Çocuğunu bende unutan arkadaş

pess artık
gelince söyleyin tatil işini haber etseydin seni hala hasta sanıyordum diye
ayrıca yavrucagiz da boynu bükük durdu
ozlemissindir heralde deyin
yuhh

Hiç mi özlemedi, aklı kalmadı, hastaneden uçarak çıkması gerekmez miydi bu kadının...................

Yerinizde olsam emanet çocuk almazdım bir hafta. Birşey olur sizi suçlarlar,kendi yeğeniniz falan olsa neyse.
Yaptığınız iyiliği de böyle suistimal etmişler işte.
Şurda okuduğum şeylere şaşırmamayı öğrenemedim gitti.

Oha!
Ailelerimize bile 1 gece bırakırken güç bela minnet ederek bırakıyoruz ki gezmeye gidecek olsak yüzleri düşüyor.
Yuh yani, çocuğu bırakıp tatile habersiz girmek ne demek, millet pek tuhaf!
İşte bunların yüzünden hiçbir çocuklu aile istenmiyor, aynı anne eminim ki dışarıda konu komşu evinde de salıyordur ortaya.
Kuzucuğa üzüldüm, kıyamamm...

Ben aynı site içerisinde oturan kardeşime kedimi bırakıp gidemiyorum el kadar bebeyi bir hafta bırakmak nedir ya
Geldiklerinde içeri buyur etmeyin, kapıdan verin , bir de misafir ağırlamayın üzerine
Bir daha da kimsenin çocuğunu almayın, başına bir iş gelir kendinizi anlatamazsınız
Bir de lütfen bize sonucu bize yazın çocuğu verdikten sonra çatlarım meraktan

Hiç sormayın babası kapıdan girdi oturdu salona çocuk koştu tabii babası özleyecek dedi ki noldu kızım asi panda dövdü mü seni bıktın mı koştun......

Ben cocugumu bir saat Komsuya bırakmam benden uzak tutmam ıcın korona vırüsü falan olman gerek ne rahat insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…