Çocuğun yok çocuğun yok

Koca kişisi zaten insanın başındaolmaz zaten. Yanında olur deyin.

Bence arkadaşların senin çocuksuz olduğu değil de kendilerinin çocuklu olduğunu vurguluyorlar.
Çocuksuzken ne kadar çok zamanım varmış, zamandan ötesi istediğim her şeyi yapabiliyor muşum. Bu özgürlüğe sahip insanları özlemle kıskanuyorum, belki arkadaşların da bunu belirtmek istiyorlardır sadece.

Söylemeden susmayacaklar sanki

Çocuk hayırlımı olacak hayırsızmı olacak nasıl terbıye edecem egıtımı nasıl olacak herşeyını karsılayacakmıyım vs kimsenin umurunda değil anne babanın dışında ama işte millete agız bagı susun artık benım cocugum var artık bu konu hakkında konuşamasnız demek

Çocuğu olmayanın daha az işi olduğunu sanıyolar heralde benimde çocuğum yok işten eve gidince saat nasıl gece yarısı oluyor ben ne zaman uyuyorum anlamıyorum bile

Hayır senin özgürlüğünü kıskanıyor ve seni eksik göstermeye çalışıyor:) Hastayım böyle hem çocuk yapıp hem çocuksuz insanların rahatlığını kıskananlara....

Bence buna takilma onlar cocuklu die.mutlu diil herkesin.bi.sorunu var ve alisilmis hep yarali oldugun yerden vuruyor insan oglu hayatin guzel yonlerine bak bn astim sukur kimin ne dedgi zerre umrumda degil neticede derdi veren allahim dermaninida veiri ki buda bi imtihan.herkesin imtihani ayri olursa olur olmazsa eabbim.bilir ben bu sozu soylemek icin o kadr ugrastimki agir geliodu, olmazsa olmak demek ama diyorum hakkimzda hayirlisi olsun hepimizin herkesin kendi ayibi ayrica kiran krdigi yerden elbet sinanir hayat cok aci kimin ne zaman ne yasicagi belli degil guzel kaderler versin rabbim hayirli gunler dilerim

haklısın da, evlenmeden öcne aynen böyle konuşan arkadşalar sonra başımda lafılını kullanıyor. Bakalım bir gün evlenirsem neden böyl eoluyor anlarım belki
Ben 1 buçuk senelik evliyim. Eşim başıma çıkmaya kalkarsa tutup indiririm.

Bunun evli ya sa bekar olmakla ilgisi yok. Zihniyetle ilgisi var . Bu tiplere kısaca :buldumcuk kocacı: denebilir.

Allah hepimizi öyle olmaktan ve öyle olanlardan korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…