Farklı yemek olsa yemek masa da değil. Ben 27 yasındayım ilk evliliğim. Bilmiyorum nası davranmam gerektiğini
ben 30 yaşımdayım 27 yaşımda evlendim şu muamele bana yapılsa ,bu adamın benim için ele güne ne diyeceği umurumda olmaz ,onu ele güne öyle bir rezil ederim ki üçüncü bir kurban bulup evlenemez.

Alla yardımcın olsun durumu ailene anlat bir an önce.belki karşına çekip anladığı dilden konuşulunca yontulur biraz.yok olmuyorsada olmuyordur yapacak bir şey yok.

"Bu haliyle" derken? Tamam konu sahibinin kocası adam denilemeyecek bir yaratık olabilir ama ikinci evliligi yapmak bir kusur mu, bir eksiklik mi? Burada kendimizi yirtiyoruz boşanmış kadınlara "bu haliyle" hissi vermeyin diye. Kadının en büyük düşmanı yine kadın
:KK42:Veriyorlar en cok da kadınlar , ama kimin başına ne geleceklerini bilemezler , ne olacağım demeli, kusur değil kader:KK61:

her yaptığı dengesizlik her dediği bir yana o "çocuğun olmasa boşanırım senden" demesi ayrı bir olay.hangi kafada yaşıyor.9 yıllık evliyim ilk çocuğum için 2 yıl gibi bir süre uğraştık.şimdi 2.5 yıldır 2.için tedavi görüyoruz hatta pazartesi tranfer oldum daha bir kez eşim bana öyle bir şey demeyi bırak ima bile etmedi.hatta ben kaç kere ona teklif ettim istersen boşanalım diye hep "asla" dedi. yani gerçekten düşebileceği en alt seviyeye kadar düşmüş eşin.

Dünyanın en mükemmel kadını da olsanız, o adam size hep kusur bulacak emin olun.

Çünkü böyle insanlar kendi eksikliklerini başkalarını ezerek tatmin etmeye çalışırlar.

Bu bir karakter bozukluğudur, zamanla düzelir gibi bişi gelmesin aklınıza düzelmez çünkü.

En yakın sürede boşanın, merak etmeyin çok kısa bir sürede toparlayacaksınız ve muhteşem bir hayatınız olacak. Kimsenin sizi ezmediği hakaret etmediği mutlu bir yaşamınız olacak.

Hakkınızda hayırlısı olsun

Kimse kusura bakmasin bir kiz olarak baskasinin eski eşini nasil evlenip koca olarak aliyirsunuz.Pes! O muhtesem kocaciklariniz bir arızası olmasa ilk esi tarafindan boşanmazdi.(ki bu kadar zorluklari olan boşanan kadina muhtemel O.gozuyle bakilan şu ülkede) adam öncelikle defolu ki biri bosamis onu.Terbiyesiz yüzsüzadam. kac kurtar kendini.kimbilir ilk eşine neler yaptida boşandı.Çocuğun olmadan kurtul
Kadınlar için de arıza var ondan mı boşadı diyorlar

Size saygı duymayan, tehditler savuran, değersizleştirme politikalarıyla meşgul ve hatasını görmeyen, pişmanlık duymayan, özür dilemeyen insanlarla niçin evliliği sürdürüyorsunuz?

Böyle bir evliliğin katma değeri ne olabilir sizlere?

2 aylık evliyim. Bu sürece kadar çoj zorluklar çektim. Eşimin 2. Benim ilk evliliğim. Zannettim ki dili yanmış bana daha cok değer verir daha cok sever. Hiçte öyle değilmiş.
Arada yaşadığımız sıkıntılar fiziksel şiddet bir yana dün iş yerinde bir şeyi yanlış yaptım (düzeltilebilir bir sorun ) ( memuriyet dışında ek iş yapıyor annesi adına )
diye tam 1.5 saat bagırdı. Etmediği hakaret kalmadı. O bagırırken ben hala işi düzeltmeye çalısıyordum.

