Ayy çok kötü oldum gözlerim doldu
O teyzeyi allah a havale ediyorum o bildiği gibi yapsın
Lütfen o kuzeni yeniden hayata dondurun zorla da olsa dışarı çıkarın
Nasıl direkt özürlü diye söyleyebiliyorlar insanın yüzüne anlamıyorum, ayrıca herkes yazmış otistik engelli bir durum değil ki. Otistik hastalarıyla ilgili Temple Grandin ve Forrest Gump filmini izlemiştim çok etkilemişti beni. Fi-Çi-Pi kitap üçlemesinde de Bilge'nin matematik dahisi otistik bir abisi var. Umarım yiğenin ilgiyle, çabayla o özürlü diyen insanları zekasıyla döver.
İnsanların duymak istedikleri cevapları değil, kendi düşündüğüm gördüğüm ve gözlemlediklerime göre cevap veririm. Yalan söylemem, sempatik ve şirin görünmek gibi de bir derdim yok.
İnsanların duymak istedikleri cevapları değil, kendi düşündüğüm gördüğüm ve gözlemlediklerime göre cevap veririm. Yalan söylemem, sempatik ve şirin görünmek gibi de bir derdim yok.
Benimde otizmli yeğenim var rehabilitasyon ve eğitim çok işe yarıyor siz erken fark ettiğiniz için şanslısınız bizimkiler biraz geç kalmıştı.10 yaşında artık iletişime geçmeye başladı televizyondan uzaklaştı.O Farklı olduğunu falan düşünmez o bir melek onu çok sevin doğru eğitimi almasını sağlayın yeter.
6 yaşında anne baba dedi ama diyorum ya çok geç kalındı farkedemediler.
Keşke mümkün olsa bu dediğiniz... malesef eve gelen misafirin bile yanına çıkmak istemiyor... yengem de yıllarca uğraştı ama o da artık pes etti, psikolojisi bozuldu onun da tabi...
Bunun yanında güzel şeyler de oluyor. Yengemin burda anlatsam roman olacak çabalarını gören belediye yetkilileri yengeme yılın annesi ödülünü verdiler :) tabi ahirette alacağı mükafatın yanında bu bir şey değil...
Konu sahibine de diyeceğim şu ki demek rabbimiz yengesini bu imtihanı kaldırabilecek kadar güçlü görmüş çünkü bu herkesin altından kalkabileceği birşey değil... yeterince zor bir hayatı yokmuş gibi daha da zorlaştıran insanları da Allaha havale etsin geçsin..
biz şükür ki 2,5 yaşında sezip götürmüştük dr a. Rehabilitasyondan ayrı özel hocamı tutuldu?
Gelişimi nasıl konuşma direktifleri yerine getirmek vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?