• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğuna eşinin veya kendi adını veren var mı kızlar?

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
158
konu açıldıysa silin lütfen,aradım bulamadım ama.
arkadaşlar kızınıza ve ya oğlunuza,eşinizin veya kendi isminizi koymayı düşünür müsünüz ya da koyan var mı?ben bebeğim erkek olursa eşimin ismini de vermeyi düşünüyorum.iki ismi olacak,biri eşimin birde seçtiğimiz bir isim.gamyoncuiremsu

ben hoşlanmıyorum fazla.

gerçi ben anne-babanın isimlerinin verilmesinden de hoşlanmıyorum.
bir aileye aynı isimden bir tane yeter gibi geliyor bana.

anne baba ismi değil de ben eşimin ismini vermek isterim.ismini beğendiğim ve eşimi çok sevdiğim için galiba :)
kendi ismimi vermek istemem ama

Ben hiç sıcak bakmıyorum bu duruma.
Hani aileden birinin adı olunca örneğin seslendiğinizde küçük xxx mi diye ayıracaksınız.
Karar sizin ama ben tercih etmem. Arkadaşında dediği gibi bir ailede bir isim yeter diye
düşünüyorum.

1 aileye 1 tane yeter gibi gelior bana
örnegın annemızın adını kyduk çocugumuza
ben kesınlıkle o çocuga annemın bulundugu ordamda
seslenemem yuksek sesle :) utanırım yani

bende çocuğum iki isimli olsun istiyorum. ve oğlum olursa eşiminde ismini koycam (ismi salim). eşim biraz şaşırdı ama koycam kesin.. çağlar salim olacak allah nasib ederse (oğlum olursa ):emir_bebek:

istemekmi sen neddiyosun arkadaşim benim valide henüz bebegm yok şimdiiden isimlerini koymuş hadi isimleri bırak sayısını bile belirlemiş ya nnebiçim insan demiyoki anne baba belirlesin koydugu isimler hic hoşuma gitmedi inadıma bu olcak diyo başka bişe demiyo hı dicemki babaanne ama bana yaptıgı kotülügün hatti hesabı yok nasıl onun istegini gerçekleştrıyım

Ayy benim kayınvalidede içten içten istermiş adını koymamı .zaten kayın pederimin adını koymamı sölüyorda kız olursada kendininkini koymamı istiyomuş bunu başkalarından duydum ben.ama ben koymam adlarını eski isimler.ama eşimin adını koymayı düşünebilirim...

kaya çilingiroğlu gibi her kuşağın adı kaya, sanki dünyada başka isim kalmamış gibi...
ben çok megalomanca buluyorum, bir aileye bir tane yeter...
isim herkesin kendine özel olmalı bence

bende çocuğum iki isimli olsun istiyorum. ve oğlum olursa eşiminde ismini koycam (ismi salim). eşim biraz şaşırdı ama koycam kesin.. çağlar salim olacak allah nasib ederse (oğlum olursa ):emir_bebek:

bence eşinizin ismi çok güzel ve çocugunuzada koymalısınız.bende sizinle aynı fıkırdeyım benim oglumda olursa bende eşimin adını koymak istıyorum :dance:
bu arda belirtmeden geçemicem ÇAĞLAR benim kızlık soyadım :jeyyar:

konu açıldıysa silin lütfen,aradım bulamadım ama.
arkadaşlar kızınıza ve ya oğlunuza,eşinizin veya kendi isminizi koymayı düşünür müsünüz ya da koyan var mı?ben bebeğim erkek olursa eşimin ismini de vermeyi düşünüyorum.iki ismi olacak,biri eşimin birde seçtiğimiz bir isim.gamyoncuiremsu

eşim oğlumuz olursa kendi adımı koyacam diyordu birara- ben hiç istemiyordum tabii çok gereksiz geliyor bisürü isim varken neden baba-oğul aynı ismi taşısınkı. Eşimin ismini bende beğeniyorum ama oğluma koymak istemedim yinede- neyseki kızımız olacak. kaydirigubbakcemile3

ben varım:) benim oglumun 2 tane ismi var ilk ismi ahmet tugra babasıda 2 isimli ilk ismi ahmet.. hem eşimi çok seviyorum oglumunda ona benzemesini istiyorum hemde ahmet ismi koymak sünnet diye koydum:)

anne baba ismi değil de ben eşimin ismini vermek isterim.ismini beğendiğim ve eşimi çok sevdiğim için galiba :)
kendi ismimi vermek istemem ama

Canım seninle birebir aynı düşünüyorum. 2 isim olacak ve eşimi sevdiğim için. Kendi ismimide kızım olursa düşünmem.Çok güzel bence.:ecrin_bebek:
Babasına benzesin oğluşum olursa. Gerçi çocuk düşünmüyorum ama....
Kısmet çocuk hayali kurduğumda bir tek isim hayali kurarım bende:emir_bebek:

walla benim eşimde kendi adını koymak istiyordu ilk ewlendiğimde o zmanlar bbek istemiyorduk ama şuan 1yıldır olmuyo we şuan yeterki olsun kendi adımı bile koymaktan wazgeçicem dio bi tek bu işe yaradı geliba olmaması..........hihoyyythihoyyythihoyyyt

eşimi çok seviyorum:asigim:
hep konuşuyorduk,kızımız olursa senin adınla başlasın derdi..oğlumuz olursa benim adımla..
oğlumuz olursa onun adıyla başlayacak Allahın izniyle..Eşimin adı Burç..
oğlumada burç alp koyucaz..:Saruboceq:
kızımıza istemedim..

benim eşim illa senin adın olsun diyip durdu.eşim bekarkende(daha ortada ben yokken)kızım olursa benim adımı çok severmiş.ve bu benim kızımın adı dermiş.tesadüf karısının adı oldu.
ben kızıma aynı adı koymayı istemedim.bir sürü isim var.aynı olması iyi değil bence.
opğlum olursa baran olsun istiyorum.

Back
X