Konusma esnasında "yat kalk allah a dua et cocugun olsun olmazsa seni boşarım" dedi. "Ya sende sorum varsa" dediğimde merak etme benim cocugum oldu deyiverdi. Üniversite de cocuk aldırmıs kız arkadasından bunu da yeni öğrendim.
Ekonomik özgürlüğüm olsaydı ne sen nede senden önceki çıkmazdı karsıma dedi.
Eve gittim yemeği hazırladım. İçimiz dısımız patates oldu sen ye deyip makarna yaptı. Arada ettiği hakaretler e değinmiyorum. İşten eve evden işe giden bir tipim elimden geldiğince bişiler yapmaya calısıyorum. Aramız iyiken yaptığımız şakaları yemek yaparken yaedım etmesini bile kavga esnasında yüzüme vuruyor.
Dünden beri kendime gelemiyorum.

Beni sevmediği aşikar büyük ihtimalle ilkinin acısıyla evlendi.
Yoksa hastalıkta sağlıkta insan eşini bırakmaz.

İkimiz de memuruz. Memleketlerimizden uzakta.
Ben bu evliliği devam ettirmek istemiyorum. Çünkü düzelmiyor. Ama ne yapacağım nereye gideceğim. 2 aylık evliyken aileme boşanıcam diye nası acıklıcam bilmiyorum. Çaresizim :KK43:

Ekleme:
Ben evdeki eşyaları değiştirmedim masraf olmasın diye eksikler alındı. En basta anlaştık herşeyi beraber yapıcaz diye daha sonra
2 aylık evlilik boyunca su kadar masraf yaptım. Ayakkabımı bile ben aldım. Perde kız tarafınındı ben aldım diye sürekli önüme çıkarıyor. Önceden annesin lafı ile diyor sandım ama her kavga da söylemeye basladı. Hatta kahvaltıya yardım etmesini bile lafını yapar oldu. Öz annemin yanında kızın şöyle kızın yemek yapmıyor kızın ev temizlemiyor diyerek gururumu ayaklar altına aldı. Hepsini affettim. Affettim diye mi hak ettim bunları düzelir bosandı zor süreç geçirdi atlatır unutur. benimde yuvam olur dedim. Olmadı.
Çokk büyük gurursuzluk örneği gösterdim gece ecden kovdugunda geri dönerek. En azından suan herseyi yaptım diyebiliyorum ama elimde var sıfır.

Yaşarken yaptığımız en büyük hata millet ne der diye kafaya takıp istediklerimizi yapamamak ya da ertelemek. Bu senin hayatın, o evde o adamla evli kalan sensin, bırak kim ne derse ne düşünürse düşünsün. Bir insan neden kendine bu işkenceyi yapar, durumun düzelmeyeceğinin farkındasın değil mi ? Hayatını devam ettirebilmek için o adama mı muhtaçsın, değilsin. O kim ki sana böyle davranma hakkını kendinde buluyor. Bu hayat senin hayatın, istemediğin, ağır gelen fazlalıkları çıkar gitsin.
Ailen senin ailen zaten en yakınların, onlara diyemeyeceksin de kime diyeceksin.
Cesaretini topla ve kendini bu evlilikten kurtar, mutluluk, sevgi, saygı ve huzur olmadıktan sonra o evliliğin bir anlamı yok.

2 aylık evliyim. Bu sürece kadar çoj zorluklar çektim. Eşimin 2. Benim ilk evliliğim. Zannettim ki dili yanmış bana daha cok değer verir daha cok sever. Hiçte öyle değilmiş.
Arada yaşadığımız sıkıntılar fiziksel şiddet bir yana dün iş yerinde bir şeyi yanlış yaptım (düzeltilebilir bir sorun ) ( memuriyet dışında ek iş yapıyor annesi adına )
diye tam 1.5 saat bagırdı. Etmediği hakaret kalmadı. O bagırırken ben hala işi düzeltmeye çalısıyordum.

Konusma esnasında "yat kalk allah a dua et cocugun olsun olmazsa seni boşarım" dedi. "Ya sende sorum varsa" dediğimde merak etme benim cocugum oldu deyiverdi. Üniversite de cocuk aldırmıs kız arkadasından bunu da yeni öğrendim.
Ekonomik özgürlüğüm olsaydı ne sen nede senden önceki çıkmazdı karsıma dedi.
Eve gittim yemeği hazırladım. İçimiz dısımız patates oldu sen ye deyip makarna yaptı. Arada ettiği hakaretler e değinmiyorum. İşten eve evden işe giden bir tipim elimden geldiğince bişiler yapmaya calısıyorum. Aramız iyiken yaptığımız şakaları yemek yaparken yaedım etmesini bile kavga esnasında yüzüme vuruyor.
Dünden beri kendime gelemiyorum.

