Çocuğunu bende unutan arkadaş

Evet çocuk yipratici, kari koca ayri tatile gidebilmeli fakat fatura sana kesilmemeli!

Bende kizimi 3-4 gün annemlere biraktiğim oluyor. Eşimle başbaşa tatile gittiğimiz bile oldu fakat annem olmasina rağmen her gün 2 defa arardim. Bu çocuk ne yapti, ne yedi diye. Artik annem bile kiziyordu "ben bakamiyormuyum çocuga sanki" diye.

Bu insanlar çocugu ne aradi ne sordular. Ve 1 hafta çok uzun bir zaman. Ben 1 hafta kizimi hastaliktan dolayi kucağima alamamişsam, ne tatili ya. Onun ile oynamaya sabirsizlanirdim.

Ki bunlar çocuğu anneye değil, arkadaşa biraktilar. Ben olsam aklim çikardi. Cok arsiz insanlarmiş. Bağlantiniz kesin onlarla.

Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki bu aile başka başka zamanlarda da çocuğu size bırakmaya çalışacaktır. Muhtemelen emrivaki yaparak anlattıklarınıza pek çok kişi inanamamış ama Günümüzde o kadar çok var ki bu tarz kişiler. Teşekkür bile etmezler. Sanki görevinizmiş ya da siz onların çalışanıymışsınız gibi davranırlar. Siz kabul etmezseniz de bir daha arayıp sormazlar. Sorumsuz ve menfaatçi insanlar. Benim de bir arkadaşım defalarca çocuğunu bana bıraktı ve emrivaki yaparak. Bir defa çocuk tüm haftasonunu bizde geçirdi arkadaşının görümcesinin bilmem nesi vefat etmiş arkadaşını yalnız bırakamazmış sonra kaç defa akşam bara gitmek, şehirdışına gezmeye gitmek için çocuğunu bize bıraktı. Ah burada teklif, müsait misiniz vs yok gönderiyor çocuğu kıyamıyordum çocuğa. Sonuç bir teşekkür bile yok. Sabah çocuğu almıyor göndermesem akşama kadar çocuk bende kalır o derece. Kendisine biri yarım saatliğine çocuk emanet etse 10 gün söyleniyor. Sonrasında ne zaman çocuğu gönderse kabul etmedim işimiz var, dışarı çıkıyoruz, müsait değiliz demeye başladım, çocuğu geri gönderdim. Sonuç şu ne arıyor ne soruyor arkadaşım Hakkını yemeyeyim işi düşünce arıyor yine. Ama ben de hiç müsait olmuyorum artık. Nefret ediyorum arkadaşlığı ya da iyi niyetli insanları sömürmek, kullanmak olarak gören bencil ve sorumsuz insanlardan

Bu saka mi ya şaka mı.2 yaşında çocuğum var kreşe bırakıyorum ölüyorum vicdan azabından.babasina bırakıp kuaföre gitmek mahvediyor beni.bu nasıl bir anne ya? Hasta bile olsam çocuğum hastanede odamda olur asla ve asla birkmam kimseye.yada annemi cagrrim kardeşimi cagrrim.bu nedir ya bu nasıl bir anne.

Ben bu olayda en çok çocuğa acıdım ya tamam sağlık söz konusu hastanede kalmasındansa siz de kalması daha iyi olabilir ama çocuğu da önemsemiyorlar, aramıyorlar, tuvalet eğitimindwki çocuğun psikolojisini düşünmeyip tatile gidiyorlar. ^

ben olsam sağlam bir mesaj düzerim içimde kalmasın diye
tartışma bittikten sonra da heryerden engellerim
terbiyesizler yüzsüzler!!
üzüldüm yavruya inşallah iyi bakıyorlardır ona

Sizi tebrik ediyorum iyi niyetinize ve sabrınıza.
Sanırım bunun versiyonlarını hepimiz yaşıyoruz.
Ablam ağır bir hastalık değildi hastanye yatti. 11 yaşındaki yeğenimi 9. Ay hamilykn ben aldm yanıma. Annem bakıyordu hastanede babaanne de ilgisiz sokağa bırakıp buzdolabından yemek verir sürekli boğazı şişiyordu diye. 5 gün kendimi çekip yuruyemdgm halde avmlerde dışarda yemek istedi hep her şeyine tamam dedim ismini bile ablam evlenmedn ben vermişim o kadar severim. Eve gidince bana istedgm oyuncakları almadı dondurma yedirmedi netflixde çocuk koruma kanalı yapms istedgmi izlemeyemdm eve gelince uyuyo benle eşi oynuyo demiş ablam darıldı sonuç ve ben bir daha kendi yeğenimde olsa böyle durumlarda almamaya yemin ettim.

Yorum şeklinizi değiştirdiğiniz için teşekkür ederim. ❤

Oturmasını biz istemedik aslında. Kendileri oturdular. Hatta kadının yanında kraker varmış onu yedi bir ara tutup. Görümcem gelince rahatsız olup gittiler.

Yok grip değildi. Kadın ameliyat oldu 2 ya da 3 gece de yattı. Biz almasak o da hastanede kalacaktı. Bir oda bir sürü hasta, hasta yakını, ziyaretçisi vs. Yemek bile yediremiyolardı diye üzüldük.

Yok grip değildi. Kadın ameliyat oldu 2 ya da 3 gece de yattı. Biz almasak o da hastanede kalacaktı. Bir oda bir sürü hasta, hasta yakını, ziyaretçisi vs. Yemek bile yediremiyolardı diye üzüldük.
Size gelene kadar bu çocuğun nenesi, dayısı, halası kimsesi yok muydu bakacak? Hayret gerçekten insan el kadar çocuğunu nasıl bu kadar umarsızca bırakabilir

Gerçekten bilmiyorum bende mi gariplik var? Hastaneye gittik ziyarete çocuğa bir kek vermişler yemiyor, uykusuz, üşüyor belli. Sabah akşam getir götür yapıyorlardı o ara. Biz istedik ki sefil olmasın hastane köşelerinde. Sonra ameliyat oldu kadın 2 3 gece mi ne yattılar. Bir odada hastalar, yakınlar vs. yatacak yer yok. Herkes grip zaten. Kötülük mü şimdi almış olmam Hastaneden çıktığında alır diye düşündüm. Adamlar tatile gitmişler. Geldiklerinde de kapıda hoşgeldin dedik, ben sandım ki en azından doğru düzgün konuşur hata ettiğini söyler ama tam tersi bir tavır aldılar. İnsanlara bağıracak halim yok bit kadar çocuk kucağında oturuyor çünkü babasını öpüyor, annesini öpüyor yazık. Bu da kolunu sıyırıyor karşımda. Laf edince de bana dönderdi oku çünkü zayıf noktam orası biliyorlar bunu. Üstlerine gitsem iyice çirkinleşecekler diye kalkıp gitmelerini istedim sadece.

Şikayet konusunda da bir şey yaparlar mı bilmiyorum. Maddi durumları kötü değil, şiddet yok, bebeğin aileyi sevdiği belli, anne bakıyor normalde de hep hastayken bakmışsınız başka neyi ispat edeceksiniz diyebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…