Çocuğunu bende unutan arkadaş

ben sızın yerınızde olsam babane annane hala yenge kım varsa adres verın cocugu sızın ıcın oraya teslım edeyım derdım cocuk akrabasız kımsesız degıl bana gelene kadar... bır kere cok buyuk rısk almıssınız ne olursa olsun eger ısınız bu degılse emanet can almayın sızın basınız agrır

sosyal hızmetler sadece maddıyata bakmaz, aıle bakmıyor akraba olmayan bırıne boyle cocugu bırakıp habersız tatıle gıtmek bıle bır sebeptır
kavga edıp bagırmanıza zaten gerek yok onlara 1 hafta bakmanız da garıp hadı aldınız dıyelım 2. gun arayıp ne yaptınız gelıp alın artık ıstersenız dıyebılırdınız kapıya geldıklerınde ıcerı almanızda garıp burda 20 sayfa sıze herkes ıcerı almayın kapıdan verın cocugu dedı mesela bırseyı bılıyoruz da soyluyoruz :)

kotu bır tecrube oldu yasadıgınız siniriniz bozulmustur gecmıs olsun dıyelım

Kalp atışı henüz olmamıştı. Stresten düşük oldu rahmin kasılmış dedi doktor. Korkuyordum o zaman da fazlasıyla. Psikolojik olarak baya çöktüm artık. Umursamıyor gibi görünüyorken çok farklı hissediyorum gerçekte. Keşke böyle olmasaydı.

Yaşı büyükmüş bırakmasın diye mi yaptı acaba? Ne kadar iyi olsanız da belki annesini istemiştir.

O zaman çok üzülmüştüm gerçekten üstüme vazife degildi belki ama bebek istemiyorum hamileyim gidip aldircam mesajınıza günlerce üzülmüştüm. Hakkınızda hayırlsi olsun.

Deneyeyim o haşde şikayeti en azından korkarlar, başka problemleri varsa ortaya çıkar. Teşekkür ederim. Ben de bir daha bakmayı düşünmüyorum kesinlikle. Zaten aile ile de bağımı kestim. Arkadaşlık edecek insanlar değillermiş.

Oturmasını biz istemedik aslında. Kendileri oturdular. Hatta kadının yanında kraker varmış onu yedi bir ara tutup. Görümcem gelince rahatsız olup gittiler.
Yaptığını terbiyesizlik gibi görmemiş birde sizden ikramlar beklemiş. Bişey gelmeyince de aklınca laf sokar gibi yemiş.
Siz yine de iyi yaptınız Allah razı olsun sizden. Ama lütfen görüşmeyin onlarla. Tekrar deneyecekler çünkü.
Buarada çok sabırlı davranmışsınız kontrol edip laf sokarken ben dayanamaz kovardım.

Çocuk için sabrettim mecburen. Kovsam, tartışsam o da korkardı. Neyse gerçekten geçti gitti. Bir daha görüşmek istemiyorum zaten asla. Teşekkür ederim.

e artık sıkayet gectı
ben o an ıcın dedım cocuk sızdeyken sıkayet etmelıydınız

Hamileyim dun kanamam oldu ben cocugumu esimden kimseye bırakıp gidemeyecegim icin ve cocugumda kucuk onunla hastaneye otobuslerde goturemeyecegim icin bugun hastaneye gidemedim ben ya birakayim desem birakabilcegim arkadas varken. Kimseye güvenip yavrumu bırakamam. Yarın gidicem mecbur insallah icimdeki yavrumda iyidir. Allaha emanet olsun.
Ailelerden uzakta yasiyoruz aile olsa birakirsin ama arkadasa cocuk birakmak nedir

Kanamanız açık renkse düşük riski deniliyor. Kendinizi yormadan ayaklarınızı yukarıda tutup yatmanız gerek normalde. Birileri varsa yanınıza çağırın diğer çocukla sizde ilgilensin bari. Geçmiş olsun.

Önyargılı davranmisim size hamileyken açtığınız konuda,hakkınızı helal edin. O kadında hamileyken eli gobeginde yavrum kuzum diye gezen tiplerdendir eminim. Başkasının cocuguna böyle sahiplenen kendi evladına mükemmel anne olur. Yine hakkınızı helal edin diyorum,güzel yureginize göre versin Allah.

Tesekkur ederim canim kanama konusunda tecrubeliyim gebeliklerim boyle seyrediyor genelde ama simdi bi suredir gelmiyordu. Maalesef cocugumuza esim ve benden baska yanimiza gelip bakacak kimse yok simdilik ama dinlenmeye calisiyorum. Yarin gidicem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…