Çocuğun yok çocuğun yok

Bir telefon Konuşmasının içinde 3 defa çocuğun yok Nasılsa hersey sana guzel denilince ister istemez duyuyorsunuz.

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum işte.
Beraber aynı liseden mezun olup benim kazandığım yıl ünv ye gidememiş arkadasa devamlı puanların nasıl bu sene diye bahsetmek gibi.
Karşıdaki Kişiyi ister istemez üzüp inciltebiliyor.

Ben kendi adima itiraf edeyim, kiskaniyorum valla :) oglumu cok seviyorum ikinci cocukta dogmak uzere iyi ki yapmisim ama cocuksuz ciftleri kiskanmama engel olmuyor cocuk sevgim :)

Canım ben artık cpcık muhabbeti acacaklar diye telefona dahi bakmıyorum o kadar seni iyi anlıyorum ki boşver canım hiç kafaya takma moral cok önemli

Bence çocukları kendine kısıtlayıcı görüyor ve bunalmış o yüzden size sürekli bunu söylüyor , kendisiyle ilgili gibi geldi bana

Ay aynı sorunlar ben de var evlenmezsin ne zaman evleniceksin evlenirsin cocuk yok mu ne zaman yapıcaksın cocuk yaparsın ikincisi ne zaman geliyor uleyynn bi yeter da sanki onlar buyutup bakicak bu kadar dert olmus içlerinde istemez mi insan cocuk ya elbette ister ama nasip kısmet hersey keşke insanin elinde olsa yüce rabbim ne emrettiyse o yaşanır

Tiksiniyorum bu tarz insanlardan ya. Sanane?

Belki maddi açıdan yetersiz? Belki tedavi görüyor? Belki büyük bir problem yaşadı bebekle ilgili.

İnsanlar acıtmayı , can yakmayı inanılmaz seviyor ama ben de susmuyorum artık iyi niyet kötü niyet ayırt etmeksizin canlarını yakıyorum. En canlarının yanacağı yerden yakıyorum canlarını

Artık 4 yıl bitti sen de bebek düşün artık??

Bence sen benim bebeğimi düşünceğine işsiz oğlun evini nasıl geçindiriyor onu düşün diyiveriyorum.

Eee artık kaç yıllık evlisiniz yap artık???
Bu gece sevişcez var mı taktik hoş gerçiolsaydı taktiğin senin gelin doğurmak için 4 sene beklemezdi diyiveriyorum.

Evet ağır konuşuyorum bazen ben de ama cidden beni de delirttiler. Bence ezin bozun acımayın.

Allah Allah vay paşama bak. Bana mı sordun evlenirken doğururken. Kadına bak ya seni ihmal ettim kusura bakma diyeceğine sen ara diyor. Bıktım artık şu evlenen çocuk doğuran kadınların sanki bunu bir tek kendileri yapabiliyormuş gibi tavırlarından. Bekar olanın çocuğu olmayanın zaten hiç işi yok. Ben artık art niyet arıyorum bu cümlelerde. Kadın aklınca benim meşguliyetlerimi işimi küçümsüyor yani.

Ben 10 yildr boyleyim simdi hic kimse yok...

Daha yeni 8 aylik evliyim sürekli bu cocuk yok mu ne zaman yapican sorularından biktimmm boyle insanların bi sonu yok mu ya gercekten artik insan kaldıramıyor bir yerden sonra.. özellikle karsi taraf eşim tarafi illlaaalllaahhhhh ettirdiler ..

kafaları mi almıyor artik bu durumu belki bir sağlık açısından bir sorun vardir belki insanların yarasıdır bu cocuk meselesi yaraya tuz basmak neyin nesi ..

Bu sefer yaparsın derler ki "AYYY NE ACELEN VARDI EVLILIGIN TADINI CIKARSAYDIN " biz istiyoruz ama nasip olmuyor bunu anlatamıyorsun kimseye ya iyi ki boyle bir forum var insan içini döküyor resmen allah kimsenin kucağını bos bırakmasın herkese tattirsin boyle bir sevinci(Çok amiiinnn)

benim bu sitede gozlemledigim : insanlar kendine rahatsizlik verenlerin yuzune soyleyemedigi seyi kendine dert edip sonra gelip burda yaziyor. Yuzune soyleyin dogrudan acik olun net olun bunda ne var? Kendisiyle dogrudan konusun. Psikologlar da bunu öneriyor, kim olursa olsun tum iliskilerimizde düz dosdogru icimizden geceni uygun sözcüklerle soylemeliyiz. "Artniyetin olmayabilir ama ben inciniyorum oyle demenden" diyin, bu yükü tasimayin.

Kesinlikle ben çok faydasını gördüm. Son zamanlarda uyguluyorum mesela biri hoş olmayan bir şey söyledi. Lafın nereye gideceğinin belli olmadığı konuşmalardan hoşlanmıyorum benden uzak dur diyorum.

Kafa miss.

valla ben cocuktan once daha serbest oldugumdan daha yogundum sımdı cocuk oldugu ıcın daha planlı programlı duzenlı olman daha dıkkatlı olman gerekıyor bu yuzden daha cok vaktım var tam aksıne

cocuk olması matah bırsey degıl dogurdum dıye madalya takan da olmadı gıttıgım yerde habıre ılgılenmekten ne ıctıgım caydan bırsey anlıyorum ne sohbetden en ıyısı hıc gorusmemek

sarmıyorsa gorusmeyın olsun bıtsın

Sanki insanın elinde yani öyle bi vurguluyorlar ki hani sen anlamazsın gibilerden.

Evet küçümsemek zaten o.
Senin neyin var ki diyor resmen

8 aylık evliye de insan o soruyu sormaya utanır ya
Daha yeni evli sayılırsın.
En iyisi sanane demek ama onu da ben yapamıyorum

Bunu bu kadar sık dile getirmesi seni rahatsız ediyors ki ediyormuş gerektiği gibi cevap vermeniz bu durumu sonlandırır.
O kadar rahatsızsan yapmasaydın çocuğu’ gibi mesela. Bana çocuktan memnun değil gibi geldi. Çocuk yapmak matah gibi algılanıyor, hevesleri geçince de bu şekil bi mutsuzluk kaplıyor gençleri. Soğuk ıslak tuvalet terliği giymiş gibi mesela, ya da banyoda ıslak zemine basıp çorabı ıslanmış gibi. Ben yapmadıysam bu benim bileceğim iş, sen yaptıysan o da senin bileceğin iş yani.
Beni rahatsız eden kişilerle de arkadaşlığımı kesiveriyorum ben tavsiye ederim. İnsan çok onlarla mı uğraşayım ortalama yaşayacağım 70 yıl, kalmış geriye 35 yıl. Peh.

Ben de yapamıyorum sonucta yeni gelinim:)
Doğu kültürü biraz daha farklı olabilir belki onların gelinden beklentileri ilk geceden hemen hamile kalması ben de doğuluyum ama kendi ailemden o tarzda bi tepki ne gordum ne duydum ama bezdim artik eşim de diyor ki bunlar öyleler yapacak bisey yok susmazlar.. ilk aylar daha çok zoruma gidiyordu sinirden ağlıyordum surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…