• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocugun olmazsa seni boşarım

Karaktersiz adam gayet açık. Sürdürebilecek bir evlilik gibi gelmedi bana. Hem şiddet, hakaret, bu tavırlar. İki aylık evlilik daha en başı sevgi dolu olması, hatalı olduğu için kendini affettirmeye çalışması falan gerekirdi. Odun da değil kereste. Yoluna bak uzatmadan. Allah yardımcın olsun.

2 aylık evliyim. Bu sürece kadar çoj zorluklar çektim. Eşimin 2. Benim ilk evliliğim. Zannettim ki dili yanmış bana daha cok değer verir daha cok sever. Hiçte öyle değilmiş.
Arada yaşadığımız sıkıntılar fiziksel şiddet bir yana dün iş yerinde bir şeyi yanlış yaptım (düzeltilebilir bir sorun ) ( memuriyet dışında ek iş yapıyor annesi adına )
diye tam 1.5 saat bagırdı. Etmediği hakaret kalmadı. O bagırırken ben hala işi düzeltmeye çalısıyordum.

Konusma esnasında "yat kalk allah a dua et cocugun olsun olmazsa seni boşarım" dedi. "Ya sende sorum varsa" dediğimde merak etme benim cocugum oldu deyiverdi. Üniversite de cocuk aldırmıs kız arkadasından bunu da yeni öğrendim.
Ekonomik özgürlüğüm olsaydı ne sen nede senden önceki çıkmazdı karsıma dedi.
Eve gittim yemeği hazırladım. İçimiz dısımız patates oldu sen ye deyip makarna yaptı. Arada ettiği hakaretler e değinmiyorum. İşten eve evden işe giden bir tipim elimden geldiğince bişiler yapmaya calısıyorum. Aramız iyiken yaptığımız şakaları yemek yaparken yaedım etmesini bile kavga esnasında yüzüme vuruyor.
Dünden beri kendime gelemiyorum.

Beni sevmediği aşikar büyük ihtimalle ilkinin acısıyla evlendi.
Yoksa hastalıkta sağlıkta insan eşini bırakmaz.

İkimiz de memuruz. Memleketlerimizden uzakta.
Ben bu evliliği devam ettirmek istemiyorum. Çünkü düzelmiyor. Ama ne yapacağım nereye gideceğim. 2 aylık evliyken aileme boşanıcam diye nası acıklıcam bilmiyorum. Çaresizim :KK43:

Ekleme:
Ben evdeki eşyaları değiştirmedim masraf olmasın diye eksikler alındı. En basta anlaştık herşeyi beraber yapıcaz diye daha sonra
2 aylık evlilik boyunca su kadar masraf yaptım. Ayakkabımı bile ben aldım. Perde kız tarafınındı ben aldım diye sürekli önüme çıkarıyor. Önceden annesin lafı ile diyor sandım ama her kavga da söylemeye basladı. Hatta kahvaltıya yardım etmesini bile lafını yapar oldu. Öz annemin yanında kızın şöyle kızın yemek yapmıyor kızın ev temizlemiyor diyerek gururumu ayaklar altına aldı. Hepsini affettim. Affettim diye mi hak ettim bunları düzelir bosandı zor süreç geçirdi atlatır unutur. benimde yuvam olur dedim. Olmadı.
Çokk büyük gurursuzluk örneği gösterdim gece ecden kovdugunda geri dönerek. En azından suan herseyi yaptım diyebiliyorum ama elimde var sıfır.
Malesef canım. Ayrılık kelimesini ağzıma almayı pek sevmiyorum ama yazdiklarinla ve aldığın kararla ilgili sunu Dicem sana...

TAK SEPETI KOLUNA HERKES KENDI YOLUNA

Senin önünde uzun bi hayat var. Bu adamla çok yaşamazsın sen. Annen seni anlayacaktır. Anneler anlar. Korkma. Bas git annenin evine. Böyleleri değişmez. Değiştiremezsiniz.

Hemen yarın çık git. Zaman kaybetme. Çocuk olursa elin ayağın a dolanır çünkü.

Profesyonel-psikolojik destek alırsanız eğer, bu yaşadıklarınızın tamamen eşiniz olacak adamın çok şiddetli psikolojik şiddetinden kaynaklandığını anlayacaksınız.

Öyle ezmiş sindirmiş ki sizi ne yaşadığınızı ve nasıl tepki vermeniz gerektiğini anlayamıyorsunuz. Anlasanız dahi boşanma fikri öcüymüş gibi geliyor.

Kadın sığınma evlerine giden kadınların da bazısı böyledir. Gelir sığınır ama bir süre sonra geri gitmeye çalışır. Bizim burda yazdıklarımızın değil bir uzmanın ya da ailenizin tam desteğinin sizi düştüğünüz o delikten çıkaracağını düşünüyorum. Lütfen şu dediklerimi dikkatlice bir düşünün.

