Çocuğun yok çocuğun yok

Belli bir yaşanmışlıktan sonra insanlar daha olgun davranıyor. Sizde o aşamaya gelmişsiniz cevap verebiliyorsunuz.
Ben aman kırılmasın aman yanlış anlamasın modundayım hep

Evet , çok kırılmaya başlayınca sizde artık konuşmaya ya da hayatınızda çıkarmaya başlıyorsunuz.

Birde gerçekten artık çok farklı bir devirdeyiz.

Saygı az, nezaket yok, ince düşünce yok, bencillik dorukta, merhamet azaldı.

Iyi niyetli olanlar harcaniyor.

Ben bir ara olmuyor demeye basladim ki sirf ceneleri kapansin bu sefer de yontemleri anlatmaya basliyorlar 1.yi dogursam 2.si diye baslayacaklar sonra benimki boyle seninki boyle yarislari baslayacak en iyisi kendi hallerine birakmak :)

Ben esime en son dedimki,tamam giderim seninle ama sorarlarsa derim ki "kocamin tedavi olmasini bekliyorum" olurmu dedim? O kadar nefretliyim bu tip insanlara çünkü. Bozuldu. Goturmedi beni kendisi gitti akrabalarinin yanina. Insanlar cok dusuncesiz ve acımasız..

Hayatındaki tüm başarısızlıklarini,yapamadığı tüm şeyleri çocuğuna yükleyecek bir anne olması çok olasi.
Ben de 27 ve bekarım (ve çok mutluyum) evlenmeden önce bizimle buluşunca bile 'babam kizmasin' diye 7de eve koşan arkadaşım 'tabii gezersin,çoluğun çocuğun yoj. Senin yerinde olsam ben de gezerim. Bebekle nereye gideyim?' demişti. Sanki bebekten onceki otuz yıl boyunca balayından başka yere gitmiş gibi.
Bir de 'iki bebek doğur seni de gorecegiz. Çoluğun çocuğun yok tabii zayifsin' diyen arkadaşım vardı. oysa on yıllık arkadaşım. Doğumdan önce Adriana Lima değildi.
Ama insanlara olamadığı-yapamadigi her şey için kendine teselli bahanesi veren harika bir şey: çocuk :)

Ben böyle şeylere içimden 'yav he ge' diyip geçiyorum. Ama sizin canınızı acitiyorsa konuşmayın bence artık.
Ya da o konuşurken 'yav he he' deyin, içinizden dalga geçin:) çok onemsememeye çalışın,derim ben:)

Tuhaflar ya
Bunlar çok özel Şeyler Şeyler millette ne cesaret var soruyorlar anlamıyorum

Belki kötü niyetli söylemiyor.
Ama insanın düşünmesi gerekir.
Bir de hiç evlenmemiş kişilere " Sen neden evlenmedin ? " sorusunu soranlar var. Onlar da ayrı bir dünya

Aşırı acımasız hem de bi eksik vs bşy bulunca dibine kadar soruyorlar ama olumlu bşy olsa hiç tebrik bile etmiyorlar

Suursuz canim benim. Ben kimseye ne zaman evleniyorsun, cocuk ne zaman gibi sorular yoneltmem kimsenin ozeli beni ilgilendirmez ama bunlarla beslenen insanlar var. Mutsuz olan insanlar devamli baskalarina sarar.

Yengeccim gun gelir onu kiskaclarinla ısırırsın insallah. Ama bence yapmazsin sen oyle bisey onlar gibi fesat degilsin çünkü