Beni sevmediği aşikar büyük ihtimalle ilkinin acısıyla evlendi.
Yoksa hastalıkta sağlıkta insan eşini bırakmaz.

İkimiz de memuruz. Memleketlerimizden uzakta.
Ben bu evliliği devam ettirmek istemiyorum. Çünkü düzelmiyor. Ama ne yapacağım nereye gideceğim. 2 aylık evliyken aileme boşanıcam diye nası acıklıcam bilmiyorum. Çaresizim :KK43:

Ekleme:
Ben evdeki eşyaları değiştirmedim masraf olmasın diye eksikler alındı. En basta anlaştık herşeyi beraber yapıcaz diye daha sonra
2 aylık evlilik boyunca su kadar masraf yaptım. Ayakkabımı bile ben aldım. Perde kız tarafınındı ben aldım diye sürekli önüme çıkarıyor. Önceden annesin lafı ile diyor sandım ama her kavga da söylemeye basladı. Hatta kahvaltıya yardım etmesini bile lafını yapar oldu. Öz annemin yanında kızın şöyle kızın yemek yapmıyor kızın ev temizlemiyor diyerek gururumu ayaklar altına aldı. Hepsini affettim. Affettim diye mi hak ettim bunları düzelir bosandı zor süreç geçirdi atlatır unutur. benimde yuvam olur dedim. Olmadı.
Çokk büyük gurursuzluk örneği gösterdim gece ecden kovdugunda geri dönerek. En azından suan herseyi yaptım diyebiliyorum ama elimde var sıfır.

Kardeş ,ha 2 ay,ha 2 yıl, ha 20 yıl sonu ayrılık ise çekmeye değmez.
Fakat yeni evli olduğunuz için taşlar oturmamış olabilir dicem ancak size hakaret sözkonusu.
Birde temizlik şu bu eşe ilgi gerçekten göstermemisseniz mesela ?Yani bunları sormamdaki amaç zemini siz hazırlıyorsanız hatalarınız varsa düzeltin.Baktınız olmuyor sonra boşanma sürecini düşünürsünüz.

Okurken daraldım. Bir kere geliyoruz hayata eziyet çekmek için değil elbet.Bu eziyeti yapmayın kendinize lütfen boşayın gitsin bu herifi.

Yaşadıkların hiç hoş değil başlı başına boşanma sebebi ama daha henüz yeni evlisiniz. Biraz dişimi sıkarım diyor ve değiştirebileceğine inanıyorsan eşini mücadele et derim. Unutma annesinden doğarken kimse kötü olarak doğmuyor. Yaşadıkları insanları iyiye yada kötüye yöneltiyor.

Kusura bakmayın ama böyle konuları okuyunca çok kızıyorum. Hem psikolojik hem füziksel şiddet görüyorsunuz. Üstelik yeni evlisiniz ve mesleğiniz var. Neden bu adamı bu şekilde kabul ediyorsunuz? Asla kabul etmeyin. Son şans için konuşun değişmiyorsa kesinlikle ayrılın. Şimdi sesinizi çıkartamıyorsunuz ileride çocuk sahibi olunca hepten sısar kalırsınız siz. Lütfen geç olmadan sesinizi çıkartın.
Kardeş ,ha 2 ay,ha 2 yıl, ha 20 yıl sonu ayrılık ise çekmeye değmez.
Fakat yeni evli olduğunuz için taşlar oturmamış olabilir dicem ancak size hakaret sözkonusu.
Birde temizlik şu bu eşe ilgi gerçekten göstermemisseniz mesela ?Yani bunları sormamdaki amaç zemini siz hazırlıyorsanız hatalarınız varsa düzeltin.Baktınız olmuyor sonra boşanma sürecini düşünürsünüz.

Sorun su ki onunla ve Ek işiyle ilgilendiğimde ev eksik kalıyordu. Aman ev dursun ben sana yardım ederim deyip kavga da zaten bir sey yapmıyorsun yemek yapmıyorsun diyor. Evle ilgilendiğimde işi yarım kalıyor bu seferde işe yardım etmiyorsun. Yani bende de eksikler var ama yetişemiyorum. Hatta erken uyanda yap dediği bile oldu. Zaten her işine koştugum için bu durumdayım.

Back
X