- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
2.5 yaşında bebek sabahtan akşama hastanede dursa daha mı iyiydi. Akşama kadar kek veriyordu. Otobüste, dolmuşla rezillik yaşıyorlar diye insanlık ettik. Değmiyormuş ama gördük.
Bide sizi deg eşinizi ariyor gzekaliya bak. Allah bilir gun icinde arayip sormamiştir bile cocugum nasil yiyiyor iciyor mu keyfi yerindemi
Bence malım
Ve sen hiçbir şey demedin mi?Yok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim
bu kıroları çok aradınız mı arkadaş olarak? çocuğu bırakmaya girmiyorum bile.Evet kapıdan çıktığı gibi story atmış kavuştuk aşkımla diye. Bir de "kıskananlar çatlasın be" yazmış.
Ben okurken sinir oldum. Lütfen hadlerini bildirin. Hatta instagram da bu kadar aktif olan kişiler madem. Ordan yaptıklarını isim vermeden böyle de yapan aileler var utanmazlar diye paylaşım yapın anlatın. Sonra da ararlarsa saydırın, görüşmeyi kesin.Yok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim
Boşuna sinirleneceğinize açın tel konuşun ilk ve son kez aldım bir daha asla,bugün susarsanız daha çok kullanacaklar sizi demedi demeyin..Yok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim
Arkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?
Gerçekten insanın kardeşinin yapmadığı şeyi yapmışsınız, helal olsun.Yok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim
Yok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim
Yok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim
İşte bunu siz değil annesi düşünecekti. Babası izin alıp çocuğuna bakacaktı.2.5 yaşında bebek sabahtan akşama hastanede dursa daha mı iyiydi. Akşama kadar kek veriyordu. Otobüste, dolmuşla rezillik yaşıyorlar diye insanlık ettik. Değmiyormuş ama gördük.
Ve siz de sustunuz muYok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim
Yok artık.. Yuh... Yüzsüslüğün bu kadarı..Hiç sormayın babası kapıdan girdi oturdu salona çocuk koştu tabii babası özleyecek dedi ki noldu kızım asi panda dövdü mü seni bıktın mı koştun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?