Çocuğunu bende unutan arkadaş

Yuh diyorum arkadaslariniza yani afedersiniz...

cocuk kisimlarini cikardim soyle bir.. kedi koydum.. kedisini biraksa bir insan dedim.. olduramadim.. yok yani nasil olabilir..

dusuk yapmissiniz kiskananlar catlasin diyor bu insanlarla gorusmeye devam ederseniz size de yuh olsun..

Ben hasta olsam arkadasim baksa nasil tesekkur etsem hediye mi alsam derim minnettar olurum..

Haberiniz yokta size bağ bahçe falan mı bağışladılar acaba da bu kadar ahlaksızca davrandılar size..Allah bilir ya böylesine bir daha selam bile vermem ben..İnsanı insanlığından,iyiliginden çıkarıyorlar artık insanlar bu zamanda...Ha bu arada ölsem bir bardak su bile vermem evimde bu kraliyet ailesine..

Söyledim ama laf ediyorum, kıskanıyorum gibi bir hava yarattılar karı koca.

Deseydiniz ya "Kısmet olursa benim olunca da 2 saat bıraksam aklım kalır. Evlat bu mecburen bırakılsa bile akıl kalır kokusu, sesi bile özlenir, saat başı aranır. Siz de haklısınız her insan ebeveyn olamaz işte. Yazık çocuk da tüm düzeni değişti çok bocaladı çok mutsuzdu. Umarım bu terkedilmişlik hissi ileride ona başka şekilde psikolojik sorun çıkarmaz. Allah yardımcısı olsun. Ayrıca bir telefon açıp "1 gün daha bakar mısın?" diye sormak saygıdandır. Bir daha tekrarlanmayacak" diye..

Ben düşüncesizce yorum yaptım aklım sıra espriydi tatil kısmı falan. Yorulmanız normal tabi ki (bir de zor bir çocuk). İnanın ben sizin yaptığınızı yapamazdım. Emanet çocuk, insan korkuyor. Ben arkadaşınıza çok kızdım. Bazı ebeveynler çok düşüncesiz. Sizin halinizi düşününce bana fenalık geldi, ne kadar zor durumda kalmışsınız, yardımseverliğiniz istismar edilmiş diye (bu kısmı yanlış anlaşılmış, ben de acaba çocuğa velet dedim diye mi tepki aldım diye düşünüyordum).

Yani en büyük yanlış küçücük çocuğun sorumluluğunu almak. Başına bi şey gelse o 1 hafta görmediği çocuğu kıymete biner. Böyledir bunlar. Herkes iyi anne baba olacak diye bi şey yok. O küçük çocuğa yazık elbet ama başınıza da bela almayın. İkincisi ben neden 2 saat boyunca evde oturttunuz anlamadım. Ben tahammül edemezdim. Kapıdan gönderirdim hatta hadsiz terbiyesizler diye. Hele azıcık bile iyi niyetim varsa adamın o sözünden sonra direk gönderirdim yallah diyerek. Baya hem çocuğa bakmışsınız hem de laf yemişsiniz. İnanamıyorum.

Bakmasin anneniz. Valla oyle laf isitecegim yegenim demem gozumun ucuyla dahi olsa bakmam. Oyle densizlere ancak bu muamele gerek.

Grip oldugu icin 1 hafta hastanede miydi ben orayi kacirdim? Hastanede sürünmesin diye çocuğumu kimseye birakmadim 1 hafta. En fazla 2 3 saatligine ablami cagirmisligim var. Kimsenin cocugunu da evime almam. Heleki annesi grip diye kimseye 1 hafta bakmam. Bakilacaksa da kendi ortamında gerektigi kadar bakarim. Annesi hastaneden gelene kadar mesela
Ancak evi yanar yıkılır ısınmaz falan ki kendi evime alayim.

Bence siz cocuga bakmaya cok merakli gibi gözükmussunuz. Onlar da zaten cok merakli birak baksin diye dusunmus.

Yaptiklari fiyasko. Ama size de tecrübe olmustur. Sıkmayın caninizi allah baska dert vermesin.

Küfür etmemek için kendinizi nasıl tuttunuz

Yok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim
yok artik
kendisi dovuyor demek ki surekli manyakmi ne insanlara iyilikte yaramiyor
okadar dusunuyodun cocugunuda niye birakip tatile gittin diye sorsaydiniz ya hazir yeri gelmis
yerinizde olsam bir daha gorusmem

Oha diyorum yani. evcil hayvanmi bu haber bile vermeden cekip gidebiliyolar pess.
ortalik bu kadar deprem ve hastalikla doluyken hangi vicdan cocugunu almadan gider anlamadm.
Millet kafayı yemiş arkadaşım, benim 4 ayaklı oğluşum var beni onsuz adım atamıyorum, gölgem gibi ben nereye o oraya. Kimseye güvenipte ( ablama, aileme dahi ) bırakıp tatile gidemiyorum. Onu da götürüyoruz mecbur çünkü evladımız gibi.
Bu tür insanlar işte ebeveyn olmuş ya, çok şaşırıyorum.

Ben olsam içimde bırakmam, kocamaan bir mesaj paragrafı döşerdim arkasından. Ne demek kollarını falan kontrol etmek. Hadsizler.

Hiç sormayın babası kapıdan girdi oturdu salona çocuk koştu tabii babası özleyecek dedi ki noldu kızım asi panda dövdü mü seni bıktın mı koştun......
ıcerı nıye aldınız
sız kapıda dururken sızı ıtıp ıcerı gırecek degl gırmek ıcın yeltendıgınde musaıt degılız buyrun cocugunuz nıye demedınız

Benimde cevremde var boyle inan ben sasirmadim o yuzden. Oz ablam benim bu sekilde. Cocugu annemde dursa maraza cikarmasa 1hafta gelip almaz kocasiyla tatilede gider umrunda olmaz yani

Benimde cevremde var boyle inan ben sasirmadim o yuzden. Oz ablam benim bu sekilde. Cocugu annemde dursa maraza cikarmasa 1hafta gelip almaz kocasiyla tatilede gider umrunda olmaz yani
Gerçekten pess, hadi o bir nevi anne anlarım, anlayabilirim belki. Güvendiği bildiği biri gözü arkada kalmaz. Ama kalkıpta aile dostuma, arkadaşıma çocuğumu emanet edeceğim ? olacak iş değil.

yok artik
kendisi dovuyor demek ki surekli manyakmi ne insanlara iyilikte yaramiyor
okadar dusunuyodun cocugunuda niye birakip tatile gittin diye sorsaydiniz ya hazir yeri gelmis
yerinizde olsam bir daha gorusmem
aslında konu sahıbı cocuga ıyılık yapmadı herkesın atladıgı sey bu
bu anne baba boyle bakanlar varken herkesın evıne bırakır sapıgı var psıkopatı var cocukda rısk artıyor
konu sahıbı sosyal hızmetlerı arayıp annesı babası bu dıye sosyal medyada gosterıp agır hastayım dıye bıze yalan soyleyıp cocugu emrıvakı ıle bıze bırakıp gıttıler . bu cocuk hep boyle annesı babası bakmıyor demesı gerektı.
cocuga ıyılıgı ancak boyle yapardı.

yuvarlanan asi bir panda sızınde tepkılerınız normal degıl , normalde kımse boyle bır seyı kabul etmez ve o babayı ıcerı alıp o lafı yıyıp oturmaz. sız nasıl konustunuz kı kıskandıgınızı sandılar ıkna ederek mı hassas tonda mı anlatabılıyor muyum demek ıstedıgımı bu da normal degıl maalesef , saglıklı dusunememıssınız alırken bır hafta boyunca bakarken ve cocugu teslım ederken , genel olarak boylemısınızdır

Gerçekten pess, hadi o bir nevi anne anlarım, anlayabilirim belki. Güvendiği bildiği biri gözü arkada kalmaz. Ama kalkıpta aile dostuma, arkadaşıma çocuğumu emanet edeceğim ? olacak iş değil.
Ben hayatta etmem ya. insanlardaki nasil bir genislik ben bilmiyorum

Konunun başında arkadaşınıza yüklenmiştim ama sıra size geldi arkadaşım. Yani afedersiniz ama sizi salak yerine koymuş, üstüne saçma sapan laf sokmuş, böyle sorumsuz, vicdansız, üstelik pişkin tipleri nasıl evinize buyur ettiniz de, iki saat oturmaları yetmezmiş gibi abuk sabuk muhabbetler yapmalarına da izin verdiniz? Sizin de bazı ayarlar bozuk, kusura bakmayın. Bu acayip insanların bu cesareti nereden bulduklarını bir sorgulayın bence.

Bebeğinize çok üzüldüm yeri değil belki ama çok merak ettim başka bı konuda sizinle bı konuda tartışmıştik o konuda şuan hamileyim haftaya gidip kürtaj olcam demiştiniz bebek istemediğini için çok üzülmüştüm bebeğinizin kalbimi durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…