- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Arkadaşlık konusunda uzak durmaya karar verdim artık. Böyle tersledikçe de beni kıskançlıkla suçladılar. Zaten yeni bebeğim öldü, senin yok da ondan bilmiyorsun bakmak zor tatile gitmek şart gibi konuştular. En iyisi defolup gitsinler dedim artık. Anlamak istemiyor bazı insanlar. Ben de olsam yapamam şu hareketleri.
kahkaha attımVermiyorum çocuğu deyin.
Siz değil iyiliğinizi kullanan arkadaşınızBence malım
Ben düşüncesizce yorum yaptım aklım sıra espriydi tatil kısmı falan. Yorulmanız normal tabi ki (bir de zor bir çocuk). İnanın ben sizin yaptığınızı yapamazdım. Emanet çocuk, insan korkuyor. Ben arkadaşınıza çok kızdım. Bazı ebeveynler çok düşüncesiz. Sizin halinizi düşününce bana fenalık geldi, ne kadar zor durumda kalmışsınız, yardımseverliğiniz istismar edilmiş diye (bu kısmı yanlış anlaşılmış, ben de acaba çocuğa velet dedim diye mi tepki aldım diye düşünüyordum).
Yani en büyük yanlış küçücük çocuğun sorumluluğunu almak. Başına bi şey gelse o 1 hafta görmediği çocuğu kıymete biner. Böyledir bunlar. Herkes iyi anne baba olacak diye bi şey yok. O küçük çocuğa yazık elbet ama başınıza da bela almayın. İkincisi ben neden 2 saat boyunca evde oturttunuz anlamadım. Ben tahammül edemezdim. Kapıdan gönderirdim hatta hadsiz terbiyesizler diye. Hele azıcık bile iyi niyetim varsa adamın o sözünden sonra direk gönderirdim yallah diyerek. Baya hem çocuğa bakmışsınız hem de laf yemişsiniz. İnanamıyorum.
Grip oldugu icin 1 hafta hastanede miydi ben orayi kacirdim? Hastanede sürünmesin diye çocuğumu kimseye birakmadim 1 hafta. En fazla 2 3 saatligine ablami cagirmisligim var. Kimsenin cocugunu da evime almam. Heleki annesi grip diye kimseye 1 hafta bakmam. Bakilacaksa da kendi ortamında gerektigi kadar bakarim. Annesi hastaneden gelene kadar mesela
Ancak evi yanar yıkılır ısınmaz falan ki kendi evime alayim.
Bence siz cocuga bakmaya cok merakli gibi gözükmussunuz. Onlar da zaten cok merakli birak baksin diye dusunmus.
Yaptiklari fiyasko. Ama size de tecrübe olmustur. Sıkmayın caninizi allah baska dert vermesin.
Size gelene kadar bu çocuğun nenesi, dayısı, halası kimsesi yok muydu bakacak? Hayret gerçekten insan el kadar çocuğunu nasıl bu kadar umarsızca bırakabilirYok grip değildi. Kadın ameliyat oldu 2 ya da 3 gece de yattı. Biz almasak o da hastanede kalacaktı. Bir oda bir sürü hasta, hasta yakını, ziyaretçisi vs. Yemek bile yediremiyolardı diye üzüldük.
aslında konu sahıbı cocuga ıyılık yapmadı herkesın atladıgı sey bu
bu anne baba boyle bakanlar varken herkesın evıne bırakır sapıgı var psıkopatı var cocukda rısk artıyor
konu sahıbı sosyal hızmetlerı arayıp annesı babası bu dıye sosyal medyada gosterıp agır hastayım dıye bıze yalan soyleyıp cocugu emrıvakı ıle bıze bırakıp gıttıler . bu cocuk hep boyle annesı babası bakmıyor demesı gerektı.
cocuga ıyılıgı ancak boyle yapardı.
yuvarlanan asi bir panda sızınde tepkılerınız normal degıl , normalde kımse boyle bır seyı kabul etmez ve o babayı ıcerı alıp o lafı yıyıp oturmaz. sız nasıl konustunuz kı kıskandıgınızı sandılar ıkna ederek mı hassas tonda mı anlatabılıyor muyum demek ıstedıgımı bu da normal degıl maalesef , saglıklı dusunememıssınız alırken bır hafta boyunca bakarken ve cocugu teslım ederken , genel olarak boylemısınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?