Çocuğunu bende unutan arkadaş

Hiç sormayın babası kapıdan girdi oturdu salona çocuk koştu tabii babası özleyecek dedi ki noldu kızım asi panda dövdü mü seni bıktın mı koştun......
Bu sözleri söyledi ve siz de haddini bildirdiniz diye umut ediyorum

Hiç sormayın babası kapıdan girdi oturdu salona çocuk koştu tabii babası özleyecek dedi ki noldu kızım asi panda dövdü mü seni bıktın mı koştun......

Sizin dediklerinizi merak ettim ben.
Hiçbir şey demediniz mi?

Şaka mı...
Onu asla ama sizi karı koca kimse elimden alamayacak deyip yapışsaydınız yakasına!!!

Ahlakı falan geçtim, insanlarda ne haya ne edep kalmamış.
Islak odun ve suya giden eşek onların hakkı!

Bu atalarımızın hiç bi sözü boşa çıkmıyor ya. Deveyi diken..
umarım ağırlama işine girişmemişsinizdir ve haddini bildirmişsinizdir.

Kusura bakmayin ama hata sizde baskasinin 2.5 yasndaki cocugunu nasil alip bakarsiniz hemde bir hafta birkac saat degil bakin sonucta ne oldu nankorlukle karsilastiniz ayrica cocugun basina ufak bisey bile gelseydi mahfolurdunuz size yapmadiklarini birakmazlardi boyle seylere bir daha kalmismayin bence

İyilik yapmışsın Allah razı olsun hâla iyi niyetli insanlar var burası güzel Ama bu iyi niyet istismarcılarını napmak lazım? Görüşmeyi birden kesemesenizde yavaş yavaş kesin görüşmeyin bence!

Akşama çocuk ile instagramda foto paylaşmazlarsa bende birşey bilmiyorum
Çoook özledimmmm, yavrummmm bisürü özlem içeren kelimer falan filan kalp kalp öpücük mucuk.

Evet kapıdan çıktığı gibi story atmış kavuştuk aşkımla diye. Bir de "kıskananlar çatlasın be" yazmış.

Nasil ya nasil? Nasil 1 hafta birakiyor? Nasillllll???
:))) konu sahibesi dua etsin, adam eşi için 10-15 günlük izine ayrılmamış, yoksa 2,5 yaşındaki bebe bir süre daha misafir olurdu, böyle insanlar var gamsız, umursamaz, çocuğunu özlemeyen, bizde de vardı böyle biri ama Allah'tan geceleri bırakmıyordu, sabahtan bırakıp kaçar akşama zorla gelir alırdı, bebeğin bana alıştı nüfus kağıdını da ver desem kesin hayır demezdi

2.5 yaşında bebek sabahtan akşama hastanede dursa daha mı iyiydi. Akşama kadar kek veriyordu. Otobüste, dolmuşla rezillik yaşıyorlar diye insanlık ettik. Değmiyormuş ama gördük.

Ahahajfjjsd.
Yok cocugun dayak borçlarını yazdim, sana ödeyeceğim diyip indirseydiniz oklavayı kafasına.

Emanet can almayın.
Kedi, köpek, kuş, kaplumbağa bile almayın.
Kaldı ki 2.5 yaş bebesi.
Anne hastanede tek kalır,
Babası da evde çocuk bakar.
Ebeveyn hasta diye çocuğa bedel ödetilmez .
Bu iki beyinsiz yapmış, siz ortak olmasaydınız keşke.

Sizde diyemediniz çok merak ettiniz telefonlar susmadı , acile gidip darp raporu alın isterseniz...Ne demek istiyorsun deseydi mesela...lafını bil de konuş deseydiniz...Ben olay çıkartırım resmen..Ben hep derim... fazla yüz verdiğiniz için oluyor bunlar kabahati kendinizde de arayın,üstüne vazife olmayan işlere girmesin kimse...eşinize de söyleyin arkadaşıyla dışarda görüşsün siz asla görüşmeyin..sus pus oturup kalktınız bide nasıl sabrediyorsunuz banada söyleyin..lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…