- 2 Haziran 2019
- 1.035
- 2.983
- 133
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
İşte onun altına iyi bir yorum döşeyecektiniz. Gerçi hala yazabilirsiniz, 24 saat duracak o story. Ama siz böyle bir şey yapmazsınız, keşke yapsanız.Evet kapıdan çıktığı gibi story atmış kavuştuk aşkımla diye. Bir de "kıskananlar çatlasın be" yazmış.
Yok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim
İyilik yapıldıktan sonra mutlaka morel bozulurHiç sormayın babası kapıdan girdi oturdu salona çocuk koştu tabii babası özleyecek dedi ki noldu kızım asi panda dövdü mü seni bıktın mı koştun......
Bu saatten sonra bişey yapmayın. Allah rızası için meleğe yaptığınız şeyin mükafatı illaki size gelecektir farkına varmasanız bile.Yok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim
Anne kisisinin rahatligi beni gerdi nasil olur cocugunu birakip tatile gidersin vallahi ben onlarsiz tuvalete dahi gidemiyorumArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?
Bu sözleri söyledi ve siz de haddini bildirdiniz diye umut ediyorum
Benim muhabbet kuşum var onu bile başkasına bırakmam güvenemem yani o kadar değerli benim için millet çocuğunu önemsemiyor pesGeldiklerinde tatil iyi gelmiş, yüzüne renk gelmiş maşallah tabii çocukda olmayınca daha rahat dinlenmişsindir derdim yerinizde olsam.
Bu nasıl birşeydir ya, sanki kedi köpeğini bırakıp gitmiş. Onu bırksa bile insan arar sorar
Yok ya unutmadıkOturup siz baksaydınız madem öyle niye bıraktınız dedim. Eşim girdi araya. Sonra tatil konusunu kendi açtı. Karıma sürpriz yaptım, gezdik biraz yaa dedi. İyi ne güzel de çocuk bizdeydi keşke alsaydınız hastanız var diye bizdeydi unuttunuz galiba dedim. Yok ya unutmadık öyle denk geldi dedi. 1 gün fazladan bakmışım laf ediyomuşum gibi bir algı yarattı. Çocuğu olsa dert olmasa dert sizin yok ya rahatsınız filan dedi. Ben de yeni düşük yaptım bu arada. Olunca görürsün insan nefes alamıyor diye dertlendi. Boş boş oturdular 2 saat. Hayatımın en saçma ve sinir bozucu akşamıydı galiba.
Geberesice!!!Oturup siz baksaydınız madem öyle niye bıraktınız dedim. Eşim girdi araya. Sonra tatil konusunu kendi açtı. Karıma sürpriz yaptım, gezdik biraz yaa dedi. İyi ne güzel de çocuk bizdeydi keşke alsaydınız hastanız var diye bizdeydi unuttunuz galiba dedim. Yok ya unutmadık öyle denk geldi dedi. 1 gün fazladan bakmışım laf ediyomuşum gibi bir algı yarattı. Çocuğu olsa dert olmasa dert sizin yok ya rahatsınız filan dedi. Ben de yeni düşük yaptım bu arada. Olunca görürsün insan nefes alamıyor diye dertlendi. Boş boş oturdular 2 saat. Hayatımın en saçma ve sinir bozucu akşamıydı galiba.
Öyle denk geldi nedir yaaOturup siz baksaydınız madem öyle niye bıraktınız dedim. Eşim girdi araya. Sonra tatil konusunu kendi açtı. Karıma sürpriz yaptım, gezdik biraz yaa dedi. İyi ne güzel de çocuk bizdeydi keşke alsaydınız hastanız var diye bizdeydi unuttunuz galiba dedim. Yok ya unutmadık öyle denk geldi dedi. 1 gün fazladan bakmışım laf ediyomuşum gibi bir algı yarattı. Çocuğu olsa dert olmasa dert sizin yok ya rahatsınız filan dedi. Ben de yeni düşük yaptım bu arada. Olunca görürsün insan nefes alamıyor diye dertlendi. Boş boş oturdular 2 saat. Hayatımın en saçma ve sinir bozucu akşamıydı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?