Bu kadar hassas bir konuda bu nasil bir cevaptir? Bunu yazarken vicdaniniz sizlamadi mi hic??
Kimse size ilk mesaji yazdiniz diye maas vermiyor bu kadar ilk mesaj heveslisi olmayin. Once konuyu bir okuyun, anlayin.
Konu sayfaya duser dusmez ayni saniyede mesaj yazmak zorunda degilsiniz..
Uzun zamandir sizin mesajlariniz dikkatimi cekiyor.
Konuda kocam beni dovuyor asagiliyor diyor kadin, ilk yorum ve yine siz: BOSANIN!
Baska bir konu kayinvalidem soyle uzuyor beni ve gorusmek zorundayim kocam kirilmasin diye diyor konu sahibi, yine ilk yorum ve yine siz: GITMEYIN!
Kadin gorumcesinden eltisinden dertli buraya rahatlamaya gelmis konuyu okumadan soyle bir goz gezdirip, ilk mesaj tahtina oturmak icin tek kelime kisa ve oz ve konu sahibinin sorununu paylasmadan gercekten hissetmeden yine ilk yorum:GORUSMEYIN.
Konu sahiplerinin hic biri size goruseyim mi gideyim mi bosanayim mi demiyor. Insanlari kiriyorsunuz. Hele bu sayfadaki yorumunuzla artik tam zivanadan ciktiniz.
Biraz kendinizi toplayin artik lutfen. Acilen..
Her kelimesine katılıyorum. Benim de dikkatimi çekiyor kulüpteki tek kelimelik "ilk cevabı verme sendromu".Bu kadar hassas bir konuda bu nasil bir cevaptir? Bunu yazarken vicdaniniz sizlamadi mi hic??
Kimse size ilk mesaji yazdiniz diye maas vermiyor bu kadar ilk mesaj heveslisi olmayin. Once konuyu bir okuyun, anlayin.
Konuda kocam beni dovuyor asagiliyor diyor kadin, ilk yorum ve yine siz: BOSANIN!
Baska bir konu kayinvalidem soyle uzuyor beni ve gorusmek zorundayim kocam kirilmasin diye diyor konu sahibi, yine ilk yorum ve yine siz: GITMEYIN!
Kadin gorumcesinden eltisinden dertli buraya rahatlamaya gelmis konuyu okumadan soyle bir goz gezdirip, ilk mesaj tahtina oturmak icin tek kelime kisa ve oz ve konu sahibinin sorununu paylasmadan gercekten hissetmeden yine ilk yorum:GORUSMEYIN.
Konu sahiplerinin hic biri size goruseyim mi gideyim mi bosanayim mi demiyor. Insanlari kiriyorsunuz. Hele bu sayfadaki yorumunuzla artik tam zivanadan ciktiniz.
Bu kadar hassas bir konuda bu nasil bir cevaptir? Bunu yazarken vicdaniniz sizlamadi mi hic??
özürlü değilki farklı sadece.o ağzı kapanmayanlar özürlü.
ben de okudugumda sasirdim ama şöyle birsey var kimin ne pisikolojide oldugunu bilmiyoruz ki teste tabi olsak keske yorum yazarken belki sikintilari vardir en iyisi gormezden gelmek...merhaba,
Evet bu bayanın bu mesajlarına bende şahidim kendi konumda da bşka üyelerin konularında da.Sivri dilli görünmek mi istiyo bilmiyorum ama yoruları itici ve kırıcı çoğunlukla.
geçenlerde oğlumu kreşten alırken, bir babanın iki kızına okul panosundaki resimleri gösterdiğini gördüm. Tema engeller ve farklılıklar ile ilgiliydi. Baba çocuklarına bunlar sakatlarla ilgili, resimlerde sakatları anlatıyorlar diyordu. Kendince çabası çocuklarına duyarlı olmayı anlatmaktı ama seçtiği kelimeler ve anlatış tarzı çok kötüydü. Belki orada engelli biri olsa bu duruma çok içerlerdi. Malesef insanların dilini değiştirmek çok zor o yüzden umursamamayı öğrenmekten başka çare yok.
kesinlikle biz ne kadar bilinçlenirsek çocuklarımıza da o kadar faydalı oluruz.evet baba belki iyi niyetli ama,...
çocuklar için kitaplar var, değişik engellere özel olarak yazılmış.
hem çocuklar hem de büyükler için faydalı.
ben de oğluma alacağım, yaşının biraz daha uygun olmasını bekliyorum.
kendimizi de yeniden bir eğitmemiz gerek.
Sizinki gene o kadar ağır değilmiş. Benim yengem, yürüme engelli kuzenimi gezdirmek için dışarı çıkardığında hiç tanımadığı bir kadın yengeme demiş ki: "sen kim bilir hangi büyük günahı işledin de evladın böyle oldu. Bir de utanmadan onu sokağa çıkarıyorsun.." tabi bunu kuzenim de duyuyor ve 15-20 sene geçmesine rağmen o günden sonra kendi evinin balkonuna bile çıkmadı.
Bu boş boğaz insanlar böyle hassas kalpleri kırmanın hesabını nasıl ödeyecekler çok merak ediyorum...
kesinlikle biz ne kadar bilinçlenirsek çocuklarımıza da o kadar faydalı oluruz.
Feridun Oralın "Farklı Ama aynı"kitabını tavsiye ederim. Oğlum çok seviyor.
ben de okudugumda sasirdim ama şöyle birsey var kimin ne pisikolojide oldugunu bilmiyoruz ki teste tabi olsak keske yorum yazarken belki sikintilari vardir en iyisi gormezden gelmek...
3 yaş üstü bir kitap ama ben oğluma bir sene önce 2,5 yaş civarında okumaya başlamıştım. 2,5 yaş üstü anlar rahatlıkla alabilirsiniz.2,5 yaşa uygun mudur sence?
yazmıyor kitap tanıtımında da yaş bilgisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?