- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
ben sızın yerınızde olsam babane annane hala yenge kım varsa adres verın cocugu sızın ıcın oraya teslım edeyım derdım cocuk akrabasız kımsesız degıl bana gelene kadar... bır kere cok buyuk rısk almıssınız ne olursa olsun eger ısınız bu degılse emanet can almayın sızın basınız agrırGerçekten bilmiyorum bende mi gariplik var? Hastaneye gittik ziyarete çocuğa bir kek vermişler yemiyor, uykusuz, üşüyor belli. Sabah akşam getir götür yapıyorlardı o ara. Biz istedik ki sefil olmasın hastane köşelerinde. Sonra ameliyat oldu kadın 2 3 gece mi ne yattılar. Bir odada hastalar, yakınlar vs. yatacak yer yok. Herkes grip zaten. Kötülük mü şimdi almış olmamHastaneden çıktığında alır diye düşündüm. Adamlar tatile gitmişler. Geldiklerinde de kapıda hoşgeldin dedik, ben sandım ki en azından doğru düzgün konuşur hata ettiğini söyler ama tam tersi bir tavır aldılar. İnsanlara bağıracak halim yok bit kadar çocuk kucağında oturuyor çünkü babasını öpüyor, annesini öpüyor yazık. Bu da kolunu sıyırıyor karşımda. Laf edince de bana dönderdi oku çünkü zayıf noktam orası biliyorlar bunu. Üstlerine gitsem iyice çirkinleşecekler diye kalkıp gitmelerini istedim sadece.
Şikayet konusunda da bir şey yaparlar mı bilmiyorum. Maddi durumları kötü değil, şiddet yok, bebeğin aileyi sevdiği belli, anne bakıyor normalde de hep hastayken bakmışsınız başka neyi ispat edeceksiniz diyebilirler.
Bebeğinize çok üzüldüm yeri değil belki ama çok merak ettim başka bı konuda sizinle bı konuda tartışmıştik o konuda şuan hamileyim haftaya gidip kürtaj olcam demiştiniz bebek istemediğini için çok üzülmüştüm bebeğinizin kalbimi durdu.
Sizi tebrik ediyorum iyi niyetinize ve sabrınıza.
Sanırım bunun versiyonlarını hepimiz yaşıyoruz.
Ablam ağır bir hastalık değildi hastanye yatti. 11 yaşındaki yeğenimi 9. Ay hamilykn ben aldm yanıma. Annem bakıyordu hastanede babaanne de ilgisiz sokağa bırakıp buzdolabından yemek verir sürekli boğazı şişiyordu diye. 5 gün kendimi çekip yuruyemdgm halde avmlerde dışarda yemek istedi hep her şeyine tamam dedim ismini bile ablam evlenmedn ben vermişim o kadar severim. Eve gidince bana istedgm oyuncakları almadı dondurma yedirmedi netflixde çocuk koruma kanalı yapms istedgmi izlemeyemdm eve gelince uyuyo benle eşi oynuyo demişablam darıldı sonuç ve ben bir daha kendi yeğenimde olsa böyle durumlarda almamaya yemin ettim.
Kalp atışı henüz olmamıştı. Stresten düşük oldu rahmin kasılmış dedi doktor. Korkuyordum o zaman da fazlasıyla. Psikolojik olarak baya çöktüm artık. Umursamıyor gibi görünüyorken çok farklı hissediyorum gerçekte. Keşke böyle olmasaydı.
ben sızın yerınızde olsam babane annane hala yenge kım varsa adres verın cocugu sızın ıcın oraya teslım edeyım derdım cocuk akrabasız kımsesız degıl bana gelene kadar... bır kere cok buyuk rısk almıssınız ne olursa olsun eger ısınız bu degılse emanet can almayın sızın basınız agrır
sosyal hızmetler sadece maddıyata bakmaz, aıle bakmıyor akraba olmayan bırıne boyle cocugu bırakıp habersız tatıle gıtmek bıle bır sebeptır
kavga edıp bagırmanıza zaten gerek yok onlara 1 hafta bakmanız da garıp hadı aldınız dıyelım 2. gun arayıp ne yaptınız gelıp alın artık ıstersenız dıyebılırdınız kapıya geldıklerınde ıcerı almanızda garıp burda 20 sayfa sıze herkes ıcerı almayın kapıdan verın cocugu dedı mesela bırseyı bılıyoruz da soyluyoruz :)
kotu bır tecrube oldu yasadıgınız siniriniz bozulmustur gecmıs olsun dıyelım
O zaman çok üzülmüştüm gerçekten üstüme vazife degildi belki ama bebek istemiyorum hamileyim gidip aldircam mesajınıza günlerce üzülmüştüm. Hakkınızda hayırlsi olsun.
Yaptığını terbiyesizlik gibi görmemiş birde sizden ikramlar beklemiş. Bişey gelmeyince de aklınca laf sokar gibi yemiş.Oturmasını biz istemedik aslında. Kendileri oturdular. Hatta kadının yanında kraker varmış onu yedi bir ara tutup. Görümcem gelince rahatsız olup gittiler.
Yaptığını terbiyesizlik gibi görmemiş birde sizden ikramlar beklemiş. Bişey gelmeyince de aklınca laf sokar gibi yemiş.
Siz yine de iyi yaptınız Allah razı olsun sizden. Ama lütfen görüşmeyin onlarla. Tekrar deneyecekler çünkü.
Buarada çok sabırlı davranmışsınız kontrol edip laf sokarken ben dayanamaz kovardım.
e artık sıkayet gectıDeneyeyim o haşde şikayeti en azından korkarlar, başka problemleri varsa ortaya çıkar. Teşekkür ederim. Ben de bir daha bakmayı düşünmüyorum kesinlikle. Zaten aile ile de bağımı kestim. Arkadaşlık edecek insanlar değillermiş.
e artık sıkayet gectı
ben o an ıcın dedım cocuk sızdeyken sıkayet etmelıydınız
Birşey söylemek istiyorum... Siz harika bir anne olursunuz.. Başkasının çocuğuna bu şekildi göz kulak olan birisi kendi çocuğunu kim bilir nasıl güzel yetiştirir..
Hamileyim dun kanamam oldu ben cocugumu esimden kimseye bırakıp gidemeyecegim icin ve cocugumda kucuk onunla hastaneye otobuslerde goturemeyecegim icin bugun hastaneye gidemedim ben yabirakayim desem birakabilcegim arkadas varken. Kimseye güvenip yavrumu bırakamam. Yarın gidicem mecbur insallah icimdeki yavrumda iyidir. Allaha emanet olsun.
Ailelerden uzakta yasiyoruz aile olsa birakirsin ama arkadasa cocuk birakmak nedir
Tesekkur ederim canim kanama konusunda tecrubeliyim gebeliklerim boyle seyrediyor genelde ama simdi bi suredir gelmiyordu. Maalesef cocugumuza esim ve benden baska yanimiza gelip bakacak kimse yok simdilik ama dinlenmeye calisiyorum. Yarin gidicem bakalimKanamanız açık renkse düşük riski deniliyor. Kendinizi yormadan ayaklarınızı yukarıda tutup yatmanız gerek normalde. Birileri varsa yanınıza çağırın diğer çocukla sizde ilgilensin bari. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?