- 1 Ağustos 2015
- 175
- 451
- 103
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Bu sözleri söyledi ve siz de haddini bildirdiniz diye umut ediyorumHiç sormayın babası kapıdan girdi oturdu salona çocuk koştu tabii babası özleyecek dedi ki noldu kızım asi panda dövdü mü seni bıktın mı koştun......
Hiç sormayın babası kapıdan girdi oturdu salona çocuk koştu tabii babası özleyecek dedi ki noldu kızım asi panda dövdü mü seni bıktın mı koştun......
Şaka mı...Hiç sormayın babası kapıdan girdi oturdu salona çocuk koştu tabii babası özleyecek dedi ki noldu kızım asi panda dövdü mü seni bıktın mı koştun......
Bu atalarımızın hiç bi sözü boşa çıkmıyor ya. Deveyi diken..Hiç sormayın babası kapıdan girdi oturdu salona çocuk koştu tabii babası özleyecek dedi ki noldu kızım asi panda dövdü mü seni bıktın mı koştun......
Akşama çocuk ile instagramda foto paylaşmazlarsa bende birşey bilmiyorum
Çoook özledimmmm, yavrummmm bisürü özlem içeren kelimer falan filan kalp kalp öpücük mucuk.
:))) konu sahibesi dua etsin, adam eşi için 10-15 günlük izine ayrılmamış, yoksa 2,5 yaşındaki bebe bir süre daha misafir olurdu, böyle insanlar var gamsız, umursamaz, çocuğunu özlemeyen, bizde de vardı böyle biri ama Allah'tan geceleri bırakmıyordu, sabahtan bırakıp kaçar akşama zorla gelir alırdı, bebeğin bana alıştı nüfus kağıdını da ver desem kesin hayır demezdiNasil ya nasil? Nasil 1 hafta birakiyor? Nasillllll???
Arayıp ağzınıza geleni sayın. Yaptıkları terbiyesizlik. Görüşmeyi kesin. Değişik insanlar.Evet kapıdan çıktığı gibi story atmış kavuştuk aşkımla diye. Bir de "kıskananlar çatlasın be" yazmış.
Sizde fazla yumusak yüzlüsünüz herhalde.
Cocugun bir hafta sizde kalmasina sasirmamis anne babasinin üstüne tatil yapmasina sasiriyorsunuz.
Ne munasebet baska bir ailenin cocuguna bakmak?
Cocugun ya basina birsey gelseydi? Siz nasil bu sorumlulugu kabul etmissiniz..
Hiç sormayın babası kapıdan girdi oturdu salona çocuk koştu tabii babası özleyecek dedi ki noldu kızım asi panda dövdü mü seni bıktın mı koştun......
Sizde diyemediniz çok merak ettiniz telefonlar susmadı , acile gidip darp raporu alın isterseniz...Ne demek istiyorsun deseydi mesela...lafını bil de konuş deseydiniz...Ben olay çıkartırım resmen..Ben hep derim... fazla yüz verdiğiniz için oluyor bunlar kabahati kendinizde de arayın,üstüne vazife olmayan işlere girmesin kimse...eşinize de söyleyin arkadaşıyla dışarda görüşsün siz asla görüşmeyin..sus pus oturup kalktınız bide nasıl sabrediyorsunuz banada söyleyin..lütfen..Hiç sormayın babası kapıdan girdi oturdu salona çocuk koştu tabii babası özleyecek dedi ki noldu kızım asi panda dövdü mü seni bıktın mı koştun......
Siz ne iyi kalpli kadinsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?