Şu yazıyı okuyun lütfen:
https://m.bianet.org/bianet/kadin/169534-kadinlar-siddet-gordukleri-erkekleri-neden-terk-etmiyor

arkadaşım adam problemli çocuk olsa onada şiddet uygular bu bir. ikincisi niye bu kadar acizsin dünyada tek ayrılan sen olmayacaksın kaldıki ekonomik özgürlüğün ve ailen var. aslında suç ailendeki o adam o kadar laf ederken annen baban susmuş. ikinizde çalışıyornuz o yapmazsa sen yap oglum diyecekti. ev işi kadına zimmetli değil. daha yeni evliyken çık o hücreden evden kovan birine geri dönmek nedir ya. üçüncüsü o bomboş konuşmuş sende yemişsin. daha önce hamile kalmışta sevgilisi falan ben 10 yıl önce iki çocugu olup tekrar evlenip şuan kısır olan erkekleri biliyorum. boş boş hava basmasın sende bi gözünü aç. fiziksel şiddet demişsin biliyosunki kk da bunun cevabı boşandır boşuna burda vakit kaybetme ailene durumu anlat ve mahkemeye git. yoksada ilerde burda daha çok konu açarsın. lütfen bu yazılanlarada kırılma çünkü hemcinlerimiz böyle üzülüp ezildikçe bizde sinirleniyoruz. ikinizde insansınız ve saygı ve sevgiye ihtiyacınız var. ama senin eşin malesef kötü bir ortamda yetişmişki bunların zerresi yok. çocuk doğurup ilerde onuda bu cengamede yetiştirme canım. bizi dinle ve ailene anlatıp kurtulmaya bak gençsindir git yeniden başla hayatına.
Kaç uzaklaşş kendi ne halt ederse etsin . Bekar bayandin ne isin vardi elin evlenip bosanmis adamiylaa... daha yolun basindasin bir de cocuk yaparsan bir omur pismanlik yasarsin ..
Allah yardimcin olsun
İkigün sonra çocuk olmazsa zaten boşayacakmış seni daha ne bekliyorsun acaba:işsiz::işsiz:

Evi terk ettim. Darp raporu aldım uzaklastırma kararı aldım ve magkemede de tazminat acıcam. Kurtuldum kızlar az kaldı.

Evi terk ettim. Darp raporu aldım uzaklastırma kararı aldım ve magkemede de tazminat acıcam. Kurtuldum kızlar az kaldı.
Harika Rabbim sana güç kuvvet versin inşallah

Kimse kusura bakmasin bir kiz olarak baskasinin eski eşini nasil evlenip koca olarak aliyirsunuz.Pes! O muhtesem kocaciklariniz bir arızası olmasa ilk esi tarafindan boşanmazdi.(ki bu kadar zorluklari olan boşanan kadina muhtemel O.gozuyle bakilan şu ülkede) adam öncelikle defolu ki biri bosamis onu.Terbiyesiz yüzsüzadam. kac kurtar kendini.kimbilir ilk eşine neler yaptida boşandı.Çocuğun olmadan kurtul
Oğğğ ''defolu mu?'' Kibledim.

Memurmuşsun işin gücünde var kahrını çekmeye mecbur değilsin. Çekilecek bi tip değil

Yyorumlara cevap yazıyorum aslında. Cevap verdiğimde sabaha kadar laf yetiştirir bunun bi ileriside şiddet zaten. Sustum o yüzden.
nasıl siddet yaa oooo o zaman cok kötü neden evli kalıyosun ki en azından dis göster siddet cok baska bisey yani git karakola sikayet et bosanamıcaksan da en azından korksun

Böyle adamlar daha evlenmeden ne halt olduklarını belli ediyorlardır ve siz bile bile evleniyorsunuzdur
Daha 2 aylık bir evlilikte şiddet, hakaret bu kadar saçmalık normal değil çünkü
İlla ne mal olduğu önceden bellidir
Neden böyle heriflerle evleniyorsunuz?

Neden şikayet edeyim zaten gerçekleri yüzüme söyleyecek kişilere ihtiyacım var ki yapayalnız oldugum için foruma yazdım.
Size şöyle söyleyeyim bana su yazdıgınızı sabah akşam söylemesi lazım birinin. Çünkü ayrılık düşüncesi bile nefes almama engel oluyo. Benim acizliğim salaklığım. Gözümün damarı çatlamış olarak geldim iş yerine tokat yüzünden ama unuttum gitti biliyor musun. Nası bi kafam var bilmiyorum. Hayatıma giren 2. Kişi 4 yıl aradan sonra. Benim ilk göz ağrım ve hep bu boslugumu kullandı.
Offfff içim daraldı. Ne büyük aşk ama. Burada insanların vaktini boşa harcamayın arkadaşım. Acınası hayatlarınıza üzüldüğümüzle kalıyoruz.

Senin icin en iyisi olsun canim. Cok sevindim kurtuluyor olmana. Buýuk bir is basardin gurur duydum seninle. Bir dahada bu zihniyette biriyle sakin hayat kurma. Cok ince düşün canim. Boşanma esnasinda seni kandirmaya calisip vaatler dizebilir yeme sakin. Bun türler sinsi olur. Bol şan yeni hayatinda

Cok uzuldum yazdiklarini okuyunca. Cocuk olmadan kac kurtar kendini. Boyle evlilik olmaz. Vaktini harcama. Birak kim ne derse desin. Ailen arkanda durur bu konulari anlatirsan.

Ekonomok özgürlüğüm olsa seni almazfim demis
Yani sen memursun para getiriyorsun diye evlenmiş eger memur da olmasan mesela ozelde calissan az para alsan belki evlenmezdi veya ev hanimi olsanzatenevlenmezdi mazallah sen isten atilsandemek kapi önüsün.
Cocuk icin senleberaber.
Cocuktan once normaldemutlu biryuva olur genelde cocukla bozulur anneler katlanir cocuk ayri yuvada yasamasin diye
Eger sencocuk yaparsanbirde onun icin daha beterr mutsuzluga katlanmak durumunda kalicaksin bu asikar. Baksanaaz para kazaniyor diye senle evlenmek zorunda kalmis prens .
Allah yardimcin olsun kardesim.

Back
X