Unutmamissin bende unutmam hic,evlenir evlenmez 2.ayinda hamile kalan ve esine evlenmeden once "ben dugun istiyorum bir de beni tatile götürmeni"diyen,esi evinin yolunu bilmeyen,disarda bekar gibi surekli takilan,her gece icki icen kocasiyla evlendikten sonra 3 4 gunlugune alanyaya tatile gitti
Biz kışın evlendik. Balayina gitmedik.
Evlendikten 8 ay sonra esim bana "tatile gidelim mi" dedi. Ben şok
Olur dedim ve gercekten kaliteli güzel bir otele tatile gittik
Arkadasima of ya tatile de gidemeidk falan diye yaziyordum wp dan bana diyoki
" Biraz zor gidersin bacim"
Bende neden? Dedim
O da bak bana gitmeseydim suan gidemezdim dedi
Bende yok benim esim götürür goturcem diyorsa dedim
Nitekim de gittik bu konusmanin uzerinden 15 gun falan gecince.. insanlar cok kiskanclar sana zayifsin cocuk olunca seni gorcem demesi falan tamamen kiskanclik sen konduramazsin belki ama oyle ben herseyi biliyorum..

Harika tespit :)

Evet aslında çalışırım da bebekle nasıl çalışayım ya da aslında buluşmalara gelirim de çocuk var nasıl geleyim sanki önceden çok geliyorlardı :)

Tatili bile yarış meselesi haline getiriyorlar ne ayıp bşy küçük dünyaları var :))

Aşırı acımasız hem de bi eksik vs bşy bulunca dibine kadar soruyorlar ama olumlu bşy olsa hiç tebrik bile etmiyorlar

Suursuz canim benim. Ben kimseye ne zaman evleniyorsun, cocuk ne zaman gibi sorular yoneltmem kimsenin ozeli beni ilgilendirmez ama bunlarla beslenen insanlar var. Mutsuz olan insanlar devamli baskalarina sarar.

Kizlar gercekten mutsuz ve kiskanc insanlarin tipik davranislari bunlar
Siz belki arkadasim diye konduramazsiniz ben de konduramazdim baslarda ama artik eminim
Bizi kiskaniyorlar
Yoksa böyle ozel mevzulara girip insanlarin canini yakmazlar
Bende kimseye sormam. Hayatimda hickimseye sormadim. Bana ne ki? Evlenmis? Cocuk yapmis yapmamış? Degilmi ama
Sinirlerimize hakim olmamiz lazm ben kendimi cok yedim bitirdim artik takmiyorum bu leş ağızlı insanlari

Kesinlikle hassas ve kapali kutu bir durum. Biliyorsun burada bir topic var 30 yaşında evlenemeyenler diye ,aralarindan evlenip cocugu olanlar oldu mesela. Tup bebek yaptıranlar tutmayıp sonra dogal yolla olanlar. Hicbirimizin konusmaya haddi olmayan konular bence cunku biz bilemeyiz kader kismet islerini yalan mı kız
Sanki dunyada tek is cocuk bakmak
Cocugu olmayan isi başından asmış o kadar evli ve bekar insan var ki

Belki kötü niyetle söylemiyorlardır.
Benim çocuklar büyüdü mesela inanamıyorum boş saatlerim oluyor gün içinde.
O kadar ki 1-2 vakit ayırıp minyatür köy yapıyorum taştan,topraktan,yapraktan :)
Vallahi rüyada gibiyim
Onlar da şuan kendilerinden başka herkesin boş boş oturduğunu zannediyordur

Aynen evli Oolmasına bile gerek insanın kendine özel işi olamaz mı sanki herkeste ni tuhaf :))

Bilmem nedense beni hiç rahatsız etmedi.
Hani sanki gerçekten çocuklu insandan daha meşgul olamam gibi geliyor.
Deli gibi çalışmama, kendime sürekli iş üretmeme rağmen böyle düşünüyorum :)
Hatta esprisini kendim yaparım çocuksuz halim bu ise çocuklu halimi arada yoklayın
bir yerde ölmüş bulabilirsiniz diye :)

Bizim sokakta bı yaslı kadın var oturur kapının onune güneslenıyorum ayagına ordan gelip gecerken sureklı laf atar 2. Ne zamn yapıyorsun? Olmuyormu? Cevap veririm iki gun sonra yine aynı artık beni bıktırmıstı neyse ikincide oldu dogdu sukur. Bu sefer ben onu Gorunce sokakta oradan gecmeyıp yolumu uzatıp Baska yoldan gecıyorum. Sizde kesin konusmayız yada okkalı bı cevap verin sussun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…