- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Bu arada çevreniz ne kadar tuhaf... Çocuklar sizin çevre için bitki gibi birşey sanırım. Kız kardeşinizin bebeğini de sizin evlatlık almanızı ve büyütmenizi istiyorlardı. Bunlar da bırakıp tatile gitmişler filan. Ne kadar enteresan insanlar. Bence biraz çekimser kalın bu tip durumlarda. Ben korkarım açıkçası başka birinin çocuğunu alıp 1 hafta 2 hafta bakmaya. Bi zahmet herkes doğurmayı biliyorsa bakmayı da bilsin. Bir de henüz çocuğunuz yok sizin, yeni evlisiniz bildiğim kadarıyla. Neye güvenip bırakıyorlar şaşırdım açıkçası.
Lütfen daha hiç kimsenin çocuğunu almaya niyetlenmeyin bırakın kendileri baksın iyilik etmek istemişsiniz ama sülalesinde insan vardır siz hiç üzerinize alınmayın halen ne kadar masum düşünüyorsunuz bırakın kinlerinde boğulsunlar sizin yerinizde olsam çocuğa orda dövdü mü seni bıktı mı felan diye söylese babası ana babasından daha çok analık yaptım derdim ki hadlerini bilsinler çok sevdiğim bir laf var cuk oturan ama küfürlü olduğu için yazamam
Kardeşimin öyle olacağı belliydi. Ben ondan önce de bebek baktım. Çok pimpirikli, korumacı bir insanım. Ona güveniyorlar galiba. Bilmiyorum ama bunlar beni de yıpratıyor. Çocuğum olması fikrine uzaklaşıyorum hep.
Bu velet sizi epey yormuş anlaşılan. Evet ayıp etmişler, size sormaları gerekirdi. Neyse alsın gitsin de veledini, siz de biraz tatil edersiniz.
Çocuk travma geçirmiş olmalı. Terkedilmiş gibi hissetmiştir. Akrabası, anneanne babaanne yok muydu da size bıraktılar? Ya da baba eve dönmüyo muydu akşam? Bu kadar kaba konuştuklarına göre çok da yakın arkadaş değilsiniz herhalde.
Siz karı koca keriz misiniz ya da enayi? Ya kusura bakmayın da bi ağzınıza etmedikleri kalmış?
5 gun ayri 2 gun ayri hastanede yattim. Buyuk ameliyatlar gecirdim. Esim rapor aldi cunku izin vermediler. Benim yanimda akrabam kaldi.Cocuklara esim bakti. Ameliyattan sonra da zor ayaklanmama ragmen ben vardim yine. Bakin grip falan degil bildiginiz riskli ameliyatlardi bunlar. Boyle bir varlik olamaz. Anne diyemiyorum, insan diyemiyorum varlik diyebiliyorum. Bir daha gorusmeyin lutfen. İnstagramdan falan da silin ne yaparsa yapsin bundan sonra...2.5 yaşında bebek sabahtan akşama hastanede dursa daha mı iyiydi. Akşama kadar kek veriyordu. Otobüste, dolmuşla rezillik yaşıyorlar diye insanlık ettik. Değmiyormuş ama gördük.
Hicbir iyilik cezasiz kalmaz diye bosa dememisler.Kiskanan olmussunuz .Butun baginizi kesin her yerden engelleyin .Hayatinizdan biri eksildi .
5 gun ayri 2 gun ayri hastanede yattim. Buyuk ameliyatlar gecirdim. Esim rapor aldi cunku izin vermediler. Benim yanimda akrabam kaldi.Cocuklara esim bakti. Ameliyattan sonra da zor ayaklanmama ragmen ben vardim yine. Bakin grip falan degil bildiginiz riskli ameliyatlardi bunlar. Boyle bir varlik olamaz. Anne diyemiyorum, insan diyemiyorum varlik diyebiliyorum. Bir daha gorusmeyin lutfen. İnstagramdan falan da silin ne yaparsa yapsin bundan sonra...
Hayretler içerisinde okudum konuyu. Benim de 3 yaşında oğlum var. Hani derler ya Bi gözümden öbürüne emanet edemiyorum diye aynen öyleyim. Hadi hastalık durumlarında bırakılır da çocuk başkasında bir hafta kalmış hiç görmeden tatile mi gitmişler. Ayrıca size karşı olan tavır çok çok çirkin. Sizin yaptığınız iyilik karşısında elinize ayağınıza yapışacakları yerde saçma sapan laflar, hareketler. Bence arkadaşlığınızı bi gözden geçirin. Ayrıca içinize de atmayın açık açık konuşun yaptığım şeyin karşılığı bu muydu diye.Haklısınız aslında bakmamam gerekli. Kendi çocuğum olmasına korkuyorum böyle şeyler yaşadıkça. Millet keyfinden uzak durmuyormuş bunlardan demek ki.
Hayretler içerisinde okudum konuyu. Benim de 3 yaşında oğlum var. Hani derler ya Bi gözümden öbürüne emanet edemiyorum diye aynen öyleyim. Hadi hastalık durumlarında bırakılır da çocuk başkasında bir hafta kalmış hiç görmeden tatile mi gitmişler. Ayrıca size karşı olan tavır çok çok çirkin. Sizin yaptığınız iyilik karşısında elinize ayağınıza yapışacakları yerde saçma sapan laflar, hareketler. Bence arkadaşlığınızı bi gözden geçirin. Ayrıca içinize de atmayın açık açık konuşun yaptığım şeyin karşılığı bu muydu diye.
Elbette benden iyi bakan birileri vardir elbette hatalarim vardir. Lutfen alinmayin lafim asla size degil. Ne kadar iyi olursa olsun kimse annesi kadar olamaz. Bir bag var arada. Anne ya ilk sesini duydugun ilk dokundugun insan. Ben cocuk icin soyluyirum bunu. Ayrica elinizde olmadan cocugun basina birsey gelse ilk sorumlu tutacaklari kisi de sizsiniz.Az buçuk sorumluluk hissi olan biri olarak söyleyeyim anlıyorum sizi. Kimse benden iyi bakamaz diyorsunuz zaten. İnşallah bir daha yaşamazsınız böyle şeyler. Ben de uzak durmaya karar verdim kendilerine artık.
Elbette benden iyi bakan birileri vardir elbette hatalarim vardir. Lutfen alinmayin lafim asla size degil. Ne kadar iyi olursa olsun kimse annesi kadar olamaz. Bir bag var arada. Anne ya ilk sesini duydugun ilk dokundugun insan. Ben cocuk icin soyluyirum bunu. Ayrica elinizde olmadan cocugun basina birsey gelse ilk sorumlu tutacaklari kisi de sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?