Ne alakası var çocuksuz insanların işi gücü olamaz mi deseydin ya canım...Merhaba herkese iyi hafta sonlar ,
Beni bilenler bilir 3 senelik Evliyim. Bebek yok henüz. Bir arkadasım var ünv de iken çok yakındık ama artık pek aramıyor bende sık arayamıyorum. Niye aramıyorsun muhabbeti geçtiğinde devamlı " çoluğun yok çocuğun yok sen arayabilirsin ben meşgulüm " diyor.
Ya da tüm arkadaşlarla buluşacağız benim işim çıkmıştı. Yine aynı şeyl söyledi " senin çoluğun yok çocuğun yok sen heryere gidebilirsin ne işin var ki vs gibi "
Başka Birgün KPSS muhabbeti gecti " sen yaparsın ya çoluğun yok çocuğun yok vs " dedi yine.
Artniyetli olmadığını biliyorum ama çok rahatsız edici hani sendeki bi eksikliği devamlı vurgular gibi.
Kimsenin davranışını değiştiremem tabi ama içimi dökmek istedim.
Sekercim ben veremiyorum. Esimin yengesi esimin bilmemnesi diye. Itin hatrı yoksa sahibinin hatrı vardir diye en son çözümü,onlarla bir araya gelmemekte buldum. Onda da sorun çıktı. Benim esim de adam degil ama.. sen en iyisini yapiyorsun vallaBu modeller bir de israrla cocuk yapmanizi ister cunku bizim iyiligimizi dusunuyorlarmis:))) bizde zeka geriligi var cunku dusunemiyoruz :))) ben agizlarinin payini vermekten de yildim artik.
Hahha :)) evli değilken de " ay evli değilsin bşy değilsin senin ne işin var " diyorlardı :))Ay ay... ben de bana mı oluyor bu sadece diyordum. 25 yaşımı bitiriyorum. Evli değilim, çocuk da yok doğal olarak.
Evlenenlerin çoğu 'senin başında koca bir adam yok senin zamanın çok' , çocukları olanlar da 'sende çocuk yok sen yapabilirsin' demekten bıkmadılar....
Bak düşününce bile tüylerim dikeldi.
Kırmayayım etmeyeyim dedimNe alakası var çocuksuz insanların işi gücü olamaz mi deseydin ya canım...
Hayret birşey ya bu soruya 6 yıl maruz kaldim hatta daha nelere aman incitmeyim diye sustum ama olan bana oldu...
Güzelce ağzının payını ver devam ederse de ilişkini gözden geçir canım...
Aynen Şekerim zaten hassas bi konu zaten bi evlilik bi çocuk.Hicte iyi niyetli falan degil. Sakın iyi niyet arama. Bu konu yüzünden psikolojisi bozulmus bir insanım,ve en yakin arkadasimla bile arkadaşlığım bitmek üzere.
Gecen hatta beni çağırdı gitmedim bahane uydurarak
Bana cocuk varmi gibi soru soran insanlara selam vermeyi kesiyorum. Az cok biliyorsun sen benim durumlari canim. Canını sıkma o terbiyesize de yol ver
Hahha :)) evli değilken de " ay evli değilsin bşy değilsin senin ne işin var " diyorlardı :))
Belli bir yaşanmışlıktan sonra insanlar daha olgun davranıyor. Sizde o aşamaya gelmişsiniz cevap verebiliyorsunuz.Ben konuşmayı , nezaketi bilmeyen insanları pek sevmiyorum. Çokta günlerime dahil etmem.
Arkadaşınıza bir gün açıkça deyin , herkesin işi gücü kendine , sadece çocuğu olanların işi yok.
Bu şekilde demen hoşuma gitmiyor .
Açık konuşmak , pat diye söylemek her zaman iyidir. Son yıllar hep böyle düşünüyorum. Önceden içime ata ata sıkıntı yaşardım.
Şimdi ben uzulecegime onlar düşünsün.
Sekercim ben veremiyorum. Esimin yengesi esimin bilmemnesi diye. Itin hatrı yoksa sahibinin hatrı vardir diye en son çözümü,onlarla bir araya gelmemekte buldum. Onda da sorun çıktı. Benim esim de adam degil ama.. sen en iyisini yapiyorsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?