- 15 Mart 2019
- 2.138
- 2.652
- 133
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Geldiklernde laf çarpıtmassan bu gece rahat uyuyamam. Tatilede gitmissiniz hic haberimiz yok benim cocugum oldu galiba artk falan gibisinden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grip falan değil baya ciddi bi hastalık demiş konu sahibi.
öyle ciddi bişey geçirsem ilk aklıma gelen şey çocuklarım olur eşimden önce.
Arkadaşa katılıyorum konu sahibi..yorumu dikkate alın.hayatımda gördüğüm en düşünceli insanlar listesindesiniz. ben de olsam, karşı taraf bana çocuk sende alsın diye teklif etse bile, alt tarafı grip olmuş yani yatalak değil ya düşünür gönülsüz oldum.hayır yan komşumun balığını emanet almam ben ,ölüm kalım mevzusu olmadıkça 2.5 yaşında zıpır zıpır emanet çocuk çook büyük sorumluluk.nasıl açıklarım başına bişey gelse.
kadındaki rahatlığa da bak ya hiç mi özlemedin , aklın hiç mi çocukta kalmadı da koştur koştur tatile gittin.ya da çocuk annesini arar diye düşünmedin ne biliyim ya.1 hafta yani az değil ki.zaten yeni iyileşmişsin otur dinlen.
ay ver kapıdan çocuğu hiç yüz de verme.
Diyelim sizi enayi yerine koymuş da yavrusuna nasıl koymuşArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?
ya biz geçen yaz 3 gün kedi emanet ettik komşuya anahtar verdik, her akşam video fotoğraf attı kadın karşılıklı rahat edelim diye.Geldiklerinde tatil iyi gelmiş, yüzüne renk gelmiş maşallah tabii çocukda olmayınca daha rahat dinlenmişsindir derdim yerinizde olsam.
Bu nasıl birşeydir ya, sanki kedi köpeğini bırakıp gitmiş. Onu bırksa bile insan arar sorar
pardon hastalığı ters okumuşum ama düşüncem yine aynı.yine de almazdım , çocuğun 50 kat eliyim çünkü.babası , akrabası, teyzesi falan ne güne duruyor.hayatımda gördüğüm en düşünceli insanlar listesindesiniz. ben de olsam, karşı taraf bana çocuk sende alsın diye teklif etse bile, alt tarafı grip olmuş yani yatalak değil ya düşünür gönülsüz oldum.hayır yan komşumun balığını emanet almam ben ,ölüm kalım mevzusu olmadıkça 2.5 yaşında zıpır zıpır emanet çocuk çook büyük sorumluluk.nasıl açıklarım başına bişey gelse.
kadındaki rahatlığa da bak ya hiç mi özlemedin , aklın hiç mi çocukta kalmadı da koştur koştur tatile gittin.ya da çocuk annesini arar diye düşünmedin ne biliyim ya.1 hafta yani az değil ki.zaten yeni iyileşmişsin otur dinlen.
ay ver kapıdan çocuğu hiç yüz de